Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel 1

pierwszy raz z prostytutką

Polecane posty

Gość singiel 1

dobry pomysł czy zły i dlaczego

Gość cała Kafe tam przesiaduje
hmmm dla ciebie to chyba jedyny sposób na cokolwiek w tym temacie z żywą osobą :O

Gość singiel 1
tzn

tzn? jak chcesz to zrobić 1 raz z babą mechanicznie i bez uczucia to polecam :O

Gość singiel 1
ale zobacz częst dziewczyny piszą że przeszłośc sexualna nie ma znaczenia to jak to w końcu jest

tu nie chodzi o chwalenie się czy żalenie dziewczynom i co inni o tym myślą tylko o własne przeżycia i ew. wspomnienia jak cię to nie niesmaczy to idź do dziwki

Gość singiel 1
dzisiejsze dziewczyny mają już takie przebiegi że to chyba będzie sprawiedliwe dla mnie

Gość vvvvv
przynajmniej nie będą się z ciebie śmiać, że masz x lat i nigdy nie miałeś dziewczyny

za to pani profesjonalna pośmieje się z nieprofesjonalizmu :)

Gość singiel 1
vvvvv ............ wiesz nie każda dziewczyna ma chłopaka czasem te ładne nie mają a tzw pasztety mają

Gość singiel 1
to samo może zrobic dziewczyna

poszukaj dziewicy - przeżyjecie to razem :)

Gość singiel 1
to jest mało możliwe w tych czasach pozatym ja nie lubię dyskotek a co do dziewic to myślę że już nie ma ich no chyba w żłobku

Gość singiel 1
aczkolwiek może masz rację bo chujowo bym się czół jak bym pierwszy raz zrobił z dziwką a potem jakimś cudem by mi się trafiła fajna dziewica wtedy bym się załamał:(

Gość singiel 1
zbyt pochopnie chcę postąpic wiesz masz rację ale ja nie boję się porównań

Gość smaddp
moja rada idz do dziwki i przezyj z nia pierwszy raz, ale pamietaj uzyc prezerwatywy, bez z sensu zebys mial x lat i byl prawiczkiem a kobiety tego nie doceniaja, a z czasem znajdziejesz sobie kogos na stale i bedziecie razem cieszyc sie z sexu

Gość singiel 1
doradzcie coś ja nie jestem desperatem ale chcę nie byc gorszy

Gość wieczorek Luny
najgłupszy pomysł jaki słyszałam chyba że chcesz się na siłę pogrążyć i utwierdzić w przekonaniu że tak mało jesteś wart ewentualnie zarazić paskudztwem poszukaj dziewczyny na dyskotece czy gdziekolwiek powodzenia

Gość łał.
jak chcesz to ja mogę cię rozprawiczyć :P zawsze chciałam mieć chłopaka prawiczka :)

Gość singiel 1
to sugerujecie że to jest zły pomysł

Gość łał.
a tak na poważnie to uważam, że to nie jest mądry pomysł z tym pierwszym razem u prostytutki. można zrozumieć, ze jesteś już w jakimś tam X wieku, że można się wstydzić tego, że nie uprawiało się seksu. ale chyba pójscie z tym do dziwki - to byłoby dopiero upokorzenie... pierwszy raz to coś, co pamięta się przez całe życie - i jak się ma możliwości, powinny być to miłe i niezapomniane przeżycia. owszem, dziwka może Ci dać przyjemność - ale z moralnego punktu widzenia chyba nie miałbyś komfortu psychicznego - nie możesz sobie znaleźć normalnej dziewczyny?

Gość singiel 1
co to znaczy normalna dziewczyna

Gość singiel 1
a wiesz co zaobserwowałem że im gorsza pszeszłośc sexualna tym się trafia lepszy partner dziwne to:( ale co zrobic

Gość ndfds
skoro koles prosi o rade to widac nie moze sobie znalezc dziewczyny a taki osob ktore maja problem z samotnoscia jest wiecej wiec jesli nie dziwka to moze rzeczywiscie jakas laska z dykoteki lub z netu ktora bedzie chciala, zreszta facetom to chyba wszystko jedno z kim byle by bylo

Gość wieczorek Luny
normalna to taka do której będziesz miał szacunek, kochając się znią nie będziesz patrzył na nią jak na kawałek wymielonego mięsa To tak jakbyś miał pierwszy raz zjeść kotlet mielony Lepiej świeży czy po kimś kto wypluł i uformował na wygląd 'normalnego' kotleta..............smak niby podobno ale później jakie obrzydzenie do kotletów

Gość nie lubie latwych
laski maja teraz takie przebiegi, ze nie warto czekac na ta jedyna. prawdopodobienstwo znalezenia pieknej dziewicy jest zerowe, a nie warto czekac na ta jedyna, jesli ta jedyna ma byc dziwka, co miala przed toba przynajmniej kilku partnerow :(

Gość łał.
normalna dziewczyna - czyli dziewczyna, z którą jesteś w związku. ewentualnie jakaś przelotna znajomość a może lepiej inaczej: odpowiedz na pytanie: jak chciałbyś żeby wyglądał twój pierwszy raz? wolałbyś to zrobić z prostytutką czy może osobą do której coś czujesz? najważniejsze jest to, jakie sa twoje oczekiwania i marzenia - i staraj się je zrealizować! moze warto jeszcze poczekać? skąd wiesz, czy za parę dni nie spotkasz kogoś takiego, z kim właśnie chciałbyś to przeżyć?

Gość krótka-lola
a właściwie dlaczego chcesz iść na skróty i od razu do łóżka???? a nie łaska najpierw jakiś związek, poznać się, zapragnąć??? a tu tylko mechaniczny sex :-( fuuuj ale wam sie ludziska spieszy do tego - łooooj swędzi co?

Gość singiel 1
z tym kotletem to dobry przykład nie lubie latwych ....trafiłeś w sedno oto mi chodzi właśnie dużo kobiet się nie szanuje i nawet kilka znam :( i śmiem wątpic w porządne dziewczyny:(

kolego, myśle ze to byloby po prostu nieprzyjemne przezycie dla ciebie, bo prostytutka nie zrobi tego z uczuciem za żadne pieniądze i ci niesmak po tym pozostanie.. no chyba ze jestes zimnym draniem ktory tylko wyżyłby sie seksualnie na niej to wtedy tak, ale chyba taki nie jestes,co??