Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asha

Zazdroszczę tym z Was którym urósł biust w ciąży!!!!

Polecane posty

Gość asha

Możecie uznać, że jestem pusta egoistka ale liczyłam na to, że chociaż w ciąży będę mogła czuć się kobietą a tu nic, dalej "deska" :( Chyba nigdy nie przestanę się wstydzić swojego biustu (?) :( Cieszcie się dziewczyny..

Gość asha
Acha zapomniałam dodać, że jestem w 7mc

Heh asha ... ja w ciazy nie zauwazyłam zwiekszenia biustu za to po porodzie uffff mleczarnia była a teraz :-( mniejszy biust niz przed ciaza

Gość asha
Ojejku :( no to mi chyba wklęśnie

bez przesady :-P ja tez pamela nigdy nie bylam, w ciazy biust nie urosl :-o co jedynie lekko napecznial i stal sie bardziej twardy, nic poza tym za to po porodzie mogabym nie jedno dziecko wykarmic :) a kiedy przeslalam karmic zeszla tylko moja opuchlizna i tyle, cycki mam takie same :) nie sa obwisle, pare bialych paskow mam tylko pod spodem, wiec golym okiem ich nie widac co jedynie troche czuc wiec pozniej bylam zadowolona ze az tak nie urosly a pozniej nie spadly :)

rozumiem Cię.Ja tez myslalam , ze w ciazy choc bede miec obfity czy powiedzmy taki sredni biust.Wprawdzie jest zmiana, biust jest fajniejszy,taki napęczniały i okrągły fajnie,ale jak przestalam karmic 1sze dziecko to wydawalo mi sie ze jeszcze mi zmalał.Na pewno pod koniec ciązy powiekszy Ci sie, moze zaokrągli bardziej,zapewniam ze w czasie karmienia powiekszy choc o pol rozmiaru.Zobaczysz:) Poza tym mysle, ze biust nie jest najwazniejszy i masz na pewno wiele innych atutów:)

Gość asha
Wiem, że biust nie jest najważniejszy ale już widze jak sie bede krepowała przy karmieniu takim mikro :o ojejkuuuuuuuu :(

kochana nie narzekaj, mi urosl z duzego C na DD, a to dopiero poczatek 8 miesiaca. boje sie co bedzie po porodzie. wolalabym zeby nie urosl, bo pewnie jak po karmieniu sflaczeje to zadne kremy nie pomoga, tylko wszycie poduszeczek

Gość asha
Karinello wolałabym sflaczałe niż BRAK wierz mi to jest symbol kobiecości - a co gdy go nie ma :( cóż żobaczymy po porodzie, jeszcze 2,5m-ca ;) Pozdrawiam!!

mi trzy razy rósł do rozmiaru \"beretów\" (to była makabra) i po odstawieniu dziecka od piersi wracały do stanu \"sprzed\" czyli C. Nawet nie \"obwisły\" i nie utraciły kształtu (ale ćwiczyłam ;))

asha nie przejmuj sie nie jestes sama... mi tez w ciazy brzuch nie urosl ani w pierwsej ani teraz w drugiej... fakt podczas karmienia troszke urosl ale niewiele i tez sie w szpitalu wstydzilam karmic... ale sa i plusy takiej sytuacji nie obwislo mi nic (bo i nie mialo co obwisac)... pozdrawiam...

LIPENKA ZDRADZ JAKIE CWICZENIA oj asia urosl Ci pewnie brzuzsek

Składanie dłoni jak do modlitwy na wysokości klatki piersiowej rozkładając szeroko łokcie i naciskanie dłonią na dłoń z maksymalną siłą przez około 6 sekund. Kilka razy trzeba powtórzyć z krótkimi przerwami.

rzeczywiscie to fajne ze sie zwiekszaja :-) u mnie sie udalo z miseczki B na D :-)

Gość dziewczyny dajcie prosze
jakas strone z cwiczeniami na biust. z gory bardzo wam dziekuje:)