Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddds

co myslicie o dziewczynach w bialych kurtkach?

Polecane posty

Gość ddddddddddds

Gość jakas ciotka
jak to co??to tandeciary.I do tego biale kozaczki-bezguscia!!

Gość to chiba ja
:O:O:O żal mi ciebie.....

Gość ddddddddddds
mnie?

A co myślicie o chłopcach w zielonych skarpetkach? :D

nie podobają mi się białe kurtki...a o dziewczynach noszących białe kurtki nic nie myślę...podobają im się i dobrze się w nich czują to niech noszą...

Gość zakochana w Koziorożcu
ja myślę...że musza je często prać, bo na białym każdą smużkę widać:P

Gość ddddddddddds
poprostu wydaje mi sie,ze ludzie uwazaja te dziewczyny za puste,w sumie nie wiem czemu:D

Gość to chiba ja
zolta kurtka, brazowe gacie po tacie ;) taki sam sens:O

Gość odwdiuwed
a co ma kolor kurtki do tego co mysle o kims :O zlitujcie sieeee

Gość ddddddddddds
ostatnio np slyszalam rozmowe 2 dziewczyn i stwierdzily,patrzac na taka bialej kurtce,ze musi byc "tepa i pust i na pewno kur*wka":D

Gość to chiba ja
ja widzialam takie pustaki w roznych kurtkach i co z tego?

Gość to chiba ja
a kozaki w panterke czy zlote łuski to co? tez uwazasz za ku**y bo chca byc modne? po to sa rzeczy zeby je nosic

Gość ddddddddddds
ale to nie jest moje zdanie:P

Gość haha no ja nosze białą kurtkę
I tak! jestem bardzo pusta!! A to dlatego,z że studiuję Informatykę, i jestem brudasem bo piorę ja "tylko" co 5 wyjść:] Boże, ale tu sa głupie tematy:o Biały to kolor jak każdy inny z tym, że w takim kolorze zobaczycie tylko osoby, które są czyste bo watpię że brudasy sobie pozwolą na noszenie białych rzeczy...no chyba że te białe ciuszki stają się szare i im to nie przeszkadza:o Pomijam białe kozaczki bo tego bym nie założyła:o

biale kurtki,biale spodnie,zlote torebki i zlote paski.podlączyć je do prądu a zaswiecą jak choinka.odpustowe dziewoje:D hihihi a czemu towarzyszy temu solarium? dlaczego biala kurtka i solarium to symbioza?czemu pociąga to za sobą zawsze zlotą torebkę wielkości torby lekarskiej doktor quin???

Gość odwdiuwed
ja chyba sobie kupie biala.. mam juz 3 czarne, czerwona, kremowa, taka stalowa, bordowa i blado niebieska i nie sadze ze ludzie zmienia o mnie zdanie kiedy zaloze biala

Gość odwdiuwed
i zlote duze torby tez sa spoko :O beznadziejni jestescie

Jak mzna oceniac kogos po kolorze ciuchow w jakie sie ubiera...?No bez przesady!!!To ze ktos lubi bialy kolor to nie znaczy ze jest gorszy czy glupszy od kogos kto ubiera sie na niebiesko czy zielono...Ja osobiscie mam biala kurtke i nie uwarzam zebym byla gorsza od innych!!!Co to wogole za stwierdzenia ze ktos moze byc kobieta lekkich obyczajow(kurewka) jesli chodzi w bialej kurtce....!?

patronka rossmana powinna miec zlote buty zlota torebkę zlote spodnie koniecnie rybaczki wlozone w te kozaki no i biala kurtke.do tego solar i zrenice oddalone od siebie o 3 mm otwarte wiecznie usta,guma wiecznie rzuta,smiech piskliwego kociaka:( i mozna mowic o polskim typie ofiary solarium w werski zimowej:D:D::D:D:D::DD:D::D:D

dlaczego dziewczyny nosza zlote torebki? zeby zaswiecic bez prądu. a panterke czemu nosza? no bo panterka jest modna:D

zależy jaka ta biała kurtka jest... - jeśli jest taka ze przykrywa posladki przynajmniej to oki -jesli zaczyna sie na biuście a kończyna pępku: to nie jest oki i to rzeczywiście wyglada paskudnie:-(

Gość jak moze
kurtka sie zaczynac na biuscie?

biale kurtki i biale buty nie swiadcza ze sie ktos puszcza.moi drodzy! to nie tak.tylko sa kobiety ktore lubia dbac o siebie i od SRODY planuja w co ubiorą się na dyskotekew SOBOTĘ,a wybor torebki musi odpowiadac do butow.czemu ja wybieram minute przed bluzke na dyskoteke?a torebke mam tylko jedna?buty dwie pary... KAZDY MA SWOJE WLASNE PRIORYTETY W ZYCIU.jeden skupia sie na ubraniu inny na wnętrzu.jeden kupuje tylko książki w życiu a inny tylko zlote torebki,byc moze moje teksty kogos obrazaja,ale ja osobiscie z rozzewnieniem patrzę na polskie kobiety,ktore lecą na moda,wyrzucaja niemodne ciuchy i myslą tylko o tym jak się tu spodobac komus. ja lubię efekt malymi srodkami...i nie nosze bialego bo się brudzi.poza tym wolę ciemniejsze kolory,ewentualnie czerwone.pozdrawiam

Gość haha no ja nosze białą kurtkę
izza00 --> gratuluję logiki myślenia...:o Z Twojej wypowiedz wynika,że kobiety wybierają pomiędzy tym żeby dbać o siebie i mieć modne ciuchy, a tym czy pielęgnować i rozwijać swoje wnętrze:o To juz nie można i ładnie wyglądać zewnętrznie i być wartościowym w środku?:o ("...jeden skupia sie na ubraniu inny na wnętrzu.jeden kupuje tylko książki w życiu a inny tylko zlote torebki...") Żal mi takich osób. Pewnie nalezysz do tych, którzy jedynie skupiają się na wnętrzu a to dlatego,że zewnętrznie już nic Ci nie pomoże:D Masz rację-ratuj to co jeszcze da się u CIebie uratowac choć sądząc po tym co napisałaś z tym ratowaniem wnętrza to chyba tez bedzie u Ciebie problem...:)

ej dziewuszki ja to bym chciala zeby za kobietę przemawiala ksiązka która czyta a nie zlote lakierki.poza tym ja mowie o odbiorcy inteligentnym:)

Gość wiesz o tych noszących białe
kurtki myśle znacznie lepiej niz o idiotkach ,które zadaja debilne pytania na forum !!!! wez sie dziecko do lekcji 😠 kolor kurtki ......... matko ...idac twoim tokiem myślenia to ty w takiej sie urodziłas :O