Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terroryzmm

Czy znacie jakies organizacje antyterrorytyczne walczace z al-kaida??????

Polecane posty

Gość terroryzmm

Z gory dzieki za jakies propozycje, chodzi mi o jakas popularna raczej org, niestety ja nie jestem zorientowana w temacie :)

Gość moi rodzice
PO

Gość hmmmmmmmmmmmmmmg
wszystkie organizacje antyterrorystyczne z założenia walczą z terrorystami prawda?:classic_cool: czy się mylę :o

Gość terroryzmm
no tak ale ja pytammuje sie szzegolnie walka akurat z ta org czyli al-kaida, a jesli nie to chociaz podajcie nazwy organizacji o org ktora zajmuje sie walka z terroryzmem, ma to za glowny cel?

\"z terrorystami prawda? czy się mylę\" nie do końca, bo zależy czy ci terroryści są dla ciebie politycznie dogodni... tak długo jak są ci na rękę to są \"bojownikami o wolność\" a ci co z nimi walczą to \"aparat totalitarnego ucisku\" :O wystarczy popatrzeć na zmianę retoryki co poniektórych :O masz jeden link http://www.unic.un.org.pl/terroryzm/

Gość terroryzmm
nie doszukujcie sie w moich pytaniach jakis glebszych sensow, ja tylko potrzebuje znac nazwe tego typu organizacji bo musze opracowac jej strukture, to tyle :) Nazwa, nic wiecej, w necie niewiele znalazlam dlatego pytam. Aha, dzikuje podszywaczowi ze mnie nielekcewazyl :)

Gość znam dwie
CIA i Mossad

Gość co za pytanie na cafe
ale dobra :D słyszałem o polskich madafuckach z GROM to takie odziały antyterrorystyczne gotowe na wszystko i w każdych warunkach widziałem jacy są w akcji :classic_cool: