Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO

WIĘKSZOŚĆ NASZEGO SPOŁECZEŃSTWA TO LUDZIE PROŚCI

Polecane posty

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO

i nie chodzi mi tu o wykształcenie..Ludzie ma mają pasji zdolności, nie czytają książek, słuchają idiotycznej muzyki pokroju śpiewających żab. Nie mają żadnych wyższych wartości, nie potrafią sie wysłowić(wogóle mają bardzo ubogi język). Stwierdziłam że bardzo mało jest osób z którymi można tak na prawde porozmawiać..nie mam wspólnego języka z większością ludzi, którzy mnie otaczają.Dlaczego tak jest? Przecież nie jesteśmy krajem ubogim w kulture,tak ciężko pójść do teatru czu włączyć sobie dobrą płyte? Czy już tylko VIVAi MTV są wyznacznikiem gustów muzycznych?? Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale jak ktoś mi mówi że świetny kawałęk leci na vivie( a tym kawałkiem jest np. jakaś śpiewająca kreskówka)to mam ochote uciec na bezludną wyspę z magnetofonem i płytą Stinga;)

Gość do spadam
ano tyz prowda

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO
Wylałam żale. Teraz ide posłuchać disco polo i w rytm tej muzyki będę mieszać w kociołku. :classic_cool:

Gość no i co z tego......
prosty nie znaczy zły,wręcz przeciwnie

Gość listopad sropad
...lub napierdalaja jedynie o seksie :o

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO
Ej podszywaczu!! Ja Ci dam! :D

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO
Jak już wszyscy będa słuchac tego co ja uznam że nie jesteście prostakami.

masz rację, autorko topiku czasem też odnoszę takie wrażenie, że nie mam o czym rozmawiać \"z tymi ludźmi\" na szczęście staram sie i mam takie możliwości, żeby otaczać sie ludźmi na podobnym, co ja, poziomie intelektu, wykształcenia, kultury przerażają nie jednak statystyki, które podają np. że ponad połowa dorosłego społeczeństwa nie przeczytała ani jednej książki przez cały rok (wliczając w to rzesze studentów, to reszta chyba w ogóle nie czyta... jak te biblioteki funkcjonują, to nie wiem :) )

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO
Myrevin dam ci possac frędzla :classic_cool:

Gość do pustej Ewki
Ewo 33,moja babcia nie przeczytala ani jednej ksiązki,ale miala dobre serce i pomagała innym,do pięt jej nie sięgasz

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO
Myrevin reflektujesz ?

tak źle to nie jest, idzie ku lepszemu, widać to choćby po ostatnich wyborach. ale ten wysoki wynik PiS-u daje do myślenia... no i teraz sporo młodych ma otwarte głowy, zdobywa wykształcenie. a znacie to: \"takie będą Rzeczypospolite jak ich młodzieży chowanie\"

Gość DZIŚNAPOMARAŃCZOWO
bo ja reflektuję... kabana na mojej zapadłej klatencji:classic_cool:

{ \"takie będą Rzeczypospolite jak ich młodzieży chowanie\" } No własnie pis przegrał bo młodzież się chowa na telwizji.

Gość co z tego że studiuję
zgadza się,kazdy tuman skonczy jakąs prywatną uczelnie i udaje ,że ma wiedzę.A wszystko w praniu wychodzi:PZbyt duzo mamy studentow,a potem z nich niekoniecznie wykształconych Polakow:P

Gość do tej Ewki
Ewa ,co z Tego że skonczyłas podrzędną uczelnię,jesli brak Ci zwyklej kultury ?

Myrevin, z tego co czytalem to wynika ze mlodzi przeciw PiS glosowali.. a to juz cos. co do studentow-masowców to oczywiście jak tylko będą przychodzic po papierek to i tak sie ich wyksztalcenie nie bedzie liczyc ale chyba ku lepszemu idzie, co?? bo jak nie to wyjezdzam stad :P

Gość dobrzeniedobrze
oczywiście te debilne wpisy to podszywy- ale właśnie tym dajesz przykład na to o czym mówie w moim topicu.

A skąd Ty wiesz, jaką uczelnię skończyłam? A to, że nie obchodzi mnie czyjaś babcia, to jest oznaka braku kultury? Ciekawe....

a co ja sie tu bede pomarańczowić-to mój topic-tak myśle i wiem, że ludzie, którzy maja jeszcze coś w głowie zgodza sie z moimi poglądami. Boli mnie to wszystko bo brak dziś wartościowych ludzi! A szkoda bo życie ma dla nas wiele ciewawych niespodzianek, jednak nie ma z kim o nich porozmawiać...co najwyzej moge pogadać o dupie kolesia z dyskoteki czy o nowym kawałku pussycat dolls. Do prawdy..Kończ waść wstydu oszczędź

Gość listopad sropad
przepraszam Cie ewo ale Twoje wpisy na forum mowia jedynie o tym jaka to Ty doskonala jestes :o

Gość ja mam plusfon od tygodnia
pozwole sobie na uwagę, że magnetofon i płyta są ze sobą niekompatybilne :D:P

Gość lekarz kastrator
Ewka zdaje ci sie tylko :P Bije z Ciebie chamstwo i tyle w temacie

a dszieciaki w gimnazjum czy w liceum nie wiedzą nawet w którym roku był Chrzest Polski. Za to mogą opowiedzieć Ci całą historie swoich faz alkoholowo-narkotykowych. skąś kabaret paranienormalni wziął swój pomysł na Mariolke...nie zastanawialiście sie nad tym? To tylko odzwierciedlenie tego co spotykamy na codzień