Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniaa31

byłe zony

Polecane posty

Witam! Zwracam sie do was o pomoc,bo juz niestety nie moge sobie sama dac rady.Konkretnie chodzi mi o to iz jestem w zwiazku co prawda nie formalnie z obecnym facetem od ponad roku mamy miesieczna corke.A mimo to zdaje mi sie ze jemu bardzej zalklezy na tym aby nie zabrakło nic jego zonie i synowi niz martwi sie ty co bedze dalej z naszym zyciem.Prosze pomózcie co mam robic bo niestetyczuje ze swiat mi sie wali spod nóg!!!!Monika

Od nieco ponad roku w zwiazku i juz miesieczna corka? O jaaaa, powiem dzisiaj to po raz drugi - skad sie takie biora :D

\"jestem w zwiazku od ponad roku\" jest rownoznaczne z \"mieszkamy od ponad roku\"? eeee no coz. Widzialy galy co braly, zonaty facet ma podwojne zobowiazania, wspolczuje biedaczkowi..

jasne ze wiedzałam co brałam.Ale miało byc tak pieknie.Widze ze tu pomocy nie znajde.

Gość do spadam
jestem w zwiazku co prawda nie formalnie z obecnym facetem od ponad roku mamy miesieczna corke szybka jestes swiat mi sie wali spod nóg!!!!?????? chyba pod nogami a moze miedzy nimi

Gość do spadam
nie rusza sie faceta który ma zone i dziecko i ich kocha teraz juz wiesz

Gość nsjim
gdyby z żoną było mu dobrze nie rozglądałby się na boki, a zainteresowanie dzieckiem z poprzedniego związku to nic złego. Ma wyrzuty sumienia, no i pewnie cała rodzinka patrzy mu na ręce. Poza tym jak nie bedzie miły to ex nie pozwoli mu sie spotykać z dzieckiem.