klitoris 0 Napisano Listopad 7, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardoniczny usmiech ciecia 0 Napisano Listopad 7, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Listopad 7, 2007 Moj to wiadomo:-)),a 13 na koncu to dzien moich urodzin. Moglam inny nick wymyslic ,ale nie sadzilam ,ze tyle czasu tu zabawie:D Myrevin:-)) Lubis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Listopad 7, 2007 Moj to wiadomo:-)),a 13 na koncu to dzien moich urodzin. Moglam inny nick wymyslic ,ale nie sadzilam ,ze tyle czasu tu zabawie:D Myrevin:-)) Lubis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analkoholiczka 0 Napisano Listopad 7, 2007 To zależy jak go rozumieć :-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariane84 0 Napisano Listopad 7, 2007 może o mnie świadczyć ale tylko w niewielkim stopniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nestea0 0 Napisano Listopad 7, 2007 hmm..na pewno:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 7, 2007 A sama autorka tematu ? Czy jest namietną oglądaczką brazylijskich seriali ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przedłurzacz orgazmów 0 Napisano Listopad 7, 2007 Myrevin - kolumbijskich albo portugalskich ...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananke 0 Napisano Listopad 7, 2007 Nie. W mitologii greckiej to personifikacja konieczności, przeznaczenia. Brzmienie mi się podobało, więc pożyczyłam je sobie jako login poczty, a diaboliczne cyferki dołożyłam dla śmiechu. W nicku kafeteriowym je odkroiłam. Brzmi ładnie, w miarę bezpretensjonalnie, bo mało kto kojarzy z mitologią. Może sobie być, przyzwyczaiłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asiulka13 0 Napisano Listopad 7, 2007 Moj wiadomo:-)),a 13 na koncu to dzien moich urodzin:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Listopad 7, 2007 W pewnym sensie tak, choć nie mam cycków jak Jamie Lee Curtis. Reszty ciała niestety także nie. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziazik 0 Napisano Listopad 7, 2007 nie wiem co powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Listopad 7, 2007 pewnie tak ale w jakiś pokrętny sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 nie znoszę brazylijskich telenowel :O:P a moja córka nienawidzi fizyki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 7, 2007 hop :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łowca Jeleni 0 Napisano Listopad 7, 2007 Świadczy o moich gustach filmowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swinkowaaa 0 Napisano Listopad 7, 2007 jasne , ze tak , mam 2 swinki morskie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pochodna fenotiazyny 0 Napisano Listopad 7, 2007 TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rachatłukum 0 Napisano Listopad 7, 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Rachat%C5%82ukum hehehe..... :P bo lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 zapewne, gdyz sie wiaze - nick - z mym imieniem - i to nawet prawie, ze bezposrednio.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dupa Lenina 0 Napisano Listopad 7, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach