Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmenese

Bolesne dni płodne

Polecane posty

Gość Carmenese

Hej drogie ladies! Mam tak, że co jakiś czas mam mega bolesny płodny dzień, normalnie tak kłuje, że nie dam rady sie wyprostować, nie każdy taki jest. Ale wszedzie mówią, że niektóre kobiety podczas owulacji odczuwają kłucie w jajniku i jest to normalne, ostatnio dopiero przeczytałam w gazecie, że powinno kłuć tylko trochę i wtedy jest to normalne. Czy powinnam iśc do lekarza i powiedzieć, że co któryś z moich dni jest taki bolesny? Ostatnio miałam spokój. Pozdrawiam:):)

Gość Gosia0605
Witaj no jeśli chodzi o mnie to ja czuje się w dniu płodne tak jak kilka dni przed miesiączką czyli boli mnie brzuch ,kręgosłu,i ogólnie jestem padnięta.A jeśli chodzi o uczucie ukłucia to tez tak mam ale to zdzarza mi się raz w ciągu dni płodnych i trwa kilka sekund wtedy uwalnia sie jajeczko.Jesli bedziesz u gina to mu o tym powiedz bo to raczej nie powinno kłuć więcej i dłużej.Pozdrawiam pa

Gość mnie tez tak kluje w jajniku
to normalne wtedy jest owulacja :) wiec jajniki pracuja

Gość Carmenese
Ale mnie tak drastycznie boli cały dzień, nie do wytrzymania. Dobrze ze nazajutrz znika. Ale powiem przy okazji kiedyś, dzieki za odp:)

Gość pauly78
czesc ja tez tak mam....i moja ginek powiedziala,ze to normalne!! ale wizyta u lekarza nie zaszkodzi:-) pozdrawiam