wikucha19 0 Napisano Listopad 7, 2007 Mam pytanko. Od miesiaca biore Yasmin, pierwsza wzielam w pierwszy dzien krwawienia, i tak dzisiaj wzielam ostatnia. A przez caly okres brania tabletek plamilam czy to normalne? Dodam ze to moje pierwsze tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawunka 0 Napisano Listopad 7, 2007 jak najbardziej normalne.Organizm sie musi przystosowac.Zreszta chyba nawet na ulotce pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azsa Napisano Listopad 7, 2007 a ja mam inne pytanie kiedy zaczac drugie opakowanie, tez w pierwszyt dzien krwawienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 7, 2007 nie, po kazdym opakowaniu robisz 7 dni przerwy i ósmego dnia rozpoczynasz nowe opakowanie ZAWSZE. to tez jest w ulotce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile zostaje Napisano Listopad 7, 2007 Tak to normale Drugie opakowanie zaczynasz brać 8 dnia od ostatniej tabletki z pierwszego opakowania tj. jak ostatnią tabletke pierwszego opakowania brałas w środe to pierwszą z kolejnego bierzesz w czwartek nastepnego tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach