Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 patrz fotka po prawej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 8, 2007 To znaczy, ze jesli to juz dzisiaj, to moze wreszcie sciagna tego potwora z kafe? Taka nadzieja... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 ta laska mnie tu straszy od kilku dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 8, 2007 Ona mi przypomina bohatera jakiegos horroru ale tyle ich jest, ze sie nie moge zdecydowac. Co za gosciowa :o Kto wybiera takie bannery :o Mogliby dac lepiej pajacyka, a nie, pozniej sie dziwia ze mlode dziewczyny chca sie upodobnic do takiej pokraki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naucz się Napisano Listopad 8, 2007 Lusesita de Milagros Dolore naucz sie ortografii,nie dosc,ze piszesz zawsze bzdury to jeszcze do tego z błędami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 8, 2007 Luska uwazaj, to chyba jakis zwolennik tej pani :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kurka wodna Napisano Listopad 8, 2007 :D:D:D ham to sklep h&m :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naucz się Napisano Listopad 8, 2007 cha cha sorry,dopiero teraz skojarzyłam,z enie o prawdziwego chama chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 :D znam podstawy ortografii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 8, 2007 to zdjęcie jest fatalne, faktycznie wygląda jak z horroru, ten makijaż :O ale to ładna babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 8, 2007 http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/corazon/20060330/12/3923075759.jpg tutaj tak au naturel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heehheehe 1233 Napisano Listopad 8, 2007 au naturel w fotoshopie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 8, 2007 Twarz bez makijazu uszlaby, ale ta figura \"z kosci na osci\" to przesada :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdjecie jest bardzo ladne Napisano Listopad 8, 2007 a figura super, paszczury z grubym dupskiem siedzace caly dzien na cafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Listopad 8, 2007 hehehe uwielbiam osoby zaocznie wydające wyroki co do czyjejś figury :D jasnowidz normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 8, 2007 taaaaa :D podpisano: paszczur sese Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 8, 2007 jestem paszczurem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hannah_37 0 Napisano Listopad 8, 2007 a co to paszczura? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 8, 2007 Paszczura to laska ktora ma grube dupsko i siedzi caly dzien na kafe :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Schizofreniczka 0 Napisano Listopad 8, 2007 a chociaż uda mam szczupłe jako paszczur? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hannah_37 0 Napisano Listopad 8, 2007 Ja nie jestem paszczura :( - nie jestem laska, -nie siedze na kafe caly dzien, - i niestety mam chude dupsko, co jest moim kompleksem i zazdroszcze tym z fajnymi duzymi tyłeczkami :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Listopad 8, 2007 No kurde, a ja jak zwykle posrodku. na kafe siedze pol dnia i tylek mam normalnej wielkosci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 weszłam :O chciałam tylko rzucić okiem ale się nie dało kobiety i mężczyźni z amokiem w oczach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobitnica Napisano Listopad 8, 2007 jakie zdjecie po prawej?ja nic nie widze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 nie widzisz chudej baby? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 8, 2007 Ja tez nic po prawej stronie nie widzę. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za glupoty gadasz Napisano Listopad 8, 2007 jak ja zobaczylam najpier to myslałąm ze to jakas kampania o anoreksji czy cos ona wyglada jak zywy trup:O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach