Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nie wyobrazam sobie pokazac se nago facetowi

Polecane posty

Gość do hgert
ale jego dziewczyna jest z gumy:D

Gość do hgert
ja akurat kompleksów nie mam, ale każdy ma włosy na całym ciele, za wyjątkiem wnętrza dłoni i stóp, gdybyś nie zauważył. Oczywiście kobiety nie mają takiego futra jak faceci, ale na głowie to ma perukę tylko twoja lalka, koniobijco:D

Gość
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee => widzisz skarbie, mnie też jakoś usuwanie zarostu się nie podoba. Mam delikatna skórę więc jest kurewsko bolesne - najczęściej krew ciecze wszystkimi porami. Jednak zarost mam taki, że mogę na nim noże ostrzyć. Więc krwawię co dzień żeby moje dziewczę nie miało podrapanej brody i policzków. Kobiety tez są ludzmi, maja i moga mieć zarost, tylko nie każdemu muszą się te kłaki podobać.

nie, okej ja rozumiem postawy ludzi, ktorzy negatywnie reaguja na wlosy na klasie kobiet, bo ja tez wolalabym tych wlosow nie miec.tylko, ze czasem sobie mysle, zebysmy nie robili z siebie-kobiet jakis wlasnie plastikowych lal, ktore leca za moda jaka ostatnio panuje.kiedysna to tak bardzo nie zwracali uwagii a teraz to lyse cialo to najwieksza zaleta kobiety:Otroche to bez sensu. nie popadajmy w paranoje, znajdzmy jakis zloty srodek.

jasne, ze nie musza.nie zmuszam. mam tylko nadzieje, ze trafie na takiego, dla korego to nie bedzie problemem.ot takie zyczenie sobie strzele.

a i nie mow do mnie skarbie, ok?:)

Gość
Dobrze słoneczko :D. Widzisz, w imię nie robienia z siebie plastikowych lal w hameryce i na całym zgnilym zachodzie wszystkie kobiety zaczęły przypominac skrzyżowanie orangutana z wielorybem. \"W końcu nie musimy się dla nich starać\", prawda? Patriarchat i takie tam. I dla tego wszystkie babki z europy wschodniej mają takie wzięcie na zachodzie. Widzisz Aleee, jako leń z natury lubię sie \"zapuszczać\" (zarost :P), ale kurna, wygladać jakoś trza. Zrzygałbym się jakbym w lustrze zobaczył spaślaka z brzuchem piwnym (a piwo bardzo lubię tylko ćwiczę sporo)... Pomijam kwestię brzuchów piwnych u kobiet. Na taki widok naprawdę obiad do gardła podchodzi :o...

;) ale my chyba sie nie rozumiemy, czy ja napisalam gdzies, ze jestem zaniedbana kobieta, kora ma bebech jak 150, miesien piwny i nie myje wlosow, nie gole pach i nog i w ogole smierdze potem?:) nie. jestem pewna, ze jak pojde do lekarza-endokrynologa on mi powie, ze "taka moja urda" mam mocne i grube wlosy na glowie, jestem szatynka to i mozliwe, jest, ze bede miala wlosy tu i tam;).i staram sie je jakos zlikwidowac ale wybacz chyba nie wyobrazasz sobie, ze bede jezdzic sobie maszynka po cyckach? chce je usunac czy staram sie zamaskowac ale nie moge wiele zrobic bo jak wydepiluje prawdopodobnie odrosna mocniejsze a tego bym nie zniosla. a co do tego, ze wy golicie sobie brody, to my golimy nogi, bikini(niektore cale cipki), pachy, niektore i rece, brzuch i plcy tez slyszalam, ze gola.no ale z tych podstawowych to nogi, pachy i bikini wiec chyba i tak mamy wiecej do roboty od was, yhm? ;)

ale oczywiscie, rozumiem, ze pociagaja was te gladziutkie i nieowlosione kobiety.ja sama wolalabym taka byc ale nie jestem.

Gość wodą utlenioną
i tyle bo po wosku albo depilatorze zaczną wrastac i dopiero bedzie cyrk byłam na laserze i nic nie dał wydałam kasę na łydki, pachy i bikini, już więcej nie pójdę bo zerowy efekt od samego opalenia włosy sie rozjaniają, mnie akurat podoba się taki złoty meszek na udach, przedramionach czy brzuchu fajnie kontrastujący z opalenizną, dla mnie takie złote włoski wyglądają seksy

Gość
Jasne, że taka twoja uroda, i bynajmniej nie imputuję Ci zaniedbania. Mówię po prostu, że dbać o siebie trza. Chce się, czy nie chce... :P

Gość kurkumina
Do autorki: nie depiluj za nic w świecie!!! Nawet jak zrobisz to depilatorem to zawsze odrosną ciemniejsze. Rozwiązanie jest bardzo proste: kup rozjaśniacz do włosów (do ciała jest bardzo drogi, polecam taki do włosów na głowie bo niczym się nie różni) i co jakiś czas sobie te włoski rozjaśniaj. Zobaczysz, staną się niewidoczne!!! Ja się tak wyleczyłam z kompleksów, czego i Tobie życzę :)

ale bylas pare razy na tym laserze? bo wiesz, ze to trzeba robic pare sesji. no traktuje je woda utleniona od wczoraj, kiedys slyszalam, ze pewna dziewczyna tak potraktowala swoje wlosy na rekach, 3x dziennie przez 2 tygodnie i duzo jej tych wlosow powypadalo i wiecej juz nie pojawilo;)ciekawa jestem, czy to prawda.

kurkumina --> dzieki:)