Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciez ...ludzie

szczyt chmstwa

Polecane posty

Gość przeciez ...ludzie

Zagłosowac na PO i siedziec nadal na wyspach madrowac sie i krytykowac kraj kazdy potrafi emigrant ale pracowac dla polski niestety juz nie skoro wypieli sie na kraj i pluja na niego z kazdej strony dlaczego maja prawo wyborcze? Nie znaja realiów ja tez nie rzadze sie w cudzym gospodarstwie domowym bo do niego nie naleze i nie daje na jego utrzymanie

Gość a co z klerem dlaczego
zakonnice, które nie pracują, nie mają rodzin itd. mogą głosować, tak samo jak o. Rydzyk?:) Dlaczego zamiast się zajmować posługą bożą, on się zajmuje polityką i politykowaniem????

Gość przeciez ...ludzie
przepraszam ten komentarz jest strasznie głupi :(

Moja siostra zagłosowała na PO i ...wyjechała do Francji do narzeczonego,nowy rząd komentuje słowami :pożyjemy zobaczymy.Zobaczymy tylko ,że ona zamierza przenieść sie do Francji na stałe ,wiec jej to po prostu wisi,na Tuska głosowała bo Kaczory takie niewyjściowe.

sorry ale twój post też - wiedzę czemu głosowali na PO cieniutką . Jakoś nie negujesz w swoim poście ludzi głosujących w USA . negujesz prawo głosu ludzi - którzy mają tu rodziców dzieci i bywają 1-2 razy w roku w naszym kraju , a nie doczytałam sie żebys negowała prawo głosu tych co głosowali na PiS w USA chociaż mieszkają tam i 5 i 10 i 15 lat . Kazdy ma prawo głosować na kogo chce i mieszkac i pracować tam gdzie jest mu lepiej .....................głosowali na PO bo maja nadzieję że będzie lepiej i tu w Polsce będzie tak jak tych krajach gdzie teraz żyją i pracują .

Glosowalismy pewnie dlatego, bo mamy polskie paszporty i jestesmy obywatelami Polski, nawet jesli mieszkamy za granica. :P Nie wmowisz mi, ze wszyscy Polacy zyjacy w Polsce sa swiadomymi obywatelami, zainteresowanymi polityka i zaangazowanymi w prace na rzecz dobra kraju. Prawda jest taka, ze wiekszosc ludzi ma kraj w d... a jednak maja prawo glosowac, bo takie sa prawa demokracji, i juz. Poza tym czlowiek, ktory od 2 lat jest za granica a cala rodzine ma w Polsce nie jest oderwany od polskich realiow i zna je doskonale.

Uważam że każdy ma prawo głosować, również Polacy będący za granicą. Wygrana PO na wyspach, świadczy tylko o tym, że Polacy nie wykonują tam pracy swoich marzeń. Tusk im dał nadzieję na godne życie w Polsce, zwolnienia podatkowe etc. Uwierzyli, częściowo dlatego że są oderwani jednak od realiów, mimo rodzin itd. A obietnice Tuska pozostaną niespełnione, jak jego sen o prezydenturze. Taki numer przechodzi tylko raz- patrz Wałęsa. Kwaśniewski tez obiecywał ale nie tyle. Tusk poleciał po bandzie, wynajął Łaszyna, zrobił co mógł i osiągnął co chciał. A Polska zyska na tym jedynie kolejne zamieszanie. PO teraz uzyskuje szczyty w sondażach. Teraz niech pokaże jak potrafi obietnice przekuwać w czyn.

Gość ill zajmij sie wreszcie czyms
do autora idioty wiekszosc z tych co stali wrócic nie zamierza bo to nieroby które tylko potrafia myc kible przeciez to co widziałam w tvn to jakies menele na inteligentów nie wygladali same karki i wiesniactwo

Gość fiufiufiuu
wiele takich karkow i wiesniakow jak to ujelas/ujales zostalo w Polsce i nawet niektorzy z nich w tej polsce pracuja i mieszkaja wiec niby gdzie maja głosowac? moze w anglii? :D:D:D:D głosuj sobie tam gdzie mieszkasz co cie obchodzi inny obcy ci kraj ja nie biore udziału w wyborach np we francji bo mieszkam i pracuje w polsce i dla tej polski tobie blizszy jest budzet angielkksi bo on jest twoja ojczyzna dla której se flaki wyciagasz harujac wiec sie odczep od polski wypiełas sie i pojechałas to myj te kible tym brudasom po to tam jestes