Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem

slub listopad!!!

Polecane posty

a my bierzemy ślub w marcu - tydzien po świetach ... i nie liczymy na ladna pogode bo jak wiadomo \"w marcu jak w garncu\" ... liczy sie mila atmosfera... przeciez wesele bedzie na sali, slub w kosciele a zdjecia mozna zrobic np. w jakims zameczku lub dworku albo w studio... nie iwdze problemu.. jedymy misus to moze temperatura...

Gość hahalala
co do temperatury nam bedzie pewnie tak goraco ze nie bedzie sie tego czuc. ja juz tez przestaje sie przejmowac. a zdjecia zawsze mozna zrobic kilka dni pozniej i nie ma problemu. i nie bedzie wtedy na nich widac takiego stresu

Gość hahalala
czy ktos jeszce bedzie bral slub w listopadze za rok?? z checia bym pogadala :)

Gość moja babcia brała 2 śluby w
listopadzie i przeżyła dwoch mężow.... kategorycznie zabroniła mi brać slubu w listopadzie bo to miesiąc zmarłych...

Gość hmmmmhm
jaki miesiac zmarlych??? dzien wspomnien jest tylko nie pzresadzajmy. to dlaczego sa andrzejki ? miesiac zmarlych chyba sobie jaja robicie!!

Gość hmmmmhm
a we wrzesniu wybuchla 2 wojna swiatowa i byla straszna i tyle osob zginelo to moze tez w nim nie brac?!

Gość hmmmmhm
no to chyba tez :P a i jeszcze 11 wrzesnia!! to odpada wrzesien lipiec nie ma "r" a sierpien po lacinie Augustus i nie ma tez "r" to tez zle jak jeszcze cos znajde to napisze bo wiecie wszystkie przesady trzeba brac pod uwage!!! LUDZIE to czy sie zwiazek uda to zalezy tylko i wylacznie od tych dwoch ludzi. zauwazylam ze wszyscy wkolo wiecej sie pzrejmuja dodatkami litera "r" i innymi pzresadami a tym co najwazniejsze to nie! to ja potem sie nie dziwie ze sie zwiazki rozlatuja jak takie akcje sa juz przed. potem jest na co zwalic wine, bo nie ma r, bo taki a nie inny miesiac!

Gość nie wiem hellishbloodystorm
hellishbloodystorm nie rozumiem co napisalas??

Gość joasma
Ja miałam slub 17.11. i gorąco polecam termin listopadowy. Pogoda nie była wymarzona ale atmosfera nieprzeciętna. slubem w kosciele kazdy zachwycony a z sali też goście się nie rozchodzili tylko bawili do rana. Najwazniejsze sa uczucia i chęc bycia razem w małzeństwie a nie pogoda, bzdurne literki "R" itp. A ponadto nie ma stresu że czegoś się nie załatwi bo już terminy na dwa lata wcześniej poobstawiane. Gorąco polecam. Pozdrawiam serdecznie

nie przeczytalam wszystkich wypowiedzi, ale autorka poleca goraco termin listopadowy, a potem nie podaje zadnego argumentu potwierdzajacego ten dosc oryginalny poglad. To ze byla super atmosfera, to chyba nie wplyw miesiaca? Ja szczerze odradzam listopad glownie dlatego, ze jest to miesiac wielce nieprzewidywalny. Pomysl grudniowy jak dla mnie jest idealny, dobry bylby rowniez styczen. Abstrahuje od tego, ze ja nie wyobrazam sobie slubu nie latem :). Aha, jesli ktos ustala date terminu zgodnie z tym czy w nazwie miesiaca jest litera \"R\" czy jej nie ma, rozumiem ze bierze tylko slub cywilny?

Slub w listopadzie?Czemu nie:)Ja bawilam sie na weselu wlasnie w ostatnia sobotę 24.11 i bylo cudownie mimo tego ze szaro za oknem...To w sercu ma byc goraco od miłosci:)

Gość baloo
ammy tez na listopad. juz mamy sale, fotografa i chyba orkiestre a i u kwiaciarki co wszytsko stroi juz termin zaklepany ale tylko tak bez zaliczek. i bardzo sie ciesze!

Gość baloo
mam pytanko czy ktora (ktorys) choc pewnie ich mniej :) byl na slubie w listopadzie. poniewaz za rok bede brala slub wlasnie w listopadzie dokladnie 22 i chcialam sie zapytac o ktorej najlepeij rozpoczac w kosciele by nie bylo za pozno, czyli po wyjsciu w miare jasno. przegapilam troche ten dzien, a musze gdzieniegdzie podac juz godzine :) dziekuje z gory za informacje

Gość joasma
Odnosnie godziny slubu w listopadzie to ja miałam o 15.00. Wybraliśmy taka godzinkę poniewaz szybko robi się ciemno w listopadzie a ja nie chciałam jechac do koscioła o zmroku.I uważam osobiście że był to bardzo dobry wybór co potwierdzili mi goście, którzy przy zapraszaniu bardzo się dziwili tak wczesną godziną slubu.I wesele zawsze dłuższe:)

joasma a ktorego mialas wesele bo w tym miesiacu to wazne bo my pod koniec 22! dokladnie

Gość maniuśka
hej... ja biore ślub w tym roku w listopadzie;) drugi weekend;))) i sie ciesze, bylam teraz w maju i pizgało masakarycznie, wiec jak ma padac to i tak bedzie padac czy to bedzie lipiec czy listopad... pozdrawiam

Gość kwakak
upup kto jeszcze??

Gość audiox
ja brałam ślub w listopadzie, była przepiękna słoneczna pogoda. I przede wszystkim było ciepło. Ale my mamy taki klimat, że nigdy nie wiadomo jaka będzie pogoda. Ostatnio Zimy są ciepłe i bezśnieżne a lata chłodne, wiec trzeba liczyć tylko na szczęście :)

Gość Redworker
Witam wszystkich. Też biorę ślub w listopadzie, ba, biorę go za 5 dni. 08.11.2008 ;] Pozdrawiam wszystkich i chcę mieć to wreszcie za sobą ;] trochę się martwię pogodą, zobaczymy jak będzie.

Gość lilianka333
A ja mam wesele na ostatki 29.11.Tez obawiam się pogody ale trzeba być dobrej myśli .Zresztą to już prawie grudzień będzie wiec może będzie lekki mrozek?