Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fabiana

pierwszy dzień na uczelni- wstydze się!!!!

Polecane posty

Gość co ty opowiadasz
ja mam 27 i jakos czuje sie czasem najmłodsza hahaha a są młodsze laski -ale tak wyfiokowane i wypindrzone ze na trzydziestki lekko wyglądają te....20-dziestki weż sie uspokój i zasuwaj-wkoncu szkołę robisz dla siebie- teraz histeryzujesz-a nikt za ciebie tam niepojdzie-nienauczy sie-nie skonczy i nie pojdzie do rpacy...i musisz to zrobic SAMA zeby sie lepiej czuc wymyśl sobie cos na usprawiedliwienie sensownego..i na wykłady wynocha!!

jestem na zaocznych, mam 21 lat i jestem jedną z młodszych :D najstarsza osoba ma 49 lat :D więc nie martw się, głowa do góry i na zajęcia :) 🖐️

tak, podejdź i się przedstaw:) ja swoje pierwsze studia (które przerwałam:P) zaczynałam też w listopadzie kiedy grupa była już zgrana, na pierwszy zjazd pojechałam cała w stresie, ale zrobiłam tak, że podeszłam do większej grupki, powiedziałam \"cześć, jestem Ilona, nowa w grupie, ale mam nadzieje, że nie bedziecie traktowac mnie jak nowej\" :D no i od razu sie pozytywnie nastawili do mnie, po chwili już miałam grupke znajomków :) a dodam, że też jestem nieśmiała ;)