Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fesfaew

mój facet o makijażu

Polecane posty

a ja się na tym nie znam ja tylko wyraziłem swoje zdanie na temat w/w w każdym razie ja się nie maluję :P

Lola Lu no wiesz ja też byłam kiedyś skłonna wydać kupę kasy na tusz, ale jak natrafiłam na tego to nie ma bata- już nie szukam. :p Nakładam najpierw 2 porządne warstwy na jedno oko, później na drugie również 2 warstwy. I później jak już wyschną te 2 warstwy to nakładam 3 ( wtedy już nadaje rzęsom ostateczny kształt- rozczesuje itp.) :) Więc 3 warstwy na jedno oko. :) Gnom dziękujemy za wyrażenie opinii. :p

se poszłem topic zdechł :P a narzekali że wszędzie mnie pełno :P

ale nikogo więcej temat się wyjałowił czy jak :P

Gość kukiloka
ale masz rzesy dlugie,ja tez mam takie i nie uzywam tuszu na dolne rzesy bo wtedy mam oczy wielkie jak krowa;) no ale u Ciebie to wyglada fajnie

ale za to jakie masz rzesy :D każdy tylko podziwia :D

kukiloka dzięki. :p Hihi! Może ja też wygladam jak krowa nie wiem, nie zastanawiałam się. :D :p

Gość sabaka
fuj jaki tandetny makijaz ! myslisz ze tona tuszu i posklejane rzesy sa sexi?;)

Haha wiedziałam... :p Dzięki Sabaka. :) Już miałam dość tych wszystkich pochlebnych opini. :p

Gość kijanka 24
ja mam gęste, ale niestety dość krótkie rzęsy mimo iż oczy to jest właśnie to co najbardziej widać na mojej twarzy - są naprawdę piękne :) zielone jak trawa, mają piękny migdałowy kształt i do tego mam ładne łukowate brwi dlatego właśnie podkreslam tylko oczy. Są cudne i je uwydatniam. A usta... uważam że mam nieciekawe usta. Za małe. Dlatego ust nie maluję, a jeśli już to na czerwono! Panuje zły pogląd że małe usta uwydatni jasna szminka - nieprawda. To samo z oczami. Dziewczyny myślą że jak pomalują jasnymi cieniami to oczy będą duże, a prawda jest taka że czerń, brązy powiększają oko. Jak to powiedziala znajoma kosmetyczka - jak dziewczyna ma małe oczy/usta i do tego pomaluje je na jasno to ne zupelnie "znikną" na twarzy. Eksperymentowałam z tym, bo zawsze stosuję ciemne cienie do oczu (brąz, ciemny szary, czarny) - raz pomalowalam oczy jasnymi cieniami. Przyszedł kumpel i pyta - a coś ty dziś zrobiłą że masz takie małe oczka?

To cię wkurze angolek jakie piękne rzęsy takie pełne i te jak im tam wydatne czy coś :P

a po co jak bym brałz kogoś prykład to bym nie był takim indywidualistą :P wolę świecić przykładem nie koniecznie godnym naśladowania :P

no i jak zwykle mi nie wierzą a potem tylko płacz i zgrzytanie zębisków

Angolek-po raz kolejny sie powtorze ale fajne masz te oczka :) Moj facet woli mnie bez makijazu,nie lubi gdy się maluję.Toleruje błyszczyk na ustach ;) Jak pomaluję cos więcej to patrzy na mnie pełnym bólu spojrzeniem :) :) :) :D juz do tego przywykłam.Nie czuje tez potrzeby zeby sie zbytnio malowac.Obowiązkowo błyszczyk,czasem rzęsy :) Mam bardzo ciemną oprawę oczu i jak przesadzę i dam te krechę na doł to czasem wyglądam jak górnik po szychcie na dole ;)

Marcel-a dzięki. :) A swoją drogą dobry ten tekst z górnikiem. Haha! Zazdroszczę ciemnej oprawy oczu. Ja mam co prawda dość ciemnie brwi, ale rzęsy buuu... jaśniutkie, że ich prawie nie widać. Bez tuszu więc ani rusz. :)

Gość yyyyuuu
rzesy staja sie takie jasne wlasnie od tuszu

yyyyuuu co Ty nie powiesz... Wyobraź sobie, że u mnie tak nie było. Jestem naturalna blondynka i od zawsze miałam jasne rzęsy. :p

Gość taaa no

Gość bo lubią tak