Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaggaaggaa

ten starszy pan to moj maz

Polecane posty

Gość aaggaaggaa

czy jest jeszcze jakas inna kobieta ktora codziennie patrzy na starszego pana w domu i mysli - to moj maz i nasze kochane dzieciaki, a za 10 lat co powie??

Gość aaggaaggaa
moj maz jest starszy ode mnie 15 lat, niby tylko 15 ale kiedys ta roznica bedzie chyba wieksza. male dzieci a on troszke jak dziadek ja mam 25 lat. on 40 kocham go i nie wyobrazam sobie zycia bez niego ale troszke boje sie przyszlosi....

Gość ciągle zawiedziona
i nie masz innych problemów? ciesz sie z tego, że jesteście razem, że się kochacie, że macie rodzinę. Miłość i oddanie się liczy a nie metryka! A co przyniesie czas,,,to przyniesie. I tak tego nie zmienisz... Nie marudż kobieto!

Gość aaggaaggaa
ja nie narzekam ani nie marudze ale chcialbym nawiazac z kims kontakt kto ma podobne zycie

Gość tu jest gdzieś temat
"mój partner jest dużo starszy". Poszukaj, tam dobrze Cię zrozumieją. Tu jak widzisz, jedynie debilne odpowiedzi w stylu "nie masz innych zmartwień"? :O

Gość i będzie coraz gorzej
on już nie będzie wyglądał lepiej tylko starzej i gorzej, a najgorsze jak będzie mial tego świadomość i bedzie zrzędził jak typowy stary zgred

Gość dakm75
Ja po 11 latach mowie ze jestem zakochana,szczesliwa i nikt nigdy w zyciu nie dał mi tyle co moj maz.Kocham go nad zycie.Jest starszy ode mnie o 14 lat.Pozdrawiam.

Gość 40-letni...
mężczyzna to nie starszy pan...to facet w kwiecie wieku psychicznie i fizycznie...

a ja Cie rozumiem, między moimi rodzcami jest 11 lat różnicy. Z wiekiem to staje się barierą. Bo ona kobitka w kwiecie wieku a on już poddziadziały.

Gość maminwas
Wszystko zależy od tego jaki tryb życia prowadzi mężczyzna ,czy mu zależy być sprawnym , czy zdaje sobie sprawę że musi dbać o kondycję przy młodej żonie.Nie można generalizować .

miedzy moimi rodzicami jest 14 lat róznicy i chwała bogu moj ojciec (66l.wyglada co najwyżej na 55 lat) starzeje sie praktycznie niezauważalnie. Nadal pracuje, funkcjonuje tak jak zawsze i jedyne co to widze troche wiecej siwych wlosow