Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

Melduje się :) Zabrałam się za obiad i pracie.Pobiegłam z małym po warzywa i owoce z wózkiem to mega wyczyn :) Majona-----Organizm może przez 3 mieisące mieć takie rewolucje.Najlepiej powiedzieć o tym lekarzowi to może zmieni :)

hej chcemy wam zyczyc🌼Wesolych Swiat🌼 polozylam sie dzis o 3 robilam bigos kupilam kawalek materialu i przerobilam na obrusik a no i nogi ogolilam bo juz tak zaroslam heh przegielam a pobudka byla o 8 jestem nie wyspana koszmar a tu taki dzien zabiegany jeszcze musze dokupic trzy prezenty i to dla trzech facetow 😭 pozdrawiamy was kobietki i jeszcze raz🌼 wesolych swiat🌼

W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę Wam zdrowia, dużo miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. zyczy gapek z dziećmi

witam:) pustki😭 ja sie nie udzielam bo czekam na wasze wpisy:) hheh lorinka ty jestes pracus:) choc przyznam ze ja ostatnio do leniwych nie naleze:) wczoraj lazienka wysprzatana na blysk... kuchnia... i sypialnia dzis tylko male poprawki:) podlogi i kurze......

majonia cale swieta wigilia na mojej glowie ku...rwa chatka posprzatana jutro rano przelece sie jeszcze na okurzaczu heh najbardziej przeraza mnie to ze jeszcze nie wyszlam z domu na zakupy wlasnie robie liste i jestem wsciekla bo ten moj spi sobie w najlepsze i bez kija nie podchodz znowu bede siedziala w nocy ...nienawidze lepic nie mogli czegos innego wymyslic do tego barszczu???????? spadam dobrze ze moge sie wam wygadac buzka:)

Ja mam już dośc garów :( od 8 siedze w kuchni i końca nie widać.Nieźle kręgosłup od stania mnie nawala.Cudem upiekłam z synkiem 5 ciast,wiadomo wszystko chce mieszać ze mną.Ale potem [rzyszedł mąz i dom był mój przez całe 2 godzinki hehehe.Jeszcze musze dziś 2 rzeczy zrobić,a reszte to już jutro.

a mnie piecze sie babka :) pytanie teraz czy wyjdzie???? princpolo- podziwam 5 ciast!!!!! ja zrobie jeszcze szyszki z ryzem dmuchanym i toffi:) i makowke....

Szyszek nigdy nie robiłam ale ponoć trzeba szybko to robić by masa nie zastygła-czy to prawda??? Miałam zrobić makówke ale w tym roku by było szybciej to zrobie kluski z makiem. Ajjjj ale padam na pysk!

cześć dziewczyny jak tam przygotowania świąteczne - wszystko gotowe ja nawet nie miałam kiedy do was zajrzeć w poniedziałek cały dzień latałam po urzędach żeby pozałatwiac wszystko przed świętami we wtorek Agnieszka przewróciła się i skręciła rękę pojechałam z nia na pogotowie robili prześwietlenie i założyli jej szynę - ryku było co niemiara w środę mój inteligentny mąż załatwił mi połówke świniaka takiego małego około 20 kg ale co ja miałam z nim zrobic przecież nie mam pojęcia o rozbieraniu połóki świni - cały dzień szukałam masaża żeby mi to zrobił po południ pojechałam ufarbować włosy w czwartek bawiłam się cały dzień w pakowanie mięsa a popołudniu byłam umówiona na henne i paznokcie i tak zlecial mi cały tydzień w piątek byłam po siostrzence bo u mojej mamy spędza święta bo siostra pracuje w sobote jeszcze pojechałam rano na myjnię potem ubieralismy choinke dzisiaj byłam po karpia i poprostu dopiero teraz mam chwilke żeby do was zajrzec i poczywać co u was

majonia - faktycznie zmogło go pieczenie ciasta albo jedzenie - słodziutko wygląda taki śpiący brudasek aż grzech go myć i budzić :-)))))

Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie

Niech te swieta beda jasne,cieple i pelne smiechu , niech wypelnia wasze serca radoscia a w Nowym Roku samych szczesliwy kart od losu. prawie ze wszystkim sie uporalam uffffffffff:)koniec przygotowan dzis juz tylko wystarczy wszystko odgrzac i podac na stol i oczywiscie zjesc ze smakiem :D

hej my własnie wrócilismy do domu w tym roku wigilia była u mojej mamy - Agnieszka tak się ulatała że zasnęła w samochodzie dostala kuchnie pod choinke - i była bardzo zadowolona połozyłam ja własnie do łóżeczka i mamy wolny wieczór - idę zobaczyc czy jest cos ciekawego w telewizji to może cos obejrze Pa

🖐️ I jak tam głodomorki święta???? Pochwalić się prezentami! :D My dziś idziemy do teściów.

my spedzilismy Wigilie w dosc licznym gronie heh tzn 10osob fajnie bylo... rodzinnie szkoda tylko ze mojej mamy nie bylo....z tego powodu bylo mi bardzo smutno i jakos nie do konca czulam magie swiat alus dostal super prezenty zdalnie sterowan kopare i maly warsztat majsterkowicza fotki zalacze pozniej my z mezem dostalism piekny regal do lazienki przegrodki do szuflad w kuchni pojeminczki na przyprawy i mlynek...wszystko z ikea hehhe oraz piekny swiateczny obrus :)