Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

DRUGIE DZIECKO

Polecane posty

hej ja dzis wkoncu zrobie porzadek z wlosami o czternastej ma do mnie przyjsc moja prywatna fryzjerka:p hehe zartuje:D

alus zapisany do przedszkola:) pospacerowalismy ponad 2h....ale moj syn to mala maruda i wcale nie przepada za chodzeniem....

majonia wspolczuje ...ja sie jakis czas temu zbuntowalam i prasuje tylko to co trzeba a wczesniej zbieralam przez caly tydzien pranie siadalam w piatek/sobote i prasowalam pol dnia koszule az po majtki i skarpetki ale jak sie okazalo ze moej chlopy maja to gdzies czy sa wyprasowani to ja przemeczac sie nie bede i tylko pranie dobrze strzepne i ladnie rozwieszam ja troche ogarnelam dom zeby sie fryzjerka nie przestraszyla ...ide kupic farbe do wlosow kuchnia dzis podaje zurek i bogracz :)

Łapy mnie boląąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą 😠 Wymyłam dziś ona :D Mam sporo do mycia,przed świętami nie myłam bo nie miałam jak.O mało co z brudu się nie uduśiłam :P he he he .Jeszcze zostały mi w sypialni ,zostawiam na jutroooooooooooooo. Asia dawaj przepis na bogracz :) A ja mam dziś kolejny dzień dółaaaaaaaaa

lorinka- ja z prasowaniem odwrotnie.....kiedys nie prasowalam....:classic_cool: teraz koniecznie;) uzbieralo sie tego bo przed Polanica mialam pelny kosz no i z wycieczki tez sporo przywiozlam...wiadomo brudn dziecko to szczesliwe dziecko:) ja alusia nie stresuje...fakt ze w blocie sie nie tapla....przewaznie mam ubrania na zmiane...takie do beztroskiego brudzenia....:classic_cool: uuuu bogracz + zurek to bedzie mial co zoladek trawic... princpolo- przesilenie wiosenne....a moze przemeczenie....wyjdz na caly dzien sama:) bedzie lepiej.....eheheh radze ci a sama daaaaaaaaaawno nigdzie bez alusia i meza nie bylam😭

Majona----Pewnie masz racje.Ale nic mi się nie chce :( nic mnie nie cieszy :(:(:( a to straszne....denerwuje mnie wszystko....nawet to że synek się do mnie przytula :(:(:(:( I ja jestem matką?!

sylwia przesylam ci pozytywne fluidy ....moze zrob cos tylko dla siebie ????jak to nie masz sie z czego cieszyc? maz zdrowy dziecie zdrowe ty tez wiem ze to brzmi tak banalnie alr to naprwde duzo kurde przestan bo ja zaraz zalapie dola ... majonia zur i bogracz mowisze ze biedny zoladek ...hmm zjadlam troche zuru po 12 bylam kupic farbe odebrac fryzjerka bo dziewczyna nie wiedziala jak do nas trafic...(juz mam fryzurke):D:D i juz czuje gloda mam ochote na ten bogracz ale za chwile dopiero zaczne go robic a jestem juz cholernie glodna kurde i musze cos podezrec bo bedzie mi nie dobrze ...no i pojdzie na boki :o przyjechal pan lodziarz kupilam kaziowi loda naszescie wiecej kasy nie mialam i tylko liznelam od niego :D przepis na bogracz gulasz 80dag wolowiny bez kosci...ja dzis dam wieprzowine 3-4lyzki smalcu 2duze cebule 2-3zabki czosnku 2straki papryki 2duze pomidory (ja daje z puszki albo passate chyba ze jest sezon to pyszne swiezutkie pomidorki) 1kg ziemniakow 10dag malych domowych kluseczek (zacierek) lub makaronu mala ostra papryczka (czuszka chilli) po lyzeczce mielonej papryki i kminku, szklanka bulionu ,sol, pieprz Umyte mieso osuszyc, mocno wygniesc reka pokroic w kostke. Cebule i czosnek drobno posiekac. W rondlu o grubym dnie silnie rozgrzac smalec zeszklic cebule i czosnek posypac mielona papryka dodac mieso i chwile smazyc mieszajac przyprwic sola pieprzem kminkiem skropic woda poddusic na niewielkim ogniu wlac bulion dusic ok40min dodac pokrojona w paski papryke pokrojone pomidory (bez skory) pokrojone w kostke ziemniaki i czuszke wymieszac dusic razem ok 30min dodac kluseczki doprawic do smaku sola i preprzem dusic az mieso ziemniaki kluski beda miekkie :) ide robic to jedzenie bo juz mi burczy ...

Asia-----Kurde właśnie niby wszystko wiem a tak naprawde nie wiem :) Przydałaby mi się taki dzień TYLKO DLA SIEBIE :D Jednego dnia z najlepszą kumpeląpobiegać sobie po skllepach,zjeśc tone lodów,iśc na super film,potem niezdrowe jedzonko,jakieś drinki.Kurde tego mi trzeba!!!! A i dziękuje za przepis :D:D:D ślinka mi cieknie :D

no mi tez slinka cieknie ...a ja cos doopy ruszyc nie moge ... chetnie z toba bym pobiegala po sklepach i nazarla sie lodow ...moze zrobic sobie zwody ktora wiecej zje:D:D i zjadlabym jakiegos chamburgera i frytki o matko ale mi burczy w brzuchu :o

princpolo- marzymy o tym samym.... ja tez zrobilam sie taka odretwiala jak ty....stad ten wyjazd...wycienczenie...i nerwica....

Kurdcze będzie będzie trzeba sobie powiedzieć STOP podnieś się i wlaczyć :) Tylko kiedy nastanie moment stopu? :) Mi się marzy cały dzień tylko dla siebie a potem cały wieczór (a najlepiej weekend :D:D:D) tylko ja i mąż.... :D he he he marzenie ścietej głowy! :P Majona a jeśli chodzi o Wasz wypad to kogo był to pomysł??? :) Asia ja to nie moge patrzeć na chamburgery :P obrzarłam się wczoraj nimi za bardzo he he he

hej kurde u nas leje buu zrobilam ten bogracz mial byc na dwa/trzy dni ale przemus po pracy pozarl trzy talerze takie do zupy...jajeden potem on jeszcze mala mkiseczke dostal do pracy dzisiaj i zstala sie miseczka do dupy z takim gotowaniem :o zafarbowalam wlosy jakies strasznie ciemny kolor mi wyszedl hmm czyzby przez ciaze??? bo nie trzymalam dlugo... sylwia i jak lepiej dzisiaj???

Majona oj by mój tak myslał :D Asia----Nadal ciężko :( Kurde w dodatku opierdzieliłam męża!!!!! wkurza mnie toi że ostatnio zachowuje się jak świnia! nic po sobie nie posprząta.A co to ja jestem sprzątaczka???? A i mam u siebie zimeeeeeeeeeeeee 😠 wczoraj po południu lał nieźle deszcz a potem niezła była śnieżyca.Efekt taki że dziś można lepić bałwana

ale mam dzisiaj zamule sylwia zrazilas mnie tym dolem ,doluje sie nie wiem czym ...nic mi sie nie chce :( na dworze zimno kurwa kiedy to sie skonczy😠 jak cieplo to caly dzien spedzamy na dworze ...i ten pieprzony wozek tez rozwalony nawet do miasta nie pojde ... w domu burdello na kolkach dobrze ze rodzice nie wpadna niezapowiedziani :D chce papierosa !!!:(!!!😠😭 chyba za malo zajec mam ,kolezanki tez gdzies wywialo i co tu robic ...na dodatek poklocilam sie z przyjaciolka juz jakies 3miechy temu no i zadna nie wyciagnie reki ...do zgody ja napewno tego nie zrobie😠ona pewnie tez😠 chlip chlip:(

Asia do wora nas i zakopać bo jeszcze majone zarazimy :) U nas nieźle szkoód ta niezapowiedziana zima zrobiła.Jeśli oglądałam tv polonia to pozrywało w Szczecinie i okolicach nieźle linie.Nie mam światła (teraz jade na rezerwie he he he) ani ciepłej wody,w domu zimno a grzejniki również nie grzeją.Mają do wieczora uporać się z tym problemem.No zobacyzmy.... Asia może warto wyciągnąć ręke jako pierwsza???? Jak widać Ty i przyjaciółka uparciuchy jesteście :D a szkoda by było niszczyć przyjaźń.Wiem że łatwo nie jest być tą pierwszą co przeprasza ale mędziesz tą mądrzejszą!!!! -więc tak czy siak to ty będziesz górą. Pamietam jak z mamą pokłuciłam się to przez 4 miesiące się nie widzieliśmy.Nie dzwoniliśmy,ona do mnie nie przychodziła ani my do niej.Ja wyciągnełam ręke bo inaczej mineły by laty.Oj mineło sporo czasu zanim ,,było tak jak dawniej" .

posprzatalam chate ...slonce wyszlo...(najpierw musialam sie wkurwic zeby wyszlo ) no i biore malucha na plac zabaw:D z wczoraj zostal zur i drugiego dania nie robie bo tylko placki ziemniaczane moge zrobic....przemek wyzarl wczorj caly gulasz troche jestem zla (nie wiem czemu...:o) sylwia nic tylk sie polozyc i czekac na smierc ..hehe :Dtakie to nasze zycie nudne i do dupy:p pamietam moja SP babcia tak narzekala ze 20 mni w jej towarzystwie bylo wyczynem ...ale to dopiero przed smiercia ...opowiadala tez niestworzone rzeczy ...np.chyba tydzien przed smiercia mowila ze przyszedl do niej dziadek(jej niezyjacy maz i ciotka(jej niezyjaca corka)) no i mowili jej ze juz na nia czekaja..troche to dziwne sama nie wiem co o tym myslec... sylwia co do waszej zimy to przypomnial mi sie serial(uwielbiam go) ALTERNATYWY 4 moze macie 20 stopien zasilania :D :D ide bo zaraz slonce mi zwieje...:o

Asia -----Alternatywy są SUPER!!!! :D ogólnie lubie stare polskie filmy :D A u nas śnieg topnieniej i jest chlapa! 😠

🖐️ Ajjjjjjjj jaki mi się dziś z łózka nie chciało wyjść.Ale roboty mam tyle że trzebaaaaaaaaaaaa.Kurde w poniedziałek wymyłam okna i najwyższa pora trzeba wyprać firany i je powieśić -jak ja tego nie lubie 😠 No i nie mam pomysłu na obiadddddddddddd.

hej mi zostaly placki ziemniaczane z wczoraj i dzisiaj mam to gdzies i robie tylko zupe... mi sie nie chce myc okien ...a oczywiscie rano zdazylam sie posprzeczac z przemkie ...normalnie super no:o zobaczylabym zmiennikow (widzialam tylko trzy pierwsze odcinki)..kiedys to nadrobie ale mi sie dzis glupoty snily:o

Asia ale najpiękniejsze po kłutni jest godzenie :D :P Powiedź mi jaką część wieprzowiny dajesz do bogracza???? No ja dziś robie bitki + ziemniaki + surówka i wypad z baruuuuuuuu :::D he he he co do okien to ja zawsze zostawiam je na tzw. NA PÓŹNIEJ :P Na wielkanoc sobie je olałam a brudne takie że szok :P

rano przed praca juz dzwonil zeby zalagodzic sprawe moze przemyslal .. sylwia teraz kupuje mieso w kawalkach a tak to lopatke musze isc do polakow po ogorki na zupe a mam kawalek...

Asia czyżby kroiła się ogórkowa???? Mniammmm :D Moja ulubiona :D Ale ostatnio jest u nas nie za często

tak ogorkowa ale z paczki :o niestety to byl najblizszy sklep ...ogorkow nie bylo ale zrobilam wedlug przpisu na opakowaniu pachnie niezle niam niam:)kazio biedul glodny juz marudzi ..ide go karmic no i spotkalam kolezanke biedna ma termin na 17 maja ale mowi ze juz miala powazne skurcze mysli ze szybciej urodzi ...bosz a ja tu poczatek dopiero mam majonia a ty gdzie co???????????? znowu jakis wypad???:D

A mi się zachciało coś słodkiego więc pieke rokaliczki mleczne.Zobaczymy czy będą dobre bo spodobała mi się fotka w gazecie :)

mmm zjadlabym sernik z brzoskwiniami...i tego rogalika tez kazio wlasnie zasnal bedziemy siedzieli dzis do poznaaaa

hej bylam u siostry caly dzien:) tzn z rana skoczylam na trag i kupilam sobie sliczne bluzeczki i torebke:) ja sie nie umiem tak dlugo gniewac jak mnie cos gryzie to mowie siostrze i zaraz jest ok :) tak samo do meza.... kumepli tez brakuje...takie zycie....jak sie ma rodzine to kolezanek brak...

🖐️ A co tam rogaliki wyszły wyjątkowo dobre więc wyśle do Was paczke :D:D:D Czy mieliście kiedyś taką sytuacje że często bywali u Was znajomi czy też były wypady za miasto a kiedy staliście się juz żonami i matkami ludzie zapomnieli o Was???? U mnie tak niestety jest.Kurde jak bym była trendowata :P :D A najbardziej śmiać mi isę chce jak ktoś mówi że ,,miałam do Ciebie zadźwonić byśmy wyszły na piwko ale przeciez i tak byś nie miała czasu bo masz dziecko....\" jasnowidze czy co? :P he he he . Kurde deszcz nieźle nawala a ja musze iśc na zakupy .....na piechote w dodatku 😠 .