Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzz
Ewusza z tego co wiem większość kremów jak nie wszystkie na rozstępy można stosować od 4 miesiąca wcześniej tylko Oliwka

Gość sok81
ja całą ciąże nie miałam ani jedego rozstępu a w 9 miesiącu wylazły nagle takie że szok, całą ciążę smarowałam kremami Palmers przeciw rozstępom i teraz po porodzie 1,5 miesiąca nadal smaruje, ale rozstępy są okropne: na udach, na "boczkach", pomiędzy pośladkami(!), może troche mi zbledną ale niestety nigdy nie zejdą, smutno mi bo nie miałam nigdy problemów ani z tym ani z cellulitem a na jego brak też nie narzekam:(

ja całą ciąże nie miałam ani jedego rozstępu a w 9 miesiącu wylazły nagle takie że szok, całą ciążę smarowałam kremami Palmers przeciw rozstępom i teraz po porodzie 1,5 miesiąca nadal smaruje, ale rozstępy są okropne: na udach, na \"boczkach\", pomiędzy pośladkami(!), może troche mi zbledną ale niestety nigdy nie zejdą, smutno mi bo nie miałam nigdy problemów ani z tym ani z cellulitem a na jego brak też nie narzekam:(

ja stosowalam w ciąży pharmaceris m dr ireny eris 30pare zl kosztuje i taka bylam szcześliwa ze pomaga i wszystkim go polecałam (a bylam pewna ze bede mieć rozstępy do kobiety w moim domu mają (mama siostra)a tu niespodzianka 2 tygodnie przed porodem pojawily się gdybym urodziła wcześniej zresztą tak jak mi grozilo (przedwczesny poród)to by ich nie bylo.hmm chociaż może gdyby nie ten krem to by sie zrobily wczesniej i wiecej

a latem pomoglo mi opalenie ich byly mało widoczne..Teraz czekam na drugą ciążę żeby zobaczyć swój brzuszek znowu jędrny i napięty :-)

ja stosowalam wszystkie kremy jaki mogą byc od początku ciąży!!! nic nie pomoglo!szkoda kasy!

Gość ewelinka84
Ja uzywam teraz Erissa( jestem zadowolona ) wczesniej uzywalam garniera rowniez dobry Pamietaj zeby kupowac takie kremy ktore regeneruja rozstepy( juz na istniejace ) a nie zapobiegaja !!!

Gość kobietki nie
nie oszczedzajcie w czasie ciąży. przez 1 ciązę uzywalam musteli, fakt w aptece pacilam 88-90 zł, ale warto bylo, bo zrobil mi sie tylko 1 rozstęp i to na udzie.po porodzie równiez nadal uzywalam. plus krem musteli do biustu, aby nie stracil jędrności i mialam ciało jak przed zajciem w ciązę. teraz jestem w drugiej ciąży i stosuje te same srodki , narazie nie nic nie wyskakuje

kobietki nie------------byc moze to był przypadek są takie kobiety którym nie robią się rozstępy mam koleżankę która skąpi na wszystko i nie używała zadnych kremów w ciąży.przytyła 25 kilo zrobił jej się 1 rozstep pod kolanem brzuszek czysty.

ja stosowalamkremy na rozstepy przed ciaza profilaktycznie a wczasie wszystkie wspominane i zaden nie pomogl a wywcieralam po tubce na 2 dni.ale kazdy ma inna skore i trudno powiedziec co tobie pomoze ale zazwyczaj ka nie sa glebokie to potem po pilingu po ciazy czyli zawsze przy kapieli scieranie gabka calego ciala pomaga,a i trudno wiesz sie na to zdobyc ale juz teraz mozesz masaze gabka robic w czasie kapieli to pomaga skorze cie rozciagnac,ale poprostu masz duza dzidzie i powinnas sie cieszyc,a jak bedzie miala po porodzie to teraz jest tyle zabiegow ze cos znajdziesz dla siebie u kosmetyczki np,guamo

a ztym do biustu z mustelli to slyszalam ze super pomaga i to kobietom nawet po dlugim okresie od karmienia ale macie dowody bo chyba sie skusze???

Gość kajtka
Proponuję kosmetyki przeciwko rozstępom niemieckiego producenta: BUBCHEN; sprowadzam je z Niemiec od dawna: http://www.allegro.pl/item355659768_oliwka_przeciw_rozstepom_w_ciazy_bubchen_niemiecki.html Mam dwoje dzieci i prawie w ogóle rozstępów - w drugiej ciąży używałam tej oliwki (urodziłam w styczniu b.r.). Sama nie wiem,czy pojawiły mi się nowe rozstępy w drugiej ciąży,czy to te same,co miałam wcześniej (wtedy nie używałam żadnych kosmetyków).W każdym razie -polecam! Produkty tej marki sprzedają się naprawdę dobrze. Zapraszam także na inne moje aukcje.

Gość nie powinnas ale
mi lekarz polecił krem na blizny, możesz kupic w aptece do 20 zł nie pamietam nazwy ale tu ogolnie chodzilo o jakis krem na blizny po złamaniach czy szyciach itd. 1 miesiąć i rostepy bladsze dużo mniejsze ale nie zlikwidowane calkiem bo jak juz sie pojawią to nic z tym nie zrobisz.