Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana_olka

Czy 25 lat to naprawdę duża różnica wieku ??

Polecane posty

Gość zakochana_olka

Witajcie. Mam 19 lat i zakochałam się we wspaniałym meżczyźnie. Jest przystojny, opiekuńczy i mnie bardzo kocha :) Problem w tym ze ma 44 lata. Moi rodzice są oburzeni że wybrałam takiego "starucha" :( Koleżanki odradzają... ale ja go kocham !!!!! Niedawno rozwiódł się z żoną. Czuję ze jestesmy sobie przeznaczeni !!!!! Czy te 25 lat to naprawde tak dużo ????

Gość o ludzie...ccc
no chyba ze chcesz mu juz wkrotce zakladac papmersy,bo to juz "z gorki"..ostatnie podrygi starej lodygi,zalosne:O

Gość foczusia25
HEJ .. nie to nie jest problem jako teraz jest wam dobrze on jeszcze na siłach wyznaje miłosc i wogóle wszystko pieknie ale do pewnego czasu jestes mloda zachwycilam sie tym chwilowo.Ale pamietaj za pare lat odczujesz to i owo bedziesz chciała wyjśc zabawic sie a on już nie , u mnie rodzinie ejst wujek starszy od cioci 11 lat i ona mu sie nie przyznaje ale nam mowila że teraz odczuwa róznice wieku zenikomu by tego nie radziła, bo prędzej czy pózniej to sie odczuwa .Jestes młoda i jeszcze tak naprawde nie wiesz czego chcesz a on wie ze ma młoda dziewczyne przy sobie to dla niego raj ... arodzicom twoim sie nie dziwie bo spojrz na to jak bys ty miala córke i co dla niej bys chciala ?napewno nie 44latka rodzice zawsze patrzą aby dla dziecka było najlepiej .....

Gość foczusia25
hehe ja mam 25 lat ale patrze na młode ciałka a kiedys było odwrotnie

Gość a ja znam 30latków
którzy tez ze swoimi żona mi nie chcą wychodzic więc nie rozumiem tego argumentu... wszytsko chyba zależy od faceta i ile lat ma w głowie, jesli jest młody duchem to bedzie ok

Gość jeśli szukasz raczej
ojca niż partnera to jest ok

Gość mikserka.
w takie zwiazki wchodza zazwyczaj kobiety z niska samoocena, ktore mysla, ze nie sa w stanie miec normalnego partnera, a jak zwiaza sie z takim starszym gosciem, to on nie bedzie widzial ich wad, bo beda one przesloniete przez mlody wiek:O

Gość mikserka.
poza tym facet, ktory rozwaza zwiazek z 19latka w zadnym razie nie jest normalny...

Gość mikserka.
*facet w tym wieku

Gość foczusia25
zakochana ola od ilu z nim jestes?? gdziego poznalas??

Gość zakochana_olka
Foczusia25 - jestem z nim od pół roku. Poznaliśmy się w pubie.

Gość sharazan
Ty jestes chora na głowe dziewczyno! Widziałaś jego siura w ogóle ?? Poszukaj sobie lepiej młodego fiutka a nie takiego z siwymi kudłami :/ Zaraz sie zżygam jak sobie wyobraze jakie ma zwiędłe genitalia i zmarszczochy fuuu..... Ty jestes zboczona!!!

zakochana_olka-------------Myśle że tak naprawde czas pokaże . Jesteś jeszcze bardzo młoda i może ze sto razy się Tobie odwidzić. Ja mam męza 10-lat starszego,obok siebie wyglądamy jak równieśnicy-musze dodać że moi rodzice (chodź jesteśmy 3 lata po ślubie) nie chcą uwierzyć do dnia dzisiejszego że mam o tyle starszego mężą :) Niby Ciebie rozumiem ale ciezko cokolwiek mi napisac gdyż u Was jest naprawde duża róznica wiekowa niczym ćórka i ojciec :(

Gość Wyluzuj Olka
w ogóle nie duzo... ja mam męża starszego o równe 30 lat i zyje :)

nie no w zasadzie nie dużo :P macie inne spojrzenie na świat inne poglady inne potrzeby chceszy być jego ozdobą bo nie wierze że fajnie isc do łózka z strym pomarszczonym prykiem

Gość Kuryłok
Spoko. Układ ze starszym panem jest dobry. On pobzyka, napatrzy się na młode cycki i dupeczkę, nauczy seksu młodą. A potem jak zemrze, to młoda dostanie w spadku mieszkanie/dom, samochód i jakiś domek letniskowy, etc... :D

Gość Kuryłok
A ... pomyśl sobie, ze twój ojciec rozwodzi się z twoją mamą i zakochuje się w 19-latce. Zaprasza ją do was żebyście się zaprzyjaźniły :D A w wolnych chwilach ona dzwoni do ciebie mówi, jaki twój ojciec jest zaje***isty w łóżku :D Rodem odery mydlanej

Gość uszczypek
dla mnie to jest obrzydliwe nie widzę w tym partnerstwa, w żadnym wypadku; on ci bedzie "matkował", bedzie cie pouczał, traktował z przymruzeniem oka może na razie cie to mile łechce, bo czujesz sie jak lolitka, ubóstwiana, bez konkurencji, bo jego towarzystwo to pewnie stare baby - ale po jakims czasie zacznie cie to wkurwiac; jak juz bedziesz dojrzała, bedziesz wiedziała, czego chcesz na razie jesteś jeszcze bardzo smarkata wcale sie twoim rodzicom nie dziwię; na ich miejscu zrobiłabym wszystko, zeby ten zwiazek sie rozpadł

Gość brutalny jak zycie
Ja też uważam że dziadek wyrwał młodą dupkę do zaliczania (może żona mu się lekko zbrzydła? ). Pobędą ze dwa, trzy lata, a potem mu się znudzi bo za duża przepaść ich dzieli.

Gość he hm hm
1. 25 lat różnicy 2. rozwodnik 3. facet po przejściach... chyba nie ma sie nad czym zastanawiać...

Gość zajefajnie
prawie jak Pan Rubik i Paskudzka :P

Gość BARDZO DZIEKUJE
odradzam bedziesz cierpiec

Gość foczusia25
zakochana olka pół roku to jest tylko zauroczenie człowiek potrzebuje czasu na co kolwiek tym bardziej na poznanie drugiego człowieka , czlowiek swoja dróga połówke pozna tak naprawde jak juz zamieszka z nia nie oszukujmy samych siebie. Może ci jest dobrze teraz bo to sa początki zachwyciłas się jego słowami czułoscia czy czynami ale powiedz jak to długo potrwa? rok ? pare lat? a pózniej? myśli przyszłosciowo bo masz zaledwie 19 lat a to namiastka tego co Cie czeka w życiu , w tym wieku naprawde możesz dużo a nawet bardzo dużo kwestia czym sie kierujesz . On teraz ma energie ale pózniej tego nie ebdzie miał a pamietaj że kobieta ma pełnie siły i dojarzosci w wieku 30 lat ma ochote na wszystko a pomyśl on bedzie mieć 55? i to takie fajne?? ZANIM sięnie zaangazowałas to mozesz sie wycofać bedzie Ci lzej jaknie t rób to tak aby było dobrze ale tylko jeszcze chwilowo potraktuj to jak dobra przygode bo naprawde szkoda mnie ciebie bo zauroczylas sie chwilowo a mozesz sie zadłuzyc i męczyc nie ANGAZUJ SIE BARDZO !!!

Gość zakochana_olka
Dałyście mi do myslenia.. wszystkie.. Tylko co zrobić z uczuciem.. a jesli chodzi o jego "te sprawy" to są jak najbardziej na miejscu.. seks jest boski!! A on drogie Panie naprawdę przystojny :) Muszę się jeszcze zastanowić..... On żonę zostawił dla mnie. Jego syn ma 23 lata i jest tak samo przystojny jak mój ukochany.... ale kocham jego ojca.... raz sie tylko przespałam z synem mojego faceta.. ale to nie to.. to był błąd...

Zakochana_Olka wiesz co? Mam identyczną sytuację... identyczną z wiekiem... ale jestem szczęśliwa już od 10 miesięcy.. I Tobie też życzę duuużo duuużo szczęścia z Nim :)

Gość ja znam taka pare
roznica 22 lata te wszystkie roznice co ludzie powypisywali tak to prawda bo dziewczyna jest zauroczona i slepa przez pierwsza milosc a on - andropauza w drodze wiec uzywa wiesz co bedzie najgorsze - Ty i on stracicie znajomych bo nie bedziecie sie potrafili juz z nimi dogadac, stracisz rodzine bo go nigdy nie zaakceptuja, bedziesz musiala zbyt szybko dorosnac a on... najpraddopodobniej i tak Cie zostawi wiec po co ryzykowac? Po co sie babrac w tak toksycznym zwiazku ktory z gory jest skazany na niepowodzenie. Seks niby nie jest wazny w zwiazku a jednak - poczujesz roznice, bedzie Cie nosic kiedy on kolejny wieczor spedzi przed telewizorem a Ty bedziesz chciala isc do baru z kumpelami zaszalec... o ile bedziesz je jeszcze miala.... nie pakuj sie w to... znajdz kogos kto podzieli sie z Toba swoja pierwsza miloscia, to jest najpiekniejsze!!!