Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33-latek

Już czwarta kobieta z kolei powiedziała,że mam zbyt cienkiego i krótkiego penisa

Polecane posty

Gość 33-latek

Czy znajdę w końcu taką dla której nie ma to znaczenia. I jak tu nie wpaśc w kompleksy?

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
...może to nie kwestia wielkości tylko tak się stresujesz że nie masz pełnego wzwodu? twardość sie liczy na pierwszym miejscu

Gość ciocia dobraa rada
Albo po prostu poszukaj jakiejś szczuplutkiej kobiety, dla niej wtedy to nie będzie problem, bo szczuplutkie raczej są węższe i płytsze od tych grubszych lub 'normalnych'

To pewnie i mózg mają mniejszy, skoro jest taka zależność. I nerki, i wątrobę też mają mniejsze. I jedno oko bardziej, znaczy się mniej.

Gość Lin=da Boguska
Poszukaj Chudej Karlicy :)

jak szukasz kobiety do seksu, to idź do prostytutki, nie będzie narzekać. a jak szukasz miłości, to znajdź taką, dla której też miłośc będzie najważniejsza i nauczycie się robić sobie dobrze niezależnie od długości i grubości czegokolwiek. No, chyba, że to już problem medyczny - a ile centymetrów ma twój penis?

Gość Poweidzxc
co kochasz? Cipcie czy żone??

Gość 33-latek
Zależy mi na stałym związku, miłości i kobiecie. Niestety nie trafiłem na taką. A mały ma ok 12 cm dł. i 11 cm obwód.

Gość 33-latek
Śą tutaj kobiety, którym na tym nie zależy?

Gość marcypanka
bosze biedny jestes....sory ale kobieta takiego penisa nawet w sobie nie poczuje. np ja bym nie poczula. zadowala mnie tak min.18....a im grubszy tym lepsze efekty. ale te kobiet to szmaty ze tak mowia w prost bo domyslam sie ze to nie mile uslyszec cos takiego.

Gość nic sie nie martw
tylko cierpliwie szukaj, tak samo jak chlopy z malymi fiutkami sa kobiety z malymi pipkami, wie bo w kolejce w aptece, dziewcze piekne kupowalo tampony mini mini, zreszto Enrykie Iglesjas tez ma malego fiuta

Gość wujek doobra rada
gościu - bo ty po prostu masz małego penisa! pogódź się z tym smutnym faktem

Gość 33-latek
A gdzie znajdę taką kobietę z mała pipką.

Gość moj facet ma prawie
identyczne wymiary - dlugosc ta sama obwod chyba nawetmniejszy. No i fakt ze go w ogole prawie nie czuje w sobie i nigdy nie mialam orgazmu pochwowego. No i... tragedii jakos z tego nie robie Kocham go nad zycie i nigdy przenigdy bym mu nie powiedziala ze ma za malego, dosyc juz facet ma swoich kompleksow zebym miala mu jeszcze tak dopierdzielic. Kobiety ktore cos takiego mowia prosto w twarz to dla mnie niedojrzale suki. Mam nadzieje ze jeszcze odnajdziesz ta jedna jedyna

Gość masakra...
Pytając czy jest kobieta, której na tym nie zależy, pytasz jednocześnie "czy jest taka, której nie zależy na dobrym sexie". Niestety. To nie jest kwestia tego, że musi być ogromny, twardy i żylasty (jak to często wszyscy lubią ubarwiać-co niema nic wspólnego z prawdą), ale jednak za mały, nie ocierając się, nie sprawia przyjemności:( Poszukaj na początek na necie jakiejś stronki z odpowiednimi ćwiczeniami na rozciąganie czy co- napewno takie są i coś muszą dać. A tak poza tym musisz po prostu szukać dalej odpowiedniej kobiety. Ale przedstawiona reguła (że im mniejsza tym ciaśniejsza) jest wzięta conajmniej z księżyca. Wręcz powiem, że ja dopiero w ciąży, kiedy wszystko mi zgrubło i spuchło:) byłam naprawdę ciasna.

Gość 33-latek
Dzięki za słowa otuchy. Jednak sa na kafeterii szczere i traktujące poważnie problemy innych. jak to jest z tą ciasnością pochwy? Jak taką kobietę znaleźć?

Gość patii jong radzi
bez kitu poszukaj jakiejs sympatycznje niskiej drobnej dziewczyny -

Gość 33-latek
Może powinienem założyć topik. Poszukuję szczupłej, drobnej z ciasną cipką?

Gość Elwira77
Do 33-latka - musisz spotkac taką kobiete która Cie pokocha i zaakceptuje takiego jakim jesteś. Poznałam takiego i nie narzekam. Powodzenia