Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassia24

zmiany w moim związku

Polecane posty

Gość Kassia24

Witajcie. Chciałabym napisać o zmianach jakie zaszły w moim związku (trwającym ponad rok, w tym od 9 miesięcy mieszkamy razem). Chciałabym byście mi napisali czy są to zmiany normalne i powinnam przyjąć to do wiadomość, czy może jest to dziwne i powinnam się zacząć zastanawiać. - kiedyś ciągle patrzył mi w oczy, całował po rękach - gdy spotykaliśmy się ze znajomymi, rozmawiał tylko ze mną, patrzył na mnie jak na ósmy cud świata, nie wypuszczał mojej dłoni z rąk - teraz rzadko patrzy na mnie w ten sposób, w towarzystwie rozmawia ze wszystkimi, na mnie nie zwracając większej uwagi, tak, teraz też mowi "moja najpiekniejsza kobieto świata" ale rzadziej - kiedyś cytował dla mnie piosenki i pisał wiersze - teraz tego nie robi - kiedyś mówił "kocham cię" po kilkadziesiąt razy dziennie - teraz mówi raz dziennie - kiedyś seks był codziennie - teraz jest raz na 3-4 dni - kiedyś był zadbany i czysty - teraz są dni gdy się nie kąpie - kiedyś bardzo przeżywał kłótnie, chcial godzić się od razu, czasami... płakał! - teraz to olewa, uważa że mam humorki i nie przeżywa kłótni, zajmuje się wtedy swoimi sprawami - kiedyś uwielbiał jak go dotykałam non-stop - teraz mowi że ma łaskotki i mam przestać - kiedyś mnie rozpieszczał i traktował jak księżniczkę, wszystko podawał, przynosił, pomagał mi zakładać płaszcz, otwierał drzwi samochodu itd - teraz to on mowi "przynieś to, zrób mi to", do samochodu wsiada pierwszy, jedyne co to nadal otwiera mi drzwi gdy gdzieś wchodzimy - kiedyś - gdy miał coś np. przenieść - mówił żebym nie wstawała, bo to jest ciężkie i on sobie poradzi - teraz mowi tonem nie znoszącym sprzeciwu - może byś się podniosła i pomogła?! - kiedyś mówił wielkie słowa typu "czekałem na ciebie całe zycie", "jesteś moją drugą połową" - teraz najpieszczotliwsze co mi mówi to żartem "kocham cię, moja suczko". - kiedyś poświecał mi każdą sekundę wolnego czasu - dziś woli np. pograć w gry Plus tego stwierdził że kocha mnie oczywiscie nadal, bardzo mocno, ale w inny sposób niż na poczatku - że kiedyś to był ogień, a dziś kocha mnie miłością spokojną. On mówi że wszystko się zmienia, a ja pytam - dlaczego? dlaczego nie może być tak jak kiedyś? Nie rozumiem tego Powiedzcie mi - czy to wszystko jest normalne w związkach? Powinnam się przyzwyczaić czy zacząć martwić?

halo. Nie jestes bohaterka powiesci Jane Austin ani krolewna Sniezka. Tu ziemia. Obudz sie.

Gość nic nie trwa wiecznie
on dojrzał, a ty jesteś nadal w okresie niemowlęctwa. żal mi ciebie kobieto.

Gość uIIIIIIalal
...hehe.. ..ktos dobrze napisał...WAKE UP !!

Ha typowy myśliwy :D Upolował ,zajdł,a taraz nie wie co z resztą zrobić:D Poza tym ogląda się za nową zwierzyną ;) Piszę tak ,bo za szybko to wszystko u Ciebie przebiegało:D Taki obraz to może być po 20 latach ale nie tak szybko:o Lepiej i Ty na łowy się wybierz:)

kazdy by chciał aby ta miłosc jak ogien trwała wiecznie... ale niestety miłosc sie zmienia,kiedys wiedział ze musi sie starac ,teraz wie ze cie \"ma\" i dlatego jego miłosc jest spokojna.ale dobrze ze to widzisz ze sie zmieniła ta miłosc.ja tego nie widziałam bardzo długo i teraz miłosc jest własnie taka spokojna a mi to przeszkadza,nie odpowiada mi taka miłosc chce czuc te motylki przysłowiowe...

Gość Kassia24
ok, liczyłam się z tym że pojawią się wpisy ośmieszające mnie. Tylko że ja nigdy takiego problemu nie doświadczyłam. Byłam w innych związkach, ale nigdy z nikim nie mieszkałam. A z tym - własnie po zamieszkaniu zmienił się. Tak, własnie tak uwazam - że to normalne po wielu latach, ale po roku?

to kfestja jego pewnosci siebie i przyzwyczajenia..przeciez nie musi sie juz starac bo mieszkacie razem....a moze teraz dopiero wychodzi jaki kto jest?jaki on jest?