izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 czy jezeli mysle o seksie to sa to dni plodne?od wczoraj mam dziwne mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 9, 2007 chyba cie pogieło, co ma piernik do wiatraka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 bo od 13-17 dnia cyklu zawsze mysle o seksie.nigdy w innym czasie.wiem o tym.na pewno ze wtedy moge zajsc w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała 00 Napisano Listopad 9, 2007 Czy możesz zdradzic ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 9, 2007 a ja myśle o seksie co drugi dzień i co? niezły bym miała cykl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 mam lat 20,5....czy moje pytanie kogos zbulwersowalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 nie kazdy musi wszystko wiedzieć.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 9, 2007 no nie kazdy musi, ale przeciez myślenie o seksie nijak sie ma do dni płodnych... na litość boską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 wlasnie sprawdzilam i ma się .niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Listopad 9, 2007 z tego co wiem to podczas dni płodnych wzrasta libido, ale nie może to być traktowane jako jedyny ich wyznacznik. raczej jako dodatkowy,poboczny zank że to właśnie okres płodny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 czyli jednak tak.dzieki za potwierdzenie.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Listopad 9, 2007 tylko żeby nie było że jak myślisz o seksie to na pewno masz płodne :) zapamiętać - jeden z objawów, bardzo, ale to bardzo poboczny, nie występujący u każdego i nie zawsze! ps.ja największąochotęmam zawsze podczas krwawienia (czy to z odstawienia czy normalnej miesiączki - więc u mnie się nie sprawdza :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooooooola Napisano Listopad 9, 2007 Tak to prawda ja mam ochotę na sex tylko w dni płodne a potem już nie jest tak przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 moi drodzy po okresie nie mam nigdy ochoty:) poza tym tylko okolo polowy cyklu mysle o seksie.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izza00 0 Napisano Listopad 9, 2007 a jednak.pozdrawiam.znowu myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach