Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eve_3

Jaki najlepszy sprzęt zestaw do tipsów?

Polecane posty

Gość wer.emmi
dziewczny z reni nail nie jest dobry dużo osób narzeka ja bym nie polecała moge wam polecic firme gabrielle lub nail design tak jest moja rada

hej dopiero co uczę się robić tipsy, narazie w domu, a później mam zamiar zapisać sie gdzieś na kurs. narazie zamówiłam zestaw z allegro do robienia tipsów...tylko właśnie nie wiem w czym tkwi problem...czy z lampą jest coś nie tak czy z żelami, bo jakby nic sie nie utwardzało...czy to normalne jak po wyciągnięciu paznokci z lampy żel jest nadal lepki i klejący? przecieram go tym płynem, potem nakładam kolejne warstwy...ale końcowy efekt jest taki, że paznokcie wogóle nie mają żadnego połysku...nie wiem co robić. poradźcie...pozdrawiam:)

Gość może masz złej jakości cleaner
?? a używasz żelu nabłyszczającego ??

hmm mam 3 żele: jeden taki przezroczysty oraz biały i różowy do frenchu...innego jakiegoś nabłyszczającego w tym nie było, jaki to musi być?

Gość troszke chaotycznie napisałaś
bo ten żel przezroczysty, o którym wyżej wspomniałaś może być podkładem, a równie dobrze może być żelem nabłyszczającym.. nie masz na nich żadnej etykietki? kiedy stosowałaś ten przezroczysty? jako 1szy - na tipsa, czy na samym końcu ?

to jakiś chiński jest kurcze...może rzeczywiście to jest podkład? a jak się wyjmuje z lampy tipsa to ten żel powinien być już całkowicie twardy i sie nie kleić?

Gość nie na żelu po wyjęciu
z lampy powstaje warstwa dyspersyjna którą włąśnie przemywa się cleanerem :) żeby pozbyć się tej lepkiej części..

Gość ewiiiiilczuuus
www.nailcity.myboard.pl zapraszamy na forum pazurkowe :)

Gość kulinga
http://allegro.pl/show_item.php?item=565804740 a co sądzicie o tym zestawie? przeczytałam, że polecacie tą firmę Gabrielle:) dopiero zaczynam zabawę z tipsami, w sumie to wiele razy miałam żelki ale zawsze ktoś mi robił, tzn. albo kosmetyczka albo koleżanki a teraz postanowiłam, że czas zacząć robić to na własną rękę, nie koniecznie dla celów zarobkowych ;) Proszę o opinie odnośnie tego zestawu, może któraś z Was już taki ma:) będę bardzo wdzięczna za kilka porad:))

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Marta124
hej dziewczyny czy możecie mi polecic jakiś fajny zestaw do robienia tipsów bo ja juz zkołowaciałam

Gość andzia1000
Marta----> zestawy najlepiej kompletować samemu bo takie zestawy na allegro za 100 czy 200zl nie są nic warte, jedynie lampa może się przydać a tak to żele do d..., tipsy to samo. Kup osobno lampe, a żele i inne akcesoria wybieraj dobrych firm np activ, sun flower, spn... Poczytaj o profesjonalnych żelach i akcesoriach do paznokci żelowych, nie kupuj tego badziewia z allegro bo to tylko wyrzucenie kasy w błoto

Gość sisi nie kupuj tego bo
taki zestaw nadaje sie tylko do wyrzucenia :o Nie kupujcie zestawów z allegro, tylko kompletujcie je samemu bo te zele no name sa do dupy :o

Gość poczatkujaca2009
Gość Olkak
Milion razy można powtórzyć, ale za 20 złotych nie kupisz dobrego żelu. Jak Ci ktoś wciska kit że za tysiąc złotych kupisz Mercedesa, to po pierwszej przejażdżce wyjdzie że nie było silnika :) Zerknijcie na: www.ministerstwopaznokci.pl www.pazurro.pl www.stylis.pl - tam macie mnóstwo preparatów BelArte, a to bardzo dobry i markowy producent.

Gość beteczka
Witajcie dziewczyny, może się powtórzę, ale prośbę mam gorąca do Was. Chciałabym córce zrobić prezent na urodziny i wypatrzyłam na allegro taki zestaw: http://allegro.pl/item833376210_tipsynails_mega_zestaw_do_paznokci_zelowych_xxxl.html czy to się nadaje na początek? dodam że nie ma córka żadnego doświadczenia, chce się dopiero nauczyć. No i nie ukrywam, że mamusia być może też skorzysta z talentu córeczki :)) A jeśli nie ten to co poradzicie innego w tej cenie? pozdrawiam Betka

Gość sil2009
potrzebuje pomocy zaczynam od zera jaki zestaw jest najlepszy co mi jest potrzebne mieszkam we wloszech wydaje kupe pieniedzy jak moge sobie zrobic sama mam zdolnosci

Gość www.3masa3.2ap.pl
SKLEP INTERNETOWY 3MASA3 Zapraszamy do naszego sklepu mamy bardzo atrakcyjne ceny. Zakupów możesz dokonać bez wychodzenia z domu. Wystarczy, że wejdziesz na stronę www.3masa3.2ap.pl i wybierzesz towar, który Cię interesuje a przesyłka zostanie dostarczona do twojego domu. W asortymencie naszego sklepu znajdują się: *zestawy pędzli do makijażu *wszystkie akcesoria do robienia paznokci żelowych *różnorodne palety cieni *zestawy do przedłużania rzęs *odzież damska i męska *parafiniarki do pielęgnacji ciała *zestawy wosku do depilacji wraz z urządzeniem *zestawy startowe do paznokci żelowych i wiele innych.

Gość Martynna
Mam do sprzedania sprzęt do robienia tipsów w dobrym stanie ponieważ używany tylko kilka razy.Sprzedam tanio. Proszę o kontakt mmartynkaa14@interia.pl