Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosu

A komu jest teraz smutno?

Polecane posty

a ja sie tego nauczylam po moim bylym:D kiedys bylam do rany przyloz:D a teraz potrafie byc zlosliwa i to bardzo:P nie mam potrzeby widywania sie z nim non stop :D nie pisze mu smsow prawie wogole chociaz on mi karze:D lubie sie z niego nabijac:D i raczej mam do wszystkiego dystans:D wlaasnie to jest klucz dystans!!!!!:D:D:D::D:D:D:D:D a on i tak mnie kocha:D nawet jesli uwaza ze jestem diablica i niedobra kobieta:D ostatnio nawet powiedzial ze jetem niebezpieczna:D ja mu wtedy odpowiadam ze jak nie pasuje to niech nowej szuka:P

Gość A MI LINK NIE POMOGL
:(

kabanka ano niestety zycie tio nie fi;lm:D ale powoli zaczynam sie d9 tego przyzwyczah\\jhac:) koncze 4te piwo;o tmcik zapisalam do ulubionych:) wiec jutro rano zajrze do Was;) jkolorowych i kosmatych]:)

I mi smutno...nie cierpię siebie za to, co czuję. Albo czego nie czuję. Dlaczego odrzucamy uczucie dobrej osoby? Dlaczego moje głupie serce nie chce drgnąć 😭 Skończę sama i z kotem. Taki cudowny chłopak, a ja czuję tylko sympatię. Ja chcę się zakochać! :o

witam wszystkich🖐️ spieta----> nie martw sie, ja zawsze tez zauraczam sie tymi zlymi, a wszystkich dobrych odrzucam...teraz w sumie jest inaczej chociaz ten jest dobry i cudowny ale ma inne wady...jest tak uparty i dumny...wiec tez nie do konca jest z tych tzw.\"co to do rany mozna przylozyc;)\" dziewczyny widze, ze dzis humory lepsze bo tu nie zagladalscie;) i tak trzymac!!!