Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbiór dobrych porad

Do samotnych kobiet i facetów którym się nie udaje

Polecane posty

Gość zbiór dobrych porad

Zamiast płakać tu na forum zastanówcie się dlaczego wam sie nie udaję ? Czy wyciągneliście właściwe wnioski z każdej porażki ?. Bo ja mam wrażenie większość osób woli płakać i użalać się nad sobą . Poczytajcie sobie jak wygląda zachowuje się i jakie ma cechy atrakcyjna kobieta, atrakcyjny mężczyzna. Wpierw zacznijcie od wyglądu, tylko hipokryci piszą ze wygląd jest nie ważny, jesteś gruba/y schudnij jesteś za chudy zadbać o rozwój masy mięśniowej. Wszystkiego się nie zmieni ale jak by się każdy człowiek sobie przyjrzał i zadał pytanie czy zrobiłem wszytko by być atrakcyjny fizycznie, to odpowiedź była by negatywna Jak zaakceptujesz swój wygląd i będziesz się czuć atrakcyjnie możesz dopiero przejść do pracy nad swoim charakterem. Poczytajcie sobie na necie jakie cechy powinna mieć atrakcyjna kobieta i atrakcyjny mężczyzna. Zapewne brakuje wam większości z nich. To zadbajcie by nabyć tych cech, jednych zajmie to dwa miesiące innym 2 lata. Człowiek się rozwija całe życie a to potraktujcie jako rozwój samego siebie :P. Nie wystarczy żeby być miłym i żeby pokrywały się zainteresowania i poglądy . Często są pary ze nic się nie pokrywa a iskrzy jak cholera i na koniec najważniejsze to własna higiena ale o tym nie muszę chyba mówić

Gość pijana chyba dziś
Dobra, w pon ide do kosmetyczki. I na około 100 operacji plastycznych. tylko muszę forsę uzbierac. Zaczynam od zaraz. ciekae na co mi starczy.

Gość zbiór dobrych porad
akceptacja swojego wyglądu to akceptacja swoich wad pójście na operacje plastyczną to przykład skrajnego nie akceptowania swojego wyglądu lub jakiejś wady. Przykład Michel Jackson więc nie polecam takich metod ;)

nie mam porażek :D przynajmniej damsko-męskich :P 🖐️ a sobą nic nie reprezentuję: nie mam prawa jazdy, jestem niski, brzydki, mniej więcej przeciętnej budowy, skrajnie nieśmiały, małomówny, z nudnym życiem, kiesko ubrany, bez zainteresowań, bez pieniędzy, bez ambicji, bez przyjaciół/bliskich znajomych, bez perspektyw, bez doświadczeń, bez umiejętności niezbędnych w bliskich kontaktach, ludzie mnie męczą... i można by tak jeszcze trochę wymieniać 🖐️ i pewnie z powodu kumulacji tych cech nie mam żadnych szans i nie zamierzam się wychylać... :O ten poradnik pomoże coś na taką ilość nie atrakcyjnych cech? nie sądzę... przynajmniej nie w tym życiu \"masy mięśniowej\" tego to nie chcę nawet jak by za darmo dawali :D zresztą nawet jak bym chciał nie miał bym odwagi choćby wejść na siłownię 🖐️ \"pracy nad swoim charakterem. \" a na to za stary i za beznadziejny jestem. Żeby coś takiego osiągnąć trzeba by coś robić ... pewnie z ludźmi razem a w moim przypadku nie ma na to szans. fajny sugestia bo poradnikiem to tego nazwać nie można ale nie dla mnie...

Gość zbiór dobrych porad
Co do braku ambicji to masz racje, skoro wolisz siedzieć z założonymi rękami,nie masz porażek bo pewno do żadnej dziewczyny nie podszedłeś bo i po co ?

oczywiście że nie podszedłem bo i po co? co by to dało, dobiło by jeszcze moją samoocenę... a nawet jak by się w pierwszej chwili, pod wpływem dziwnego gustu co do fizyczności, zgodziła to i tak dała by sobie spokój bardzo szybko :) i mam co do tego 100% pewności

Gość ljkljlsfs
a ja wygrałem życie: Masz żonę, dziewczynę ?

Gość łoł dżizas fakin krajst
heh, a Woody Allen na przykład ze swoich wad zrobił niezły biznes :D mały, chudy, aseksualny, zakompleksiony... gdyby się zmienił nie osiągnąłby tego co teraz nic na siłę

Gość vvvvv
też mi przykład, Woody Allen, jednemu na milion się udało

Gość Buuu...też jestem samotna
ale jestem ładna i sympatyczna no i nie wiem dlaczego nie mogę nikogo znaleźć. Ale przynajmniej wiem, że to nie moja wina

wczoraj byłem na imprezce... wdarłem sie na sam szczyt sceny... dyktując rytm tańca... zbyłem z piec kobiet... a gdy w koncu zauwazylem jedna taka nie pozorna... wiekszosc by powiedziala ze ona nie byla za ladna.. ale dla mnie miala taki nie typowy typ urody... chciałem zapytac ja o imie... sie speszyła i uciekla.. zycie :]

Gość a moze powiesz miły gdzie są
te strony w necie ktore opisują cechy atrakcyjnej kobiety Byle nie ile ma wazyc mierzyc kolor wlosow bo to juz wiem

hehe, widocznie Ty jej się nie spodobałeś. Życie:P

to by nie przychodzila chyba.. tanczyc w poblizu mnie.. po prostu byla zbyt niesmiala... :/ moze nastepnym razem sie dowiem :) atrakcyjność kobiety jest wporost proporcjonalna do upodobań meżczyzny który na nia patrzy..

ja po prostu teraz nie mam okazji do wyjsc wiec probuje przez neta;0 ale to mnie juz meczy tez! chbya na prazie sama bede Sprzdawca wow!!!!ale jednak jestes odwazxny chlopak:)

Sprzedawca ale nic na sile , bo ja naprawde sploszysz:) mal;ymi kroczkami a bedzie Twoje:classic_cool::D:) o ile jeszcze ja spotkasz:o ale nei poddawaj sie:)

ja tam tak szczerze nie skredslam od razu facetow jesli nawet mi sie nei podobaja to i tak daje szanse , by sprawdzic jaki maja charakter;0

Gość a moze powiesz miły gdzie są
jak zwykle pierdolenie o chopienie i zadncyh konkretów jak zwykle autor tego tematu gdzies wsiakł

Sprzedawca jesli tanczy w kolku jakims to nasdtepnym razem zacznij tez w tym samym kolku tanczyc:) tak obok nuej:)

Jak to do czego proporcjonalna? Oczywiście ze do długości przyrodzenia, a jak:P Mnie wkurzają typki, które próbują się do mnie przymilać w tańcu. Oblechy. Trochę smaku, subtelności...No:P

mnie tez niekturzy wkurzaja ale Ci co mi sie tez podobaja i wygladaja na normalnych to mnie nie wkurzaja:P:P:P

a jeszcze zauwazylem cos ciekawego... przychodza tam takie kobiety... trzymaja sie w 4 zawsze.. wszystkie atrakcyjne bardzo.. takie kobiety z klasa... ale praktycznie nikt do nich nie startuje... no chyba ze tacy smieszni chlopcy.. jak wczoraj... juz chcialem ratowac jedna z nich bo to moja kolezanka w sumie...

normalne właśnie, Sprzedawco Słońca. Po prostu zwyczajni faceci do nich nie startują, bo uznają, ze nie mają szans. No a ci beznadziejni to sobie myslą, ze co im zależy:P