Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam siee

Tipsy troche inaczej....

Polecane posty

Gość nie znam siee

Zastanawiam sie, czy mzona wykorzystac tipsy do tropche innych celow, tzn wygladzenia panokci...niestety moje sa cale w rowkach :o Tyle, ze nie znosze normalnych tipsow, jak dla mnie sa oblesne...widzialam jak dziewczynie sie zlamal jeden, byla tego cholernie gruba warstwa...no i tak sobie mysle, czy jest mozliwosc nalozenia tegpo czegos tipsowego, ale bez przedluzania paznokcia no i jedynie do poziomu wygladzenia...niestety nigdy tipsow nie mialam, kolezanki rowniez nie lubuja w tym, wiec nie wiem czy zawsze trzeba nakldac tego az tyle :o

Gość panko
jesli masz nierówne powierzchnie na paznokciach,znaczy masz bruzdy...możesz wygładzić je pilnikiem-polerką 3 stopniową;)

Gość nie znam siee
hehe, cos z tipsow bo nie wiem w ogole z czego i jak to sie robi... :) w tym temcie ejstem kompletnie zielona... poleruje, ale to przeciez strasznie niszczy paznokcie (a dzialania tipsow nie znam)....no i polerowanie zawsze robie tak nie do konca, bo jakos mam wyrzuty sumienia, ze tak niszcze paznokcie, pozniej ta no utwardzac, zeby se wyrownalo...myslalam po rpostu o czyms trwalszym, ale grubosc tego zlamanego tipsa mnie przrazila :)

Gość nie znam siee
aha, zalozmy, ze poszlabym gdzies nalozyc ten akryl? czy idziem "zmiescic " sie w kwocie 50z??

Gość Kajtek bez majtek to ja
No jak twoja kolezanka miala tipsy za 50 zl, to ja sie nie dziwie ze byly grube :o Profejonalnie zalozone tipsy kosztuja okolo 150 zl i sa cienkie. Na swoje chropowate pazury mozesz polozyc jedwab albo zel, akryl tez moze byc, ja zdecydowalabym sie jednak na zel. A za 50 zl w jakims podrzednym saloniku na pewno ci zrobia, z tym ze moze wyjsc "oblesnie" wlasnie.

Gość nie znam siee
Nie wiem za ile ona miala, bo to nie moja kolezanka :) JAk mowie nie znam sie, wiec pytam :) Dzieki...a wiesz moze jak tow plywa na paznokcie, bo pilowanie wydaje mi sie torura dla paznokci...jesli zel tez je niszczy to w moim przypadku nie ejst to tego warte :)