Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce na hawaje

hawaje

Polecane posty

Gość chce na hawaje

jakie sa tanie linie lotnicze w USA? zebym mogla jak najtaniej poleciec na hawaje? orientowal sie ktos ile moze kosztowac bilet?

Gość kiedyś przypadkiem
zobaczyłem wycieczkę z wyżywieniem 18 000 zł + 5000 zł na wstępy do atrakcji :( pojedziemy tam oboje ale chyba po śmierci :(

Strasznie drogo !!! :( To już np. Egipt ze zwiedzaniem wyjdzie coś koło 2.000 :O

WAWA - NEW YORK od 1100 zł w obie strony (np. Aer Lingus) NEW YORK - HONOLULU od 1250 zł w obie strony (Continental Airlines) taniocha :)

Wielbiciel te ceny jak podałes są cenami \"od\" czyli trzeba doliczyć opłaty lotniskowe ok. drugie tyle :) A po co Ci Hawaje? Dominikana nie wystarczy? Albo Acapulco?

Gość ja bylam
ale jak bylam w Stanach ogolnie i tam wykupilam wycieczke za 399$na tydzien. Najlepsze miejsce na swiecie...

Gość
a ja jade do Angli!:P

Gość ja nie byłem
ale moja ciocia była :) wszystko dzięki pewnemu księdzu który miał tam służbę.opowiadała ze leci się tam bardzo długo.a w momencie gdy wlatuje samolot jest szok ! Z chmur odsłania się olbrzymia wyspa pokryta chmurami i najlepsze jest to jak widzisz fale ( największe na świecie ) uderzające o skały ...:) pózniej witają cię kwiatami...w oddali las tropikalny...a ty z przyjaciółmi... pijesz lemoniadę z lodem i palemką...w tle słychać hawajskie rytmy... :) a ty przy zachodzie słońca siedzisz na plaży...rozmarzyłem się :D moja ciocia z USA była też na Kubie,Florydzie,Alasce i Nowej Zelandii :) ja nie byłem nigdzie :( ale jestem młody...:) więc może za parę lat wyjadę przynajmniej do Danii

Gość a ja chciałabym jeszcze raz
polecieć na hawaje ......

Gość ja nie byłem
to wam zaszpanuje teraz gdzie byłem do tej pory :classic_cool: Niemcy,Czechy,Polska. zawsze coś co nie ? :)

Gość ja nie byłem
jest ktoś do 18 lat, co zwiedził więcej ? :)