Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żuczek88

czy są jeszcze tacy mężczyźni?

Polecane posty

Gość flejtuch
Czemu my faceci jestesmy swiniakami?

mój taki jest... pracuje od 14 roku życia i utrzymuje rodzinę, robi wszystko w domu od zmywania (czasem się o to wręcz \"bijemy\":D )po naprawę gnazdek... jest strasznie uczuciowy i bardzo mnie szanuje... jest w stanie zrobić dla mnei wszysko... nawet pójść ze mną na nudne zakupy czego nienawidzi!!! :D każdej kobiecie takiego życzę...

kosia i jak znam życie ma jeszcze na wszystko czas sorry ale jakoś sobie tego nie wyobrażam

Gość dowoman
do albert x2...nie każdy facet jest sprawny:P

a co myslisz ze tylko faceci maja sprawne raczki :) trzeba sobie umiec radzic w kazdej sytuacji:P

vindict. życie często zmusza do improwizacji ale co natura to natura :P

hmm nie ma czasu na wszystko... od 7 do 19 pracuje jest ratownikiem medycznym... nie mieszkamy razem jeszcze widzimy się w wieczorami na kilka godzin albo w weekendy robimy sobie dzień dla siebie... trudno w dzisiejszych czasach znaleźć czas na wszystko... swoje w życiu przeszedł i w młodości \"nabroił\" ale wyrósł z tego... a wymiary...:D (o ile o te chodzi) jest chyba ponad średnią euroejską bo durexy są za małe i go uciskają:D

kosia to jak mieszkacie oddzielnie to możesz jeszcze go za ideał uważać potem to się szybko skończy :P

vindict. ciekawe od kiedy rozmiar dla kobiety jest najważniejszy :P

wiesz gnom jak sie rozmawia z facetami to udziela sie nam kobietom ich sposob myslenia:P

Gość henk1
No cóż , Chyba za dużo wymagasz.Prawdę mówiąc takie koleje powinny byc w naszym społeczeństwie,ale cywilizacja i ciągłe dążenie KOBIET do pełnej niezależności kłuci się z niektórymi oczekiwaniami. Chciałyście to macie.Dla nas alkohol,otwarty świat,narkotyki,zaspokojenie jedynie siebie A NIE domowe pielesze i gderająca kobita. Dla was cierpienie,samotnośc,bezwartościowa egzystęcja,kariera,staropanieństwo i w wieku 42l.szukanie donora . Z bólem piszę te zdania i nie jest to moja muśl czy wołanie o pomstę,ale wypowiedż masy. Mam swój cel i drogę i jestem zadowolony choc czasami upadam pod ciężarem,ale powstaję i idę dalej.

vindict. hmmmm muszę swojej zapytać czy jej już się udzieliło :P

Gość zdgdfd
nie ma takich mezczyzn..kazdy chce tylko sexu,a gdzie czulosc,wrazliwosc,empatia..?udaja takich zakochanych,gdy tylko chca jednego a jak nie dostaja (albo dostaja)to czar pryska..wole byc sama niz z jakims takim strupem

wątpię żeby się skończyło...to że mieszkamy oddzielnie to tylko kaprys moich rodziców...obraziliby się...no ale każdy ma własne zdanie na różne tematy...chociaż kiedyż myślałam podobnie...ale odkąd go mam zmieniłam zdanie... jest młodszy ode mnie a czasem szczena mi opadabo czasem poważniej podchodzi do różnych spraw niż ja lub niejeden starszy od niego:p

a jak mam okres to mi robi okłady z ciepłych dłoni i mówi ze to jedyny lek:D

vidict. też tam myślę ale co do swojego rozmiaru nie mam zastrzeżeń :P kosia każdy tak mówi tylko potem życie to weryfikuje :P