Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żuczek88

czy są jeszcze tacy mężczyźni?

Polecane posty

my przynajmniej sie z tym nie kryjemy. Ale ide o zakald ze u kazdego z was po lozkiem lezy playboy ktorego ukrywacie przed waszymi kobietami:P:P:D

Czemu ideal? Bo potrafi szanowac kobiety i nie traktowac przedmiotowo? Niech bedze, jestem idealem :D

u mnie nie leży bo mnie to nie rajcuje :P jak będę chciał magazyn motoryzacyjny to se kupie auto świat :P

szanować kobiety to jedno ale weź inne cechy które autorka topicu przyłączyła a nie jedną :P

Gość głupia pita
najgorsze jest to, ze facet tak naprawde nie wie czego chce...jeżeli ma milość prawdziwą kobiety, która chce z nim być to szuka przygód opowiadając jaki jest samotny i odrzucony przez kobiety...co chcecie przez to osiągnąć Panowie? i do czego dążycie poprzez takie postępowanie? czy wy naprawde lubicie i potrzebujecie, aby kobieta była zołzą?

Gnom - prawie wszystko sie zgadza :P moze oprocz "prawdziwej milosci", bo w to juz nie wierze. głupia pita- my nie wiemy czego chcemy? Popatrza na siebie :P A to, ze trafilas na faceta, ktory szukal przygod, to trudno, ale nie kazdy taki jest.

wiecie co zastanawia mnie jedna rzecz skoro jestescie tacy wspaniali, to czego szukacie na kobiecym forum:P ideału:D?

Gość głupia pita
Bardzo szybko sie nudzicie Panowie tym, że macie dom, żonę która sie do was klei jak super glu kiedy tylko ma chwilkę... milość sie wam nudzi...chyba naprawdę lepsza jest taka kobieta co okłada wsas rurą od odkurzacza albo wałkiem.... nie zaufam już ....

Gość głupia pita
VINDICT doskonałe pytanie? czego szuka facet jezeli ma żone i rodzinę? odmiany innych wrażeń?

skoro sa tacy Prawdziwi i Szanujacy kobiety to niech ogladaja teraz te swoje pisma motoryzacyjne w ktorych az roi sie od cudownych Maszyn;)

Gość głupia pita
wiele zwiazkow sie rozpadło przez to szukanie wrażeń i głupie klikanie - cholera... jak mnie boli to co mnie spotkało...dlaczego moja milość nie jest odwzajemniona?

Napisalem wczesniej. Tacy faceci nie maja "brania". Nie mysl sobie, ze gdybym mial partnerke, to rozgladalbym sie za inna. Docenilbym to, co bym mial.

Moze i wrzucilem, ale licze, ze chociaz jedną przeoczylem i zostala poza workiem :P

Gość albert albert
Gdzie są prawdziwe kobiety? 90-60-90 piękna twarz. koniec wymagań. dla takiej kobiety moge byc czuły romantyczny i zaradny życiowo,a dla innych to będę przecietnym kolesiem-tak tylko żeby życ. ;)

Gość albert albert
vindict to możesz ją "wyrwać" i powiescić na ścianie-tyle możesz. :D

Gość albert albert
Nie przecze jestem kutasem.Ale faceci potrzebują dziwki .Żona to żona Ma prac sprzatac gotowac i loda codziennie zrobić.

przyznaję, głupi topic ;P sfrustrowane kobiety robią dziwne rzeczy, wybaczcie;) ale ale czy ja pisałam gdzieś ile mam lat? ;>

nie musze wyrywac albert:P. jeste hetero :D ale z toba chyba cos nie tak??? szukasz wrazen na forum babskim:D

a czyt ja powiedziałem że czegoś szukam na tym forum :P to nie portal randkowy a coś w chwilach między jedną częścią życia a drugą trzeba robić :P

Gość eros29
Dlaczego faceci mysla tylko o seksie?Nie wiem ale jedno wiem ide se dobrze zrobić.