Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żuczek88

czy są jeszcze tacy mężczyźni?

Polecane posty

którzy potrafią uszanować zasady kobiety, nie zależy im tylko na seksie, a czułości.. prawdziwej miłości ;> którzy nie oszukują, nie robią wszystkiego na pozór którzy szanują kobietę i traktują ją jak partnera, a nie jak przedmiot? którzy są uczciwi? i zaradni życiowo? czy ja za dużo wymagam?:(

Gość do żuczek
mam takiego męża, no może oprócz zaradności, ale co z tego? nie kocham go.

tacy faceci wygineli juz dawno, o ile w ogole tacy byli:( co niektorym przydalby sie z pewnoscia poradnik obslugi kobiety

Gość Eros29
Ale wymagania ! Niech ktoś teraz napisze męską wersję kobiety idealnej ! Spróbujcie ! Pośmiejemy się z autorki i jej głupiego tematu !

jak głupi to się nie wypowiadaj;> ja chyba chciałam się podbudować wypowiedziami szczęśliwych w związkach, ale czuję Eros, że Ty do takich osób nie należysz;) pozdrawiam

Gość Eros29
Nie poradników takich. Opis mieści się na jednej stronie. W 2, czy 3 zdaniach :)

Gość czy są jeszcze takie kobiety
które potrafią uszanować zasady mężczyzn, nie zależy im tylko na kasie, a seksu.. prawdziwej rozkoszy ;> które nie oszukują, nie robią wszystkiego na pozór które szanują mężczyznę i traktują jego jak partnera, a nie jak przedmiot? które są uczciwe? i zaradne życiowo? czy ja za dużo wymagam?

faceci nie maja zasad. w sexie zaspokajaja tylko swoje rzadze. oszukuja kobiety bo tak im wygodnie. nie szanuja kobiet i traktuja je przedmiotowo. zaradny zyciowo facet to wyjatek 1 na 1000.

są, ja taka jestem :P ale niestety trafiam na takich, którzy nie mają zasad i zależy im tylko na jednym.. otulona_snem dziękuję:)

Gość wszystkowiedzacy
Niestety faceci myslą tylko swoimi kutasami.To takie zwierzaczki.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
Tak, tak, faceci to świnie ! Tylko o jednym ! He he. Y wy macie zasady ? Nie wydaje mi się. Swoim aktorstwem i wyrachowaniem doszłyście na same szczyty !

Gość gfdser
mi zależy na seksi e i chodze na dzi wki , bo lubie :)

a ja myslalam ze mam w domu taki wyjatkowy egzemplarz. ale mylilam sie i to bardzo.Facet to podgatunek i juz przestalam wierzyc ze jest inaczej

Gość hanz klops
jest taki jeden Brumer go bardzo nie lubi

Gość eros29
Tak samo o was myślimy !

No ja pierdole ale frusrtaci. A zadowolić się tym co jest to nie łaska...każdy chciałby ideału, ale może najpierw niech spojrzy w lustro

Tak, sa tacy faceci. Ale nie sa kochani ani nawet zauwazani. Jak ktos wczesniej napisal \"mam takiego męża, no może oprócz zaradności, ale co z tego? nie kocham go.\" wiec wniosek jest prosty: same nie wiecie, czego chcecie. Jeszcze jakies pytania?

im się marzy ideał platoniczny taki książe z bajki......nie ma nie było i nie będzie :P

zasada jest chyba taka: kobieta ma udany i dobry sex wtedy kiedy jest spelniona w milosci facet do sexu potrzebuje czasem tylko wlasnej reki:P

w pewnym sensie :P faceci \"którzy potrafią uszanować zasady kobiety, nie zależy im tylko na seksie, a czułości.. prawdziwej miłości ;> którzy nie oszukują, nie robią wszystkiego na pozór którzy szanują kobietę i traktują ją jak partnera, a nie jak przedmiot? którzy są uczciwi? i zaradni życiowo? \" To prawie ideał sorry ale my tych cech nie mamy a prawdziwą miłość to proponuję między bajki włożyć bo miłość tak ale potem już tylko brutalna rzeczywistość ...ale sądząc po wieku autorki topicu niech dalej żyje złudzeniami