Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam was

szczuple zadbane sexowne piersiaste dziewczyny - gdzie jestescie ??

Polecane posty

Gość szukam was

szukam was ale te co sa to juz zajete przez ODPOWIEDNIO USTAWIONYCH GOSCI nie interesuje mnie bycie sponsorem, chce po prostu byc z taka dziewczyna aby byla mi partnerka a nie utrzymanka wiec gdzie jestescie ? ;-)

Gość szukam was
ale czy ja tak wiele chce ? chcialbym aby byla wyraznie szczupla, aby miala wyrazne piersi, aby o siebie dbala, byla kobieca sexowna i z temperamentem a jednoczesnie uczuciowa i nie materialistka czy to tak wiele ?

Gość ciekawe..
Jka Ty wygladasz:p, ale mozna sie domyslec :)

Gość gfdsfds
nie danerwuj deski , bo ona ma tym punkcie kompleks.

Gość Do szukam was
a ty jak wyglądasz? rozumiem że masz ok.185cm, jesteś wysporotwany, masz meskie umięsnione ciało, ładną sylwetkę, męską ładną twarz i gęste ciemne włosy....jesli nie,to nawet na szarą myszkę nie zasługujesz...:-D

Nie chce mi się oglądać tego filmu, ale u mnie wielkie cyce nie wywołują kompleksów. Jak są ładne, to wywołują u mnie miłe uczucie, jak są brzydkie, to nic nie wywołują. Generalnie lubię się patrzeć na ładne kobiety, bo jest to bardzo estetyczny widok. Ale lubię takie z umięśnionym ciałem, ładnym brzuchem i ładnym tyłkiem, piersi mogą być różne, byle nie wisiały.

Gość ladyfitness
A Ty gdzie jesteś??? Panie...hmm szukający...takich dziewczyn cała masa...pozdrawiam

Gość płyta
jestem wysoki wagę mam w normie ubieram się modnie umiem fajnie tańczyc . a u dziewczyn zwracam uwagę tylko na stlwetkę i sympatyczny ryjek;) a biust może byc nawet mały :) i tyle w temacie a autor tego topiku jest śmieszny i tyle

Ale chodzi Ci o cycki? Te moim zdaniem nie są zbyt ciekawe. Ale też nie są jakieś złe. Wydają mi się starsze niż ta dziewczyna, bo są lekko wiszące i mają wielkie brodawki. Oprócz tego dziewczyna całkiem fajna, tylko lepiej by wyglądała z bardziej dziewczęcym biustem, co nie oznacza z małym...

Gość szukasz kija do szczotki
z przyczepionymi do niego dwoma arbuzami:D

Gość ladyfitness
a może to kobieta?? tu tyle podszywaczy ze nie wiem już czy piszę do faceta czy do kobiety...ale interes się kręci...coś się dzieje;)

Gość obiektywnie to...
>gfdsfds dziewczyna ze zdjęć jest sympatyczna-ma ładną buzię, ciało (chociaż na pupie trochę rozstępów, ale rzadko która kobieta ich nie ma), biust też ma niezły. Ta z filmu też jest ładna i zgrabna, no i oczywiście biust też niczego sobie-tylko za kilka lat opadnie jej do pasa, ale to tak na marginesie, poprostu mięśnie dekoltu nie są w stanie utrzymywać takiego cieżaru przez całe życie ;-) Każda kobieta jest inna, a o gustach się nie dyskutuje...jednemu podoba się to, innemu co innego. Nie mam kompleksów patrząc na te kobiety, mimo iż nie mam aż tak obfitego biustu-jest za to średniego rozmiaru i jędrny-proporcjonalny do reszty. Mam wiele koleżanek, dla których duży biust jest utrapieniem- mają kłopoty z garderobą, bielizną, kłopoty zdrowotne z kręgosłupem.

e dupie:P sorry ale nie amma humoru:D to sie tu wyzyje chociaz:) moze mnei zbanuja;)

Gość obiektywnie to...
>szukam was życzę powodzenia w poszukiwaniu ideału piękna,ale nikt nie powiedział,że jak już go znajdziesz to Ty jej się spodobasz

Gość interesuje mnie jak
ty wygladasz? masz pretensje ze takie laski zwracaja uwage na super zajebistych facetow, a ty co robisz, zwrocisz uwage na przecietna dziewczyne? Nie skoro interesuja cie tylko takie. Skoro ty masz jakies wymagania to one tez moga je miec. A Ty sie w ich kanonach nie miescisz :P

Gość obiektywnie to...
P.S. to poszukaj namiarów do tej kobiety ze zdjęć skoro to twój ideał

Gość szukam was
sorki, ale to nie jest jakas pieknosc, jest to przecietna zadbana dziewczyna a nie jakas cudna pieknosc wiec dlaczego ja zaraz mam byc jakims apollo ?