Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam was

szczuple zadbane sexowne piersiaste dziewczyny - gdzie jestescie ??

Polecane posty

Gość obiektywnie to...
gfds ta poprzednia to nie jest chłopięca sylwetka,tylko dziecięca

Gość szukam was
oczywiscie ze zwroce uwage na przecietna dziewczyne - na gruba juz na pewno nie bo nie jestem jakis desperat dziewczyna MUSI BYC SZCZUPLA I MIEC FAJNE PIERSI to jesli chodzi o wyglad bo wiadomo ze cechy osobowosciowe takze sie licza i to nie mniej niz wyglad

Gość jest piekna....
ta kobieta, piękna kobiecośc. fajnie by było tak wyglądać

Gość szukam was
lat 29 sredniej budowy ciala - 180 cm 95 kg blondyn wyksztalcenie wyzsze, stanowisko kierownicze w duzej firmie, wlasne mieszkanie i zameldowanie w warszawie

prawie ideał....może mnie znajdziesz...70D...172, szczuła, długie, kasztanowe włosy...zadbana...i ciągle szukająca;)

Gość łooo maj gad
koles jestes załosny i zapewne pasztet

Gość szukam was
dlaczego tak mowisz ? to twoja odpowiedz na to, ze lubie zadbane szczuple cycate ( nie silikony ) dziewczyny ? o co ci chodzi ? dlaczego zaraz wyzywasz mnie pasztetem ?

Gość jest piekna....
a gruba dlaczego nie może Cię zainteresowac?:), jestem ciekawa co wykształceni faceci myślą na temat kobiet z nadwagą...

Gość myślenie nei boli
Szukam was - faceci potrafią być jednak idiotami. Oczywiście szukasz nie-materialistki, ale na dzie n dobry, tytułem prezentacji piszesz "stanowisko kierownicze w duzej firmie, wlasne mieszkanie". Wytłumacz mi chłopie po co?? Kogo masz zamiar przyciągnąć? Laskę, dla której liczy się stan twojego portlefa, tudzież możliwość wprowadzenia się do twojego mieszkania. MYŚL trochę panie z wyższym wykształceniem na kierowniczym stanowisku. Bo zachowujesz się jak mały jasiu, nie swiadom związku przyczynowo-skutkowego między tym co robisz, a co dostajesz.

Gość myślenie nei boli
Inny związek przyczonowo-skutkowy, który ci umyka mężczyzno na kierowniczy stanowisku (btw czy to jakiś zakład dla umysłowo opóźnionych, którym kierujesz?) to zależność miedzy ilością tkanki tłuszczowej w ciele kobiety a wielkością jej biustu. Ja sądzisz, z czego składa się wydatny biust jeśli nie składa się z silikonu?

Gość płyta
każdy powinien szukac sobie partnera na swoją miarę:)

Gość do szukam was
no tak jak myślałam-180cm, sorry ale w dzisiejszych czasach jesteś mało reprezentacyjny ,bo teraz bardzo dużo jest kobiet wysokich ok.175-8cm, więc kiepsko, blondyn-to już wogóle koszmar, nie ma nic gorszego jak facet blondyn-zero męskości, nijaki, mdły,facet blondyn to baba z penisem dla mnie, średnia sylwetka-no przepraszam z wymaganiami jakie masz to powinieneś miec ładne wysportowane ciało w analogii do szczupłej sexownej i piersiastej dziewczyny..... a nie jakiś komarek w ddoatku blondyn czyli jakaś ciotka a nie facet.Nic dziwnego że jesteś samotny pasztecie, szukaj na swoim miernym pułapie dziewczyn....

Gość szukam na swoją miarę
a mam dużego.

Gość Do autora tego topiku
po pierwsze-dla mnie facet i to taki stary koń jak ty żeby wypisywal tak głupie topiki i to na babskiej kafeterii jest od razu przegrany. poza z twojego opisu wynika że jesteś strasznie kiepski z wyglądu więc dlaczego szukasz kobiet atrakcyjnych?? od zawsze było wiadomo że blondyn to towar z dolnej półki+z sylwetką jesteś chyba na bakier (pewnie po prostu chudy jesteś lub zwykły z budowy),a powinieneś byś ładnie umięśniony (skoro masz takie wymagania), wzrost średni bym rzekła Wiesz w tym wieku kierownicze stanowisko i własne mieszkanie to nic takiego-prawie każdy majacy wyższe wykształcenie tego się dorobi no i to "zameldowanie w warszawie"-czyli wiejski chłopaczek z małej mieściny zameldował się w warszawie i jest szczęśliwy. Nie ma zapotrzebowania na takiego kiepkiego cieniasa jak ty .pozdr

Gość szukam was nie szukaj
lepiej, bo na taką ciotkę niemęską jak ty jak widac nie ma popytu, zresztą skoro nie znalazłeś w realu to tym bardziej w necie, nieudaczniku życiowy

Gość autorze topiku tego
trzeba szukac kobiet na poziomie atrakcyjności jaki się samemu reprezentuje.Z twojego opisu jesteś kiepski facecik, pomijając fakt pisania na kobiecym forum (totalnie żałosny).Szukaj w takim razie kiepskiej lub bardzo zwykłej dziewczyny

gfdsitd.---> możesz to uważać za ideał kobiecej sylwetki, o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie to nie jest ideał kobiecej sylwetki. Ale każdy ma swój gust, nie musisz mi udowadniać, że koń jest ładniejszy od psa. Jedno jest pewne- lepiej mieć ładny biust niż brzydki. Ja nikogo nie napastuję, nie przekonuję że jest inaczej i nie domagam sie akceptacji dla moich pryszczy. Nawet nie mam faceta, żeby się biedak nie musiał męczyć, ani nie zamierzam go mieć. Tak więc nie masz powodu, zeby ze mną polemizować, bo ja nie mam nic przeciwko dużym biustom. Tyle, że wolę u kobiet i u mężczyzn też nieco bardziej wysportowaną sylwetkę, a nie taką rozlazłą. I tyle🖐️

Gość nkamil23
najładniejsze piersi na świecie ma moja sąsiadka KRYSIA

Gość Iga Wyrwal
Do Szukam Was! Bardzo mnie to cieszy ze jestem twoim idealem, ale niestety jestem juz zajeta. Zycze ci powodzenia w twoich poszukiwaniach i duzo szczescia, abys znalazl to czego szukasz. Ps. Mozesz mi nie uwierzyc, ze to ja, ale sprawdz -mam konto na fotka.pl, login magickey89-zapraszam.

Gość SpellHowler
Hehe zjechaliście go ładnie

Gość dsgrgtrgeaferw