Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anu

Witamina A*E Zróbmy eksperyment!

Polecane posty

Witam wszystkich, wczoraj zakupiłam witaminy a+e z serii ogrody zdrowia.Postanowiłam je zażywać gdyż naczytałam sie w internecie ze mają zbawienny wpływ na wygląd skóry i walczą skutecznie z wolnymi rodnikami.Nie są drogie 2,50 za 30 kapsułek dawka 1 dziennie.Chciałam zachęcić was wszystkie do zażywania ich i dzielenia sie obserwacjami.Czy rzeczywiście są takie skuteczne.Chciałabym poznać kilka niezależnych opini.Ja po jakims czasie też sie podziele:) pozdrawiam wszystkich wierzących w moc witamin!

w tesco :) napisz prosze czy widzisz poprawę cery

Nie biore systematycznie..wiesz jak jest,wolę dzieciakom kupić Visolwit,niż sobie...ale jak brałam ,skóra była inna,bez krostek,jakby gładsza...musze zacząć brać systematycznie

Myślę że w każdej aptece cena będzie taka sama.Ja kupuję tą co sie nazywa Wit A +E,te co sie nazywają Capivit sa droższe

Gość kakakag
To ja ci z góry opowiem: efekty będą żadne. A wszystko inne to marketing firm farmaceutycznych. Witaminy syntetyczne wchłaniają się źle, czasami w ogóle. Witaminy trzeba jeść w warzywach i owocach.

dzięki Ivanka :) Czy jeszcze ktoś moze sie podzielić doświadczeniami?

Gość zgadzam się z kakakag
Efekty łykania takich pigułek być może jakieś by były u kogoś z dużym niedoborem witaminy A, choć i to wątpliwe. We wszystkich innych przypadkach takie preparaty bardziej szkodzą niż pomagają. Marketingowcy znowu robią ludziom wode z mózgu. Tym razem za cel wybrali sobie naiwniaczki, które myślą że dzięki pigułkom staną się piękne :D

wraz z wiekiem spada poziom wydajności witamin...szczególnie A,E,D,dlatego powinno sie uzupęniać te niedobory,przyjmując 1 kapsułkę dziennie

Gość hit dnia
"wraz z wiekiem spada poziom wydajności witamin" :D Zgadza się, szczególnie jak poleżą w aptece rok albo dwa :D

Gość BetiL_4735
Używaliście preparatu o nazwie Vitaminum A E? Bo szukałam informacji dotyczących tego produktu i nie wiem co myśleć. Możecie coś powiedzieć mi o tym produkcie? Warto go kupować, testowaliście zamienniki? Tutaj zanalazłam trochę informacji o Vitaminum A E: http://www.listalekow.pl/vitaminum-ae/ - uważacie, że można się tym sugerować? Nie chciałabym się i wydać bezsensownie siano, dlatego postanowiłam Was zapytać. Dzięki za wszelkie porady.

Gość gość
a ile tej wit, bo jak tyle co kot naplakal to guzik a nie poprawa bedzie, ja wam dam znac bo lecze sie teraz konskimi dawkami wit, za miesiac koncze kuracje

Gość gość
Capivit a plus e jest dobry

Gość gość
Moja znajoma zażywa witaminę a e od lat pomimo wieku piękne włosy dobry wzrok i mocne kości od dzisiaj zażywam