Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA CIEKAWA

Faceci bez bielizny pod spodniami?????

Polecane posty

Gość nici w życi
upsss...nioo to mały problem:)

Gość jeansy
i tylko taki maly problem nas od teko powstrzymuje

Gość nici w życi
ajjj ,ale znam tzn.poznałam...taka osóbke,której to najwidoczniej nie przeszkadza;P i tak z ciekawosci pytam;)

Gość obserwator koparki
Problem z "kropla" rozwiazuje papierem toaletowym.. wystarczy kawalkiem po sikaniu przejechal po ptaku i problem z glowy

Gość czasem
W dżinsach bez majtek to jednak troche niewygodnie, szczególnie kiedy stanie. Co innego jakies z materiału. Latem czasem śmigam. Na rowerze też lepiej, chłodniej :)

Gość mjecio_z_kosowa
Ja tam staram się chodzić bez, ale jak jest zimno to zakładam - takie luźne. W domu to praktycznie zawsze nie nosze pod spodniami, bo się poci i mały ma mało miejsca :D A jak spodnie bardziej przylegające, to w ogóle jądra bolą od ścisku więc lepiej dawać ptaszkowi i jajkom więcej swobody. Z tego co zauważyłem to jak nosiłem gacie, to robiły mi się takie małe krostki, a jak przestałem nosić to znikły. Co do "stania", to w lato faktycznie czasem może być z tym problem. Bo jak jest tak chłodniej, to raczej nie staje. Dzisiaj drałowałem bez majtek, było sporo fajnych okazji żeby popatrzyć na ładne dziewczyny. Ale było na tyle chłodno, że mały nie miał stawać na baczność :-)

Gość holms
Latem rzeczywiście jest przyjemniej chodzić w samych jeansach bez bokserek pod spodem ale jest problem kiedy ptaszek sie obudzi wtedy układa sie tak że jest dośc widoczny ale kiedy nie ma do tego powodu to luz:)

Gość chodzący bez bielizny;-)
ja bardzo lubię chodzić bez majtek, w samych spodniach. tak jest dużo wygodniej. nawet zimą ich nie zakładam, nie pizga aż tak bardzo. a co do stawania fiutka w pewnych sytuacjach - no cóż, nie widać tego dużo bardziej niż jak nosi się np luźne bokserki. kiedy laski rozpinają mi spodnie i widzą, że jestem bez boxerek to zawsze się tym podniecają i podoba im się to. moi współlokatorzy w akademiku także nie noszą boxerek pod spodniami. każdy z nas śpi także nago więc w naszych szafach brak bielizny - oszczędność pieniędzy, hehe;-)

Gość bokserki
ja chodzę w bokserkach cały czas czy to zima czy to lato

Gość gość
Ja nie noszę a chi giną jak ktoś jej nie lubi to nosi galoty

Gość gość
Ja czasami lubię chodzić bez majtek w jeansach lub dresach, jak chodzę po ulicy i mijam ładne kobiety to mi staje czy to normalne czy jestem sexomaniakiem, jak jadę autobusem i stoi koło mnie jakaś dziewczyna to w minute mi stoi