Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Talinea

Wróżby, talizmany, przepowiedznie.....

Polecane posty

27 czerwiec 1987 Czy ten, z którym jestem jest tym jedynym? Podoba mi się inny facet i nie wiem czy nie \\\"iść\\\" w tym kierunku? Czy wszystkie plany zakonczą się powodzeniem??

27 czerwiec 1987 Czy ten, z którym jestem jest tym jedynym? Podoba mi się inny facet i nie wiem czy nie \\\"iść\\\" w tym kierunku? Czy wszystkie plany zakonczą się powodzeniem??

Gość Madziarka23
Witam czy moj chlopak naprawde mnie kocha?? Czy dalej zalezy mu na swojej bylej?? Czy mnie zdradz? I jak tam sprwy zawodowe/ Czy planuje ze mna swoja przyszlosc?? Moja data urodzenia 10.03.1984 Jego 10.10.1980

Przepraszam, że tyle razy wysłałam wiadomość, ale to przez problemy techniczne;-(

Gość mikromałodosadnie
moja data urodzenia - 27.11.90 pytanie: czy czeka mnie w najbliższym czasie jakaś miłość/ związek,etc? czy w ogóle kiedyś mnie czeka? czy dostanę się na wymarzony kierunek studiów i będe w przyszłości realizować się w wyśnionym zawodzie? z góry dziękuję;)

Gość zagubiona w swiecie uczuć
Droga Wróżko! To w pewnym sensie parwda - on uwielbia być w centrum uwagi , chodzić ciągle na imprezy jest jak "król," a ja myślę bardziej o nas, o cieple domowym itp. on niestety nie umiał zrozumieć,że świat na imprezach się nie kończy:( Smutne,że wyszło,że lepiej dac sobie spokój ale za to cieszę się,że wyszło że w pracy bedzie dobrze!:) bARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!!!!!!

Gość iguana2912
18.03.1978 Kiedy urodzę dziecko, jakiej płci i czy zdrowe będzie? Czy mam szansę na jakąs fajną pracę i kiedy? Mąż 23.06.1975 Jak to będzie nam się układało, czy spełnimy nasze marzenia? Czy dostanie podwyżke w styczniu? Jak nasze inwestycje i finanse ogólnie?

Ja mam pytanko odnośnie życia uczuciowego jak sie potoczy oraz o rozwój kariery zawodowej. 22.12.1989 10:50 Adrianna Pozdrawiam 🌼

Gość Anka ot tak
27.X.1988 ten poprzedni 30.08.1988 ten teraz 31.08.1988 niby daty urodzenia praktycznie takie same ale charaktery diametralnie rozne. Co z tego bedzie:)

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
21 o5 1990 czy z chłopakiem z którym jestem powinnam juz byc na stałe? czy "uda" nam się i bedziemy razem szczęsliwi?

kiedy podejmę jakąkolwiek pracę i czy w przyszłości będę pracować w zawodzie ( chciałabym pracować z osobami niepełnosprawnymi) sylwia 31.08.1985r.

Gość Moniga
Moja data urodzenia to 26.06.1974 rok około 1 w nocy. Chciałabym wiedzieć jak potoczy się moje życie uczuciowe. Z góry dzięki serdeczne za odpowiedź.

Gość karolka 23

Gość carlain
wrozko to ja carlain mnialam podac ci swoja date urodzin wiec podaje o to ona: 08 styczen 1984r.

Gość macarena
Wróżko niestety nie znam daty urodzenia chłopaka o którego pytam.Wiem,że jest młodszy ode mnie.Czy mimo braku jego daty urodzenia da się wywrożyć czy bedę z nim czy nie A co z pracą kiedy zmnieni sie na lepszą? Kiedy i za kogo wyjdę za mąż? Z kim będę na weselu kuzyna w styczniu? Moja data ur 2.12.1978

Gość bez meża
dzięki :D o dziwo zgadza się !

Gość carlain
Wróżko Talinea, czy jestes moze??? wczoraj wieczorem podalam ci swoja date urodzenia,ale nie odpisalas mi, wiec podaje ja jeszcze raz, 08 styczen 1984r.

O ja cie krece! Zgadza sie co do joty to, co mi napisalas! W szoku jestem :D I dziekuje za rade, bo wlasnie dokladnie to, co napisalas jest kwestia, nad ktora sie waham...naprawde niewiarygodne :) Dziekuje :) Mam tylko jeszcze jedno pytanie, ostatnie...Czy jest mi dane miec dzidziusia? Tak, nie, kiedy? Jestes w stanie mi o tym powiedziec...?? 19-09-1979, tak dla przypomnienia...

Gość mikromałodosadnie
wrózko, jesteś? proszę o odpowiedź na moje wyżej zadane pytania:)

Gość Lolita27
20.04.1994 czy bede z tym kogo kochalam,kocham? bo juz nawet nie wiem co do niego czuję.. prosze wrozko, odpowiedz mi ale szczerze co ci wyszlo.. a moze sie blizej zaprzyjaznimy? czy w przyszlosci bede zadowolona ze swych zarovkow? i co jeszce tam widziesz..? prosze o odpowiedz:) dzieki z gory;*