Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Talinea

Wróżby, talizmany, przepowiedznie.....

Polecane posty

Gość zagubiona w świecie uczuć
Witam Wróżko!!! Mam pytanie o sfere uczuciową. Do niedawna byłam z pewnym mężczyzną, ale niestety juz się rozstaliśmy, jednak on wciąż robi kroki w moim kierunku, ale nie deklaruje, że znowu chce być ze mną. Czy możesz odpowiedzieć na moje pytanie co będzie z nami? Czy będziemy razem czy powinnam to definitywnie zakończyć bo nie warto? Ja nie mam szczęścia do facetów:( Zawsze mi coś nie gra:( Czy będę jeszcze szczęściwa i będę kiedyś miała męża i rodzinę? Widzisz może jakies znaki zodiaku koło mnie z którymi sie zwiążę??? Naprawde boję się o moją przyszłość jeśli chodzi o mężczyzn, nie chcę dostać sama:( Dlatego serdecznie proszę żebyś napisała wszystko co widzisz w tej sferze:( Aha, a drugie pytania dotyczy pracy-zaczynam 1 grudnia i mam obawy czy sobie poradzę i nie zrobię sobie wstydu:( Moja data urodzenia to 7 września 1984 rok. Pozdrawiam serdecznie Wróżko!:)🌼

Gość zagubiona w świecie uczuć
Aha!! Data mojego byłego partnera to 21 październia 1983 rok jeśli to w czymś pomoże:)

Wróżko Talineo! Ja nie jestem Koziorożcem (22.12-20.01), tylko Wodnikiem (21.01-18.02), bo urodziłam sie 23.01.1980. ;)

A więc w związku z drobną pomyłką może ponowię swoje pytanie: 23.01.1980 kiedy uda mi sie znaleźć pracę( w tej chwili nie pracuję), a może powinnam zrealizować swoje plany, czyli otworzyć własną działalność? Kiedy uda mi sie zajść w ciążę? Bardzo dziękuje?

Gość carlain
czy mozesz tez mi powrozyc???

Gość carlain
czy jestes moze wrozka jeszcze na kafeee???

Gość kolejna naciagaczka na
forum, a wy glupie laski dajecie sie nabrac!! HAHAHA:D:D:D

Gość carlain
dlaczego odrazu glupie laski???

Gość pomysl logicznie kolezanko
jak ci jakas laska przez internet na kafe przyszlosc przepowie:) a wy durne piszecie i pytacie...juz pelno bylo takich pseudo wrozek tu...ach wy naiwne!

Gość siakalala bubm bum
a tam przesadzacie, z tym ,,naciaganiem" przeciez nikt za to niczym nie płaci......nikomu przez to krzywda sie nie dzieje

Gość dokladnie to tylko sposob
na nude

Gość nie chodzi o to czy sie placi
czy nie, a o to, ze taka osoba robi sobie z was jaja i dla niej jestescie glupie jak buty od lewej nogi. Zrozumcie to. Ludzie smieja sie z naiwaniakow, tak bylo, jest i bedzie.

Gość AgaD.
Mam na imię Agnieszka, urodziłam się 17.06.1981. Chciałabym wiedzieć jak potoczy się w najbliższym czasie moje życie uczuciowe i zawodowe. Pozdrawiam.

Gość no i gdzie jestes wrozko
czyzbys nas faktycznie oszukala? Nie chcialam w to wierzyc, ale teraz...:(

Gość Wróżka Talinea
Clara80 Rzeczywiście popełniłam bład w znaku, (wytłumacze się zmęczeniem) 🌼 Juz poprawiam... A więc drogi wodniczku logicznie spoglądasz na świat, jesteś uczciwa masz temperament. Twoim mottem życiowym jest WYZWANIE, wiec nie zastanawiaj się i otwórz swój własny biznes, jesteś osobą bardzo lubianą, więć z łatwością przyjdzie Ci powodzenie w Twoich interesach. Własny interes da Ci poczucie wolności.. swobody a to naprawdę kochasz. Dziecko jest niestety na drugim palnie, ale miłość partnera da pogodzić się z pracą, pasją... Radziłabym postarać się o potomka bo załatwieniu spraw związanych z działalnością, stres którzy może wystąpić może zaszkodzić. _idi_ Jako Bliźnięta znak wykazuję duzo sprzecznosci w charakterze, z jednej strony opanowana z drugiej ciekawa świata. W miłości namiętna, przyciągają Cię męzczyźni którzy zachowują sie inaczej niz Ty. Na byłego chłopaka nie dawałabym dużych nadzieji, a wręcz radziłabym poszukania kogoś innego, a masz w kim wybierać, tylko musisz to dostrzec. Anka ot tak W tej kwesti również proszę o date urodzenia chłopaka, bedę mogła napisać coś więcej sama intuicja, karty, oraz znak zodiaku nie wystarczą. MonkAA Skorpionku Twój znak jest najbradziej kontrowersyjny. Dziać sie zacząc może dużo, ludzie czują przed Toba respekt choć możesz tego nie zauważać, obawiaja sie nie potrzebnie, tak naprawdę, pod twardą z pozoru osobą kryję się wrażliwa osoba, która potrzebuję więcej ciepła. Rada jest taka odpoczynek(urlop) w miejscu gdzie spotkasz mnóstwo ciekawych ludzi, może nawet być to wypad do pubu czy też wyjazd w góry. W połowie grudnia widzę poważą zmiane na lepsze,zdarzy się coś co sprawi Ci wiele przyjemności. kreatorka marzeń Jako Baran jesteś dominatorką Twój partner może sie trochę złościć że chcesz nie raz przejąć pałeczkę. Oboje jesteście dynamiczni, i napewno razem nie będziecie się nudzić. Lubicie ryzyko, wyzwania, i nowe cele. Musicie sznować siebie nawzajem w szczególności waszą niezależność. Szczęście to uczucie które nie opisuję się w słowach, ale jeśli chodzi czy bęzie wam dobrze to TAK. Ślub najwcześniej możecie palnować w następnym roku, więcej czasu na dotarcie, oraz mniejsze szanse na znudzenie... zalezy mi i tyle Teraz widze bardzo wyraznie jestescie idealnie dobraną parą, podobne charaktery.. temperamenty. Związek jak najbardziej na TAK!!! Tylko pamiętajcie nie ograniczajcie swojej wolności, i nie próbujcie dominować związku. Traktujcie się na tych samych prawach. bilardzistka Jako perfekcjonistka, i osoba bardzo obowiązkowa, możesz liczyć na bardzo dobrą prace może to być zmiana... może również wiązać się z zamiana miejsca zamieszkania, co posłuży Ci na plus. Będziesz szcześliwa, choć będą chwile załamania i wyborów. Pokieruj się sercem nie rozsądkiem. Rozsądek masz wielki ale serce teraz będzie grało większą role. mlodaaa Lubisz władze i luksus, nie zadowalasz sie małymi sukcesikami. Studia to idywidualna sprawa, ale kieruj sie swoimi pasjami nie sprawami finansowymi. Ponieważ możesz się unieszczęśliwić. Sytuacja w miłości(nie znam daty partnera) może być krytyczna do końca miesiąca, jest to kiepski okres dla wielu par, pojawiają sie nie jasności oraz pretenjje czasem tylko urojone. aśka22 bardzo proszę o date partnera... paula1986 Oboje jesteście bardzo romantyczni i uda wam się stworzyć udany związek po warunkiem że będzie uważać na emocje które wam towarzyszą. Oboje jesteście wobec siebie opiekunczy i czuli. Ślub uda sie znakomicie i nie przejujcie się zadnymi przesądami.Dziecko może już pojawić się nie długo, wiele wskazuję ze jestescie do tego przygotowani duchowo, z pracą również sobie poradzicie, ale musicie zachowaywać więcej realiów i nie wszystko postrzegać optymistycznie, a przynajmniej nie nie które osoby które mogą wam życzyć źle z czystej zazdrości, ale nie przejmujcie się również aż zbytnio, to tylko przejściowe. Przyszłość rysuję się pozytywnie, z małymi problemami z którymi dasz sobie radę. Masz silną wole i nie poddajesz sie z byle błahego powodu. Są ludzie którzy Ci pomogą nawet jeśli będziesz miała chwile załamania. macarena proszę o date mężczyzny bez męża Baranku mąż jak mąż ale mężczyzna Twojego życia pojawi się w lutym, do tego czasu postaraj się nie wiazać sie zbyt szybko z napotkanymi mężczyznami, bo możesz tego później żałować. Więcej się relaksuj bo ostatnio miewasz złe humorki co spowodowane jest jakimś stresem który Cię spotyka, to pozwoli zapanować nad gniewem. Wieczór sama dla siebie możesz Cię bardzo podbudować, i oczywiście nastawić pozytywnie na świat. zagubiona w swiecie uczuć Bardzo przykro mi to stwierdzić ale radzę sobie darowac, nie pasujecie do siebie charakterami, temperamenty oraz poglądy również macie inne. Twój partner uwielbia swobode, luksus, przebywać w większym gronie. Ty jesteś osobą bardziej stabilną i bardziej myślącą o przyszłości, on żyje chwilą. Radzę rozejrzeć się wokół siebie, niz kolejny raz przeżywac rozstanie. W pracy żadna gafa się nie przydarzy, jesteś wzorem dla innych w pracy. Bardzo się starasz, jesteś w pewnym sensie perfekcjonalistką i twardo stoisz na ziemi. Praca jak najbardziej udana, i zadowalająca. carolin proszę o date urodzenia AgaD Agnieszko w strefie uczuciowej radzę nie lokować uczuć w zauroczeniu, lepiej poznać lepiej człowieka niz zaprzepaścic związek, tym samym raniąc siebie i drugą osobę. W sprawach zawodowych duży plus, energia, chęć poznawania ludzi, komunikatywnosć to Twoje same superlatywy, do tego dochodzą takie cechy jak pomysłowość i chęć ruchu. Prace polecam jak najbardziej w ruchu nie za biurkiem, ponieważ może Cię to przytłoczyć. I jak najbardziej w kontakcie z ludzmi bedziesz się czuła jak ryba w wodzie. Kilka słów do osób negatywnie nastawionych do wróżb, oczywiście macie prawo sądzić że to oszustwo i właśnie po to dla potwierdzenia prosiłam o to by ludzie którym wróże po sprawdzeniu lub nie mojej przepowiedni wpisywali sie ,na potwierdzenie mojej wiarygodności. Kocham pomagać ludziom i to jest moje powołanie. Nie odpisuję często bo by odpowiedzieć jednej osobie muszę poświęcić trochę czasu, a nie mówiąc więcej. Nie pisze co mi ślina przyniesie na język, nie miałoby to sensu. To czy ktos w to wirzy czy nie to sprawa jak najbardziej indywidualna, i szanuję każde zdanie. Nikogo nie oszukuję, tylko proszę o wyrozumiałość, nie jestem w stanie odpisać wszystkim w przeciągu godziny. Pozdrawiam i mam nadzieję że nie zawiedziecie sie na moich przepowiedniach.

Gość paula1986
Wróżko Talineo! Dziękuję bardzo za wróżbę. Mam nadzieję że masz rację w swojej przepowiedni.Tylko o dziecko mogłoby być trochę pożniej, tzn po ślubie. Będzi po czy przed?Mamy termin slubu;-)i nie chcialabym wpasc. Dziękuje z całęgo serduszka i pozdrawiam!

POMóZ prosze mam dosyc życia 14.09.1967- czy czekaq jeszcze mnie coś dobrego w życiu, pokocham kogos z wzajemnością uczciwą.

Gość Wróżka Talinea
paula1986 z dzieckiem różnie bywa, żeby nie wypasć że jestem nie kompetentną wróżko powinnam napisać z przepowiedni, ale na codzień rónież jestem człowiekiem takim jak wszyscy, więc napisze co wiem najlepiej bo żadne karty, i przepowiednie tu nie pomogą chyba żebym umiała czarować :D UWAŻAJCIE tabletki antykoncepcyjne to dobra rzecz, a po ślubie odstawcie. Pozdrawian i również dziękuję.

Gość paula1986
Pozdrawiam Wróżko;-) bardzo cieplo.

Gość a_kasia
Czy uda mi sie jeszcze ułozyc zycie, a jesli tak czy moim wybrankiem bedzie mezczyzna ktorego pokocham. Czy poznam tego kogos dopiero, czy juz stanal on na mojej drodze? I czy zdołam jeszcze urodzic choc jednego dzieciaczka? 07.03.1968 to moja data urodz. Dziekuje i czekam cierpliwie.

Gość greta.greta
witam, moja data urodzenia; 07.10.78 jego data urodzenia: 03.10.1975 czy to będzie coś z tego, powiedz proszę Wróżko czy nie... bo już człowiekowi ręce opadają....

Gość Cikiki...
13.02.1992 r ... a więc pytam się ciebie droga wróżko o to kiedy znajdę sobie kogoś i mniej więcej jaki będzie ten ktoś ...? czy uda mi się spełnić swoje zamiary na przyszłość związane ze studiami i pracą ? czy będę klepać biedę czy jednak się czegoś w życiu dorobię? I ostatnie ...czy zwiedzę świat :)?

Gość Wróżka Talinea
MTKAWKA Panno masz wiele talentów również tych nie odkrytych lub zapomnianych. Powinnaś zając sie czymś co lubisz, by przegonić złe myśli. Pokochać napewno pokocchasz, tylko bądź mniej stanowacz otwórz serce, i wszelkie priorytety odgon choć na chwile. Wybierz się do ludzi, poznaj nowych znajomych tam może się kryć ten który osłodzi Twoje dni. dorrkkaa40 Raczku w najbliższym czasie uważaj na dolegliwości żołądkowe, mogą Ci dolegac.. Co napsisać nie sprecyzowałaś konkretnie pytania, więc mogę tylko gdybać. Napiszę tyle że jesteś bardzo wrażliwa na punkcie swoich bliskich, ich dobro jest dla Ciebie najważniejsze, tym samym troszkę zaniedbujesz siebie. Pomyśl czasem również o sobie i zrób coś tylko dla siebie.

Gość Magdallenna
04.07.1979 czy kiedykolwiek poznam kogos w kim sie zakocham ze wzajemnością.?

dzieki za dobre i ciepłe słowo. Czasem to pomaga. Ale juz straciłam sens zycia. Czy wszyscy faceci którzy mnie otaczają to oszuści , kpiarze i sa bez serca DZIEKUJE.........

bardzo proszę i mi powrożyć. Moja data ur. 7 styczeń 1976 r. Czy pisana jest mi miłość? Czy się kieyś zakocham? Czy mnie ktoś pokocha? A małżeństwo?

27 czerwiec 1987 Czy ten, z którym jestem jest tym jedynym? Podoba mi się inny facet i nie wiem czy nie \"iść\" w tym kierunku? Czy wszystkie plany zakonczą się powodzeniem??

27 czerwiec 1987 Czy ten, z którym jestem jest tym jedynym? Podoba mi się inny facet i nie wiem czy nie \"iść\" w tym kierunku? Czy wszystkie plany zakonczą się powodzeniem??