Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Talinea

Wróżby, talizmany, przepowiedznie.....

Polecane posty

Gość Wróżka Talinea
Bardzo wszystkich przepraszam że nie odpisuję troszkę jestem przeziębiona, i nie mam siły siedzieć przy komputerze. Postaram się odpowiedzieć jutro a widzę że mam juz dużo zaległości. :) Cieszę się że jesteście.

Gość pavel
03.02.1991 chce miec prawo jazdy jak ukoncze 18 rok zycia miec swoj samochod zdobyc piekna dziewczyne

Witam !!! Mam na imię Klaudia - urodzilam sie 18.03.1987r Moj partner -Paweł Urodził sie 07.02.1985r Nasz związek trwa od 06.03.2003r Pytania : Czy bedziemy razem do końca życia? Czy bedziemy mieć dzieci ? Kiedy pojawi sie pierwsze? (plec?) Ile bedziemy miec dzieci? Kiedy sie pobierzemy? Kiedy zamieszkamy razem? A Teraz Najwazniejsze!!!!!!! Chcialam rowniez zapytac o zdrowie babci.Kocham moja babcie najbardziej na swiecie i nie wyobrazam sobie zycia bez niej! Jest dla Mnie wszystkim.Mam Pytanie odnosnie jej zdrowia !Bo ostatnio dostala skierowanie na przebadanie serduszka i zoladka ! Wizyte ma wyznaczona dopiero na luty :/ .Chyba pojdziemy jednak zrobic te badania prywatnie! Mam powody do zmartwien ?Chcialabym dowiedziec sie wszystkiego co tyczy sie zdrowia? imie - Swietłana 27.04.1939r Z gory dziekuje za pomoc!!!I SErdecznie pozdrawiam... KLAUDIA

Witam! Mam jeszcze pytania odnosnie mojego partnera - Paweł 07.02.1985r. Jest sportowcem .Teraz mial kontuzje .Wiec chcialam zapytac czy znajdzie jakis klub? czy bedzie ten klub blisko Łodzi ? Czy osiagnie jakis sukces w sporcie ? (jest bramkarzem) W Jakiej Lidze bedzie gral najwyzej? Czy zawsze bedzie bramkarzem ?czy moze bedzie w przyszlosci mial inny zawod ? KLAUDIA

Gość on i nie ma nikogo
:(

Gość aska22
13.07.1985 r. Czy nasze drozi z partnerem z ktorym niedawo sie rozstalam jeszcze sie zejda? Czy to jednak nie byl jeszcze ten odpowiedni partner? Jezeli to nie ten to kiedy spotkam swoja milosc? Data urodzenia partnera 17.05.1983 r.

Gość no to ja tez poprosze
:) Jak to najczęsciej bywa chcialabym sie dowiedziec co widać w moich uczuciach?? Pojawi się ktoś czy raczej nie ma na to szans? moja data 7.09.1984 rok

Gość salvita
Witam cie wrozko ,chcialam zapytac o sfere uczuciowa,14.01.62

Gość oj wróżka coś
nam nie chce odpowiedzieć na pytania buu:(

Gość macarena
2.12.1978 Kiedy znajdę drugą połówkę i gdzie? Kiedy znajdę pracę w jakiejś innej firmie?

Gość macarena
2.12.1978 Kiedy i gdzie spotkam drugą połówkę? Kiedy znaję pracę w jakiejś innej firmie?

Gość jak to co
macarena 2.12.1978 Kiedy znajdę drugą połówkę i gdzie? spox, moge ci postawic te druga polowke ;D

Gość izabel1
Czy bede w zwiazku i czy bedzie on szczesliwy (26111978)

Gość marrgaretta
droga wróżko.. W moim życiu nastapi duża zmiana..jestem w ciąży,wkrótce będę mężatką..wyjeżdżam z kraju co gwiazdy mówią o naszym życiu? czy stworzymy udany związek, czy będę szczęśliwa, czy odniosę sukces, czy rodzice to zaakceptuja. I czy ułoży mi sie w innym kraju z praca, znajomymi:) dziekuje bardzo Moja data urodzin 10.07.1986 Jego data urodzin 17.04.1977

Gość monikulAA
oj oby sie psłeniło:) (04.11.1985) ide spac, dobranoc people

Gość Wrozko gdzie jestes

Gość rowno nas olala

Gość lilciasylwcia
ja urodzona 22.08.1984 mąż 24.07.1983 ślub był 7.07.2007 kilka pytań 1. czy nasz związek ma przyszłość? 2. kiedy urodzi nam się pierwsze dziecko pytam o rok ? a może dziewczynka ? 3. czy praca którą zaczęliśmy od niedawna przyniesie nam zyski finansowe i poprawi naszą sytuację życiową ? dziękuję pozdrawiam

Gość Marta228
Wróżko, jesteś tu jeszcze?

Gość miłość jedną ma twarz
witaj wrozko jesli moge prosic o wrozbe chcialabym sie dowiedziec czy chlopak z ktorym obecnie jestem bedzie moimmezem?czy mam szanse ze mi sie oswiadczy i kiedy?czy wezmiemy slub i bedziemy szczesliwi. czy moje dziecko bedzie zdrowe i w jakim czasie moge sie go spodziewać jak bys mogla podac jeszce plec bede wdzieczna dziekuje:* 31.12.88 on 15.01.87:)

dawid 20-07-1976 co mnie czeka w najblizszym czsie?

Gość davidolivetti
Zapraszam na moją strone: http://www.erwozby.com Dzis 30% znizki, jutro 15% (jesli w temacie maila wpiszesz kafeteria)

Gość jowcia990
Moj chłopak trafił do ZK (kiedy tam trafił nie bylam z nim wróciliśmy do siebie 2 czerwca 2009,wcześniej byliśmy ze soba od 8.12.2006 do 22.01.2008r miliśmy kilunasto mieśięczna przerwe w związku jak widać) Teraz zrobił sobie tatuaż z moim imieniem i twierdzi ze wszytsko zrozumia i kocha.Czy on naprade żałuje??Czy mnie kocha??czy będe z nim szczęśliwa??czy będziemy mieć dzieci i kiedy wezmę ślub??Bardzo prosze o odpowiedz na te pytania,bo nie wiem czy dobrze zrobiłam wracając do niego.Blagam moja data urodzenia 20.02.1990 (jowita) jego 02.05.1986 (damian)