Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quartz_

PLAMIENIE w środku cyklu to OWULACJA czy już po owulacji?

Polecane posty

Gość quartz_

ktoś mi podpowie?:)

Gość quartz_
hmmm???

dołączam się do pytania poprzedniczki. Ja miałam niewielkie plamienie w 17 dc i też się zastanawiam czy to była oznaka owu? Kto wie, niech napisze.

Gość tak to oznaka owu

Gość quartz_
dzięki:) czyli zaczęła się? bo jakoś nic nie czułam specjalnie, żadnego kłucia w jajnikach itp.

no własnie ja też nie jestem pewna tej owu, bo temperatura (co prawda mierze dopiero od 4 dni) nie zmienia się: 36,6; 36,5; 36,5; 36,5.

Gość quartz_
może ktoś nam od odpowie:) ktoś kto się zna:)

Gość quartz_
aha dodam, że to 16 dzień cyklu więc chyba owulacja jest bardzo prawdopodobna:) tylko czy to początek czy koniec?

Gość quartz_
niestety nie

ja mierze od 4 dni, a dziewczyny mówią że przy owu temp wzrasta, no a mi nie wzrosła, więc już sama nic nie wiem.

Gość quartz_
a jest to dla mnie o tyle ważne, że ostatnio współżyliśmy 2 dni pod rząd, a wiem, że lepiej co drugi dzień jednak bałam się przegapić owulację i nei wiem czy dziś tez przystąpić do działania;) czy poczekać do wtorku? a Ty jak myślisz?

ja też wczoraj współżyłam bo pomyślałam że skoro to plamienie to owu to szkoda by przegapić szansę. Na twoim miejscu bym dziś też próbowała, ja współżyję co dziennie od 3 dni i dziś też zamierzam :)

Gość quartz_
ja wcześniej co 2-gi dzień od 10-go dnia cyklu czyli w sumie już 4 razy, a dziś byłby piąty i nie zamierzam odpuścić;) szkoda, że nie mierzyłam tej tempki:O no nic, spróbuję dziś znowu:) w końcu musi się udać;) dzięki za odpowiedź:)

Gość quartz_
w ogóle to jestem tak pozytywnie nastawiona w tym miesiącu, że chyba od samego pozytywnego myślenia powinnam zajść w te ciążę:D a Ty? masz jakieś przeczucia? uda się czy nie w listopadzie?

ja teraz się staram 3 miesiąc, boję się że nici z tego, bo mam strasznie długie cykle i nieregularne po odstawieniu tabsów. Ale mam nadzieję :)

Gość quartz_
ale chodzi mi o to czy masz jakieś przeczucie:) no wiesz, chodzi mi o kobiecą intuicję ja ostatnio przekonuję się coraz częściej, że jest coś takiego:)

wiesz co, nie myślałam nad tym, nie mam żadnych objawów, więc nie myślę o tym, także i przeczucia nie mam. Poza tym to dopiero 18 dc, a ja po odstawieniu tabsów mam długie i nieregularne, ostatni 40 dni. Ale mam nadzieję że tobie intuicja się sprawdzi