Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona//./

za 7 dni moj slub a ja nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zagubiona//./
wesele bedzie w lesniczowce tyle chyba moge napisac...

Gość tak to jestjak dzieci
no to jeszcze jesteś że tak powiem gówniara. To już się nie dziwię:o

Gość malwamalwa
dziewczyno jestes za mloda z rozwodem tez nie jest tak prosto jesli wezmiesz slub koscielny, daj sobie spokoj odwolaj ten slub!!!!! Nie mysl co ludzie powiedza i rodzice bo to twoje zycie. Za pare miesiecy wszyscy zapomna a ty jak wyjdziesz za maz to na cale zycie daj sobie spkoj odwolaj i to juz nie czekaj !!!!!!!!!!!!!!!!

8 lat starszy, co to takiego, jak bys miala 16 a on 24 to faktycznie stary byk, ale pozniej, ja jestem starszy 7 lat i roznicy wieku nie widac. Ale jak chlop bedzie chlal i palil to napewno bedzie wygladal przy tobie jak stary dziad

Dziewczyno,walcz o siebie ,o swoje szczęście.Jak czujesz ,że tego nie chcesz to odwołaj!Na pewno wywołasz sensację ale co z tego?!Pogadaja sobie kilka miesięcy i juz.Ja kiedyś jechałam na ślub na drugi koniec Polski i w połowie drogi dostałam telefon ,że ślub odwołany!To dopiero był szok!Odwołali wszystko na kilka godzin przed.Ale co tam ,to była ich sprawa.

Gość zagubiona//./
to jest fajny przystojny wyksztalcony facet ale on chce zaraz dzieci itd a ja chce zwiedzac swiat , skonczyc studia ..

Gość zagubiona//./
Justyna chcesz mnie gnebic czy doradzic??

zycie wspolne to sztuka kompomisow nie wyszukuj usprawiedliwienia dla siebie bo tu nie o to chodzi - nie chodzi aby Ciebie wybielic zapobiec upokorzeniu jakie chcesz temu facetowi zgotowac

wiesz co tobie sie nie da doradzic bo ty i tak zrobisz co masz zrobic. A wiem jedno wyjdziesz za niego i bedzie chłop przechodzil meczarnie z toba.Taka jest prawda.A skaczyc studia mozna nawet wtedy jak sie ma rodzine.Ja ja mam i zwiedzamy rozne miejsca,A bedac w cioazy skaczylam studia.l

Gość zagubiona//./
za godzine przyjedzie powiem mu a raczej zapytam sie o te nasze przyszle zycie .. dziekuje

A mi sie wydaje ze to stres i pobierajac sie z nim moze byc jeszcze wszystko dobrze, ale przede wszystkim pogadaj z nim, bo jesli rzeczywiscie nie chcesz z nim wiazac sie na cale zycie to tego nie rob!

powodzenia - i pamietaj, ze wszytko jest tylko miedzy Wami i tylko o Was myslcie - iini beda pozniej powodzenia

Gość porozmawiaj szczerze ...
a jak juz dojdziecie do porozumienia ze nie bedzie waszego slubu, - to zeby nic sie nie zmarnowalo a i impreza byla- ja wskocze w suknie i wyjde za niego !

Gość joggerson
jeśli zauważyłaś wcześniej że miedzy wami sie nie ułoży powinnaś odrazu z nim o tym poroazmawiać, a nie czakając do ostatniej chwili, nie myśl kobieto tylko o sobie . . . po co robisz komus nadzieje, pomysl jak to bys byla ta druga osoba.

nie ma go jeszcze ale ulozylam sobie rozmowe .. 1- powiem mu co mysle o slubie koscielnym 2-dzieciaczki za 5 lat 3- wynajmniemy mieszkanie nie chce mieszkac z jego rodzicami . 4- raz w tygodniu kolezanki on kumpli 5- zeby zwiekszyc obroty w firmie kredyt wezmiemy zadnych zobowiazan wobec rodzicow 6-pojade na praktyki do Dani na 1 miesiac 7- jak mnie kiedys zdradzi to go zabije.. slubu nie odwolam po prostu tak do konca nie jestem pewna takiego uwiazania , jak go poznalam mialam 17 lat i on czasami zachowuje sie jak moj ojciec!!! odroznic przywiazanie od milosci jest trudno czasami , moja slubna sukienka jest koszmarnie ladna .... pogubilam sie ale czy wy wszyscy przed slubem nie baliscie sie ?

widzisz on jest widocznie dojrzały na założenie rodziny a ty nie. A co ma suknia do tego??

Gość ja tez gdybym
mogla cofnac czas tez odwoolabym ten caly cyrk jakim byl moj ślub ale nie zrobilam tego i tkwie w tym juz kilkanascie lat czekajac az dzieci dorosna..........:(

opowiesz mi swoja historie >? Ja mam obiekcje co do koscielnego slubu uwazam te sluby za przezytek a ksiadz? -- ha ha - poblogoslawi i bedziemy zyc dlugo i szczesliwie to jest gowno prawda .. najlepsze byly nauki przedmalzenskie - o matko .. aha i moje dzieci nie beda mialy w szkole religii tylko Etyke mam nadzieje ze do tego czasu ten komiks zniknie ...

Gość ja tez gdybym
nauki przedmalzenskie zaliczylismy ...jedne ........o przyczynach uniewaznienia malzenstwa :D ale dziecko bylo w drodze on chcial slubu, ja nie!!! no ale kochalam to pomyslalam co mi wisi, mialam 23 lata on 24 i zero pojecia o tzw życiu :( jak nie musisz nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nooooooooooooooo
jak "slubna sukienka jest koszmarnie ladna" to KONIECZNIE musisz ten ślub brać :O O matko!!!!!

Gość ja tez gdybym
a te uzgodnienia co wyzej wypisalas to wiesz gdzie sobie bedziesz mogla po slube polozyc?? ja tez uprzedzalam uczciwie ze gotowac nie lubie i nie bede to obiecywal ze bedzie zabieral do restauracji...a teraz wciaz awantury gdzie obiad ? gdzie obiad ?:D

Ja sie czuje tak troszeczke osaczona caly ten zgielk przygotowania , mam wrazenie ze to rodzice sie pobieraja a nie my nas nie ma .. troche mam zal do niego ze traktuje mnie jak dzieciaka a nie jak partnera jest cudownym kochankiem chyba bo innego nie bylo.. daje mi poczucie bezpieczenstwa az za bardzo