Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przycinek

30 latki czyli stare panny -co z nami?

Polecane posty

Gość przycinek

słuchajcie za tydzien obchodzę urodziny stuknie mi 30 zastanawiam się co ze mnz jest nie tak, ze ciągle jestem sama należe raczej do ładnych kobiet skończyłam studia zaocznie pracuje w dobrej firmie ,mam duzo znajomych ale nie moge spotkac chłopaka z którym chciałabym sie spotykac dłużej czy sa wśród was też takie ?

Gość pomocna łopata
ja to obiecałem swojej koleżance że jak nie będzie miała stalego partnera do 30 to ją łopatą zatłukę żeby się nie męczyła biedaczka i innych też nie zanudzała ma jeszcze 5 lat a tobie widze czas się skończył już do ciebie idę z łopatą.......

Gość przycinek
daj szanse mam jeszcze tydzień powiedziałam sobie że w sobote idac na impreze nie będe spławiała żadnego chłopaka nawet bardzo pijanego,poprostu dam mu szanse ,numer telefonu do mnie ,nie przepuszcze już żadnej okazji do poznania kogos,a może to akurat to bedzie TEN

Gość pomocna łopata
masz ostatnią szansę nie zmarnuj jej łopata czeka !!!!!!!

Gość przycinek
meżczyżni mają inaczej tzn. lepiej

facet tez moze zostac odrzucony jak sie kobiecie nie spodoba nie wiem dlaczego lepiej facetom? :-o

Gość przycinek
chodzi o to ze 30 u faceta to jeszcze ujdzie a u kobiety to zakrawa na jakąs jej nieudolność

Gość frk-0999
Może włożę kij w mrowisko ale mam 34 lata i gdy patrzę na kobiety i dowiaduję się, że dana pani ma 30 - 34 lata, to często stwierdzam, że to przedział wiekowy nie dla mnie. Po prostu wyglądam młodziej.Czułbym się z taką kobietą dziwnie. W tym samym wieku ale jakby starsza.

frk ---> to jej zachowanie pewnie sprawia ze sie czujesz mlodziej... a moze wyglad tez, ja tez troche mlodziej wygladam...

frk-0999 - i bardzo słusznie, bo jeśli chodzi o mężczyzn, to dopiero przed 40-stką zaczynają się faktyczni znawcy tematu i prawdziwie dojrzali panowie... ;-) (to tak celem zamieszania tym kijem, który właśnie włożyłeś ;-) )

Gość frk-0999
Zachowanie też! Zapewne jedno i drugie. W kazdym razie stwierdzam, ze rówieśniczki (nie wszystkie) odbieram jakby miały o 10 lat więcej. Faktycznie mnie dają o 5, 6 lat mniej.

Gość frk-0999
Rybka własnie w tym kierunku zmierzam :D obawiam się jednak, że szczególne zainteresowanie kobietami poniżej 30 roku życia moze mi pozostać a może się obniży do poniżej 20 roku życia :D a tak zupełni poważnie (to dotyczy obu płci) ludzie około 30 zaczynają dziadzieć, co objawia się wzrostem wagi, ogólnym znużeniem i pseudo-powagą. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich.

słuchaj znajdź kogoś z kim dobrze ci sie gada i to o niego powalcz wiesz ubieraj sie sexownie patrz na niego z podziwem a zresztą to ty jesteś kobetą wiedz wiesz najlepiej ale pamiętaj nie musi to być super przystojniak. Moja kochana babcia zawsze powtarza \"uroda minie a charakter zostaje na całe życie..\"

Gość frk-0999
pewnie tak widocznie ja nie chcę ja nawet nie mogę bo jak po 40 będę podrywał 20latki :D jak i czym :D

Gość przycinek
nie,myślałam tylko że jest nas wiecej

Gość rsrsrsrsrrs
wspolczuje Ci ze nazywasz siebie stara panna...tak pewnie Cie postrzegaja..ja tez mam 30 i ani mysle wychodzic za maz...niedawno rozstalam sie z facetem po 8 latach,teraz mam "inny model" i jestem przeszczesliwa,pracuje,uwielbiam gory..zyc nie umierac:)

Gość frk-0999
Ależ WAS jest więcej w takim połozeniu. Natomiast nie wszystkie z was uwazaja się za tak zwane "stare panny".

Gość rsrsrsrsrrs
moze powinnas cos zmienic w sobie,np.styl ubierania sie ,fryzure,znalezc jakas pasje?moze malo sie usmiechasz?jak to sie stalo ze nigdy nikogo nie mialas?

Gość przycinek
okreslenie stara panna traktuje raczej komicznie biorac pod uwage ze wiekszosc znajomych w moim wieku ma już dzieci

Gość przycinek
nie, bez przesady miałam kilku chłopaków ,najdłuzszy związek trwał 6 lat ,głupio się rozeszlismy a potem to czas zleciał ...

Gość rsrsrsrsrrs
ale to Ty sama powinnas odpowiedziec sobie czego pragniesz w zyciu,bo ja np.nie chce malzenstwa,ale wole zyc z facetem bez zobowiazan,chce podrozowac,skonczyc zaoczne studia,ktore zaocznie dopiero udalo mi sie zaczac w tym roku

Gość frk-0999
Jeśli komicznie to komicznie, więc przyczyny szukaj w sobie (nie winy). Rzetelny wgląd w siebie często daje odpowiedzi na powazne pytania.

Gość przycinek
taz tak myślałam do czasu teraz chce załozyć rodzine tylko wiadomo {do tanga trzeba dwojga}

Gość przycinek
dolny śląsk