Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przycinek

30 latki czyli stare panny -co z nami?

Polecane posty

Gość 28lat_stara panna?
hej hej :) Ja kończę w tym roku 28 lat a moja babcia ma mnie za stara pannę odkąd skończyłam 24. Natomiast ludzie w moim wieku za starą panne mają kobietę po 35 roku życia i chyba tak mysli w tych czasach większość osób. Ja sama czuję się starą panną od roku :D Więc?? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) Nie dajcie się sugestiom innych!

Gość dfgghjhhghg
ewa 39 lat, a takie glupoty wypisuje na forach... brak slow, czy juz nie ma normalnych ludzi? czy wszyscy muszą pisac bzdury na forum?

Gość ja asia
ja pomału przestaję się tym przejmować zabijam w sobie instynkt macierzyński, jestem sama i chyba mi z tym dobrze może już się przyzwyczaiłam nie muszę się martwić o dzieci o to że płaczą wymagają itp. mam więcej czasu dla siebie choć szczerze mówiąc są dni takie że wpadam w rozpacz i zadaje sobie pytanie co będzie za kilka lat i jest mi smutno choć przy takim trybie życia w tych czasach może nie dożyję 40 urodzin

>>>wpadam w rozpacz i zadaje sobie pytanie co będzie za kilka lat i jest mi smutno<<< Biedna Asia :(. Jak jesteś niechuda i sama na siebie zarabiasz, to możemy o tych dzieciach pogadać :D :D :D.