Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulllaaa

urojona ciaza

Polecane posty

Gość aniulllaaa

od stosunku niebezpiecznego minelo prawie 3 miechy przez ten czas miala jeden okres 2 dniowy ze skrzepami i bardzo mnei bolal brzuch testow ciazowych narobiolam mnostwo ostatnie jakie robilam ot okolo 50 dni po pre test i bobo test wynik negatywny ja juz schizuje tak ze nie wiem co juz widze jak mi rosnie brzuch przytylam 1 czy 2 kg a okresu kolejnego jak nie ma tak nie bylo ... cholera jasna dodam jeszcze ze uprawiam bardzo intensywnie sport biegi przelajowe koszykowka ogolnie prowadze tryb zycia nie zdrowy dla utrzymania potencjalnej ciazy co o tym sadzicie pewnie powiedziecie ze jestemn psychiczna labo cos ale ja juz naprawde sobie zz tym nie daje rady pierwsza rano mysla i ostatnia przed zasnieciem jest pytanie czy ja jestem w ciazy :| :( z gory dziekuje za odpowiedzi w ktorych nie bedzeciecie mnie besztac

Gość aniulllaaa
dodam jeszcze ze z tym okresme ot nwet nie wiem kiedy sie kolejnego spodziewac bo mam nieregularne cykle

Gość zuzaz
Witaj! Rzeczywiscie masz problem.Mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie jak pojdziesz do lekarza i wtedy bedzie wszystko jasne..Po co masz sie meczyc , dreczyc.Nie ma co panikowac na zapas bo mozesz tylko stracic wiele zdrowia.Takze wybierz sie do swojego lekarza.I glowa do gory!!

Gość madzia.lenka.
Ja ją rozumiem. Nie pójdzie ot tak do lekarza, za bardzo się boi. Mam takie same myśli mimo, że nie powinnam ich mieć. Jednak paniczny strach pozostaje. Ile masz lat? Pytam tak z ciekawości, bo może jesteśmy równolatkami. W pewnych wieku tego typu urojenia zdarzają się często.

Gość karolinka wystraszona
dziewczyny ten sam problem ja dostałam 4 miesiaczki kazda trwała 5 dni co mam myslec nie wiem swiruje

Gość madzia.lenka.
nie masz czym się denerwować, tyle miesiączek wrecz wzorcowych. spokojnie ;]

ale tez mam urojoną ciąże .... mysle ze zanim zaczne współzyc znow .... to sie 10 razy zabezpiecze.... z kazdej strony :| bo wydaje mi sie ze mam cos z glowa:|

Gość aniulllaaa
no niestety :( ja juz tak mam ze widze wszystkei objawy i jak o tym mysle to odrazu mi sie wszystko pojawia a ak o tym nie mysle to nie mam nic .. kazde ukucie czy cos odrazu jedna mysl co chwile chodzenia do lustra i sprawdzam czy to ten brzuch czy co :(madzia.lenka. jak cos podaj jakis kontakt do siebie jak cos to pisz tu

Gość madzia.lenka.
Teraz np. okres mi się spóźnia, w sumie nie powinnam mieć powodów do obaw, ale i tak wszystko mi się kojarzy z ciążą. Jak ktoś coś mówi to ja szukam powiązań z nią, wszystko normalnie maluje mi się jak jedna wielka ciąża. Masakra.

Gość aniulllaaa
eh skad ja to znam jeszce ja czekm na okres i nawte nie wiem keidy mam sie go spodziewac bo mam nieregularne .. robilam juz duuuuuzoo testow kazdy negatywny ale ja mam w glowie CIAZA i caigle to samo jak nie dostalam okresu to wzrosla mi prolaktyna strasznie .a do gina boje sie isc dzis w nocy miaalm koszmar ze wszyscy mi mowili przeciesz ty jestes w ciayz ja sie wypieralam i jak sie obudzialam o 4 to nie spalam do 7 :| a wszscy do kgogo zagadam to mowi co ty sobie wkrecasz daj spokoj

Gość madzia.lenka.
Ja boję się iść do ginekologa z tym wszystkim, mimo, że powinnam. Może wreszcie miałabym regularniejsze okresy i pogadanoby ze mną o antykoncepcji i takich tam. Ale się boję, że pójdę i okażę się, że coś jest nie tak, że brak okresu ma inne podłoże, że zrobi sie afera i w ogóle. Potem wyobrażam sobie jak zareagują rodzice, czy i jak im to w ogóle powiem. Wiem, że facet by ze mną na 100% został, ale bałabym się reakcji jego rodziców. Straszne wkręty, wiem że sobie tym krzywdę robię, ale to silniejsze ode mnie.

Gość aniulllaaa
no oakurat ja juz nie jestem z nim a moi rodzice by mnei wywalii z chaty odrazu jakbym powiedziala ...ze jestem ale skoro testow tyle nic nie pokazalo to nie jestem (ciagle sama siebie uspokajam) tylko gdzie moj okres spozniony juz o ok9 dni :| kiedys nawte nie miala 3 mies ... poszla bym do gina ale jak ja bym tam weszla i zazelgadac t ona pierwsza myusl ze jestem psychiczna a potem by mnie zbadala czego sie boje cholernie

Gość aniulllaaa
jedyne co moze na m pomoc to ginekolog a mi jeszcze psychiatra

Gość aniulllaaa
madzia.lenka. jak bedziwesz to daj zanc albo napisz co i jak :)

czesc aniulaa ..... ja mimo 4 okresów ciągle sobie wkręcam to jest okropne chce normalnie zacząć życ:(:(

Gość madzia.lenka.
Jak się czułaś jak kupowałaś testy? Ja np. miałam myśli, żeby pojechać do apteki oddalonej trochę od mojego miejsca zamieszkania, później wybierałam nieruchliwe apteki. Źle się z tym czułam, tak obco... tez tak miałaś?

ja nie robiłam testów jak dostałam miesiączke strach przechodził ... potem znowu... bałam sie do momentu dostania miesiączki i tak w kółko...:/ nie mam żadnych objawow.... wydaje mi sie że coś się we mnie porusza :/ ale przeciez 4 normalne miesiączki a ja dalej :(:(

halo:(:(??

Gość madzia.lenka.
Ty naprawdę nie masz się czym przejmować, daj sobie już na wstrzymanie.

okej .....moze na tydzien 2 chciałabym o tym nie myslec...ale nie bede was juz meczyc....mam nadzieje ze u was tez okaze sie wporządku

Gość aniulllaaa
eh magda ja pojechalam po test na pogotowie i poczekalam az nie bedzien ikgogo a takto zamwialam z neta chyba z 3 a reszte w aptece na pgotowiu kobieta sprzedajac mi je patrzyla sie na mnie jakbym jej rodzine zabila albo miala na czole napisane zej estem kretynka a ty karolinka nie stresuj sie tak tylko sobie zdrowie rujnujesz :* moze porpstu kup tabletki anty i uzywajcie prezerwatywy wtedy strach przed ciaza po stosunku minie bo i tak teraz tym stresem nic nie zrobisz a w ciazy na 1000000000000000000% nie jestes moge zaswiadczyc na wsyztsko co mam :)

Gość aniulllaaa
eh magda ja pojechalam po test na pogotowie i poczekalam az nie bedzien ikgogo a takto zamwialam z neta chyba z 3 a reszte w aptece na pgotowiu kobieta sprzedajac mi je patrzyla sie na mnie jakbym jej rodzine zabila albo miala na czole napisane zej estem kretynka a ty karolinka nie stresuj sie tak tylko sobie zdrowie rujnujesz :* moze porpstu kup tabletki anty i uzywajcie prezerwatywy wtedy strach przed ciaza po stosunku minie bo i tak teraz tym stresem nic nie zrobisz a w ciazy na 1000000000000000000% nie jestes moge zaswiadczyc na wsyztsko co mam :)

Gość aniulllaaa

Gość madzia.lenka.
Ja jak ostatnio kupowałam to powiedziałam normalnie, ale kobieta chyba nie usłyszała, kazała mi powtórzyć, więc mówię, a ona mi z wzrokiem pt. "dziecko, pogięło Cię?", strasznie mnie to wkurza, ech.

Gość aniulllaaa
niom ... jakbym chcial od niej kupic alkohol albo papierosy nie majac 18 lat :|

Gość aniulllaaa
a ile juz ci sie spoznia okres i jak sie czujesz tak wogole :>

Gość madzia.lenka.
powinnam dostać w piątek-sobotę, więc już trochę jest. wynik z testu jest negatywny, więc powoli się uspakajam, tym bardziej, że w sumie czuję się normalnie.

Gość aniulllaaa
hehe u mnie tez nagatywny byl a okres nie ma 9 dni tak na oko bo mam nieregularne strama sie rowniez byc spokojna jakos damy rade :D przez to przejsc :*

Gość madzia.lenka.
Dobra, spadam stąd. Hmmm do jutra.

Gość aniulllaaa
hehe spoko narazie :)