Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FankaSokratesa

Dlaczego żonaci mężczyżni są tacy super w łózku?

Polecane posty

Gość FankaSokratesa

w piątek kochałam się z żonatym mężczyzna...było wprost rewelacyjnie! To jak mnie całował pieścił było nie do opisania!! Sa tu osoby,które miały podobne emocje/wrażenia z żonatymi/mężatkami?

Gość FankaSokratesa
doswiadczenie czyni mistrza:) heh ale nie załuje:) było troszke alkoholu ale nie dużo zawsze patrzył na mnie z porzadaniem..i stalo sie. naczynie na sperme? nie sadze..bo jestesmy przyjaciółmi z pracy:):)

Gość FankaSokratesa
szanujemy sie nawzajem..moge zawsze na niego liczyc i vice versa. on ma zone ja faceta stalego od 4 lat.

Gość iwona32
dziwka!!!!!!!!tyle. na ten temat.

ja mam takie same wrazenia, zonaci sa najlepsi. tez kochalam sie tylko z jednym zonatym, wlasnym mezem, ale mysle, ze inni tez moga byc nienajgorsi ;)

Gość taka prawda
Bo żonaci najbardziej kręcą dziewczyny :p Mnie osobiście najbardziej :) Mam 25 lat, ale uwielbiam takich starszych zaobrączkowanych :) Z jednym spotykam się regularnie :) Jest rzeczywiście boski w tym temacie :) wie co, jak, gdzie i w ogóle jest masakryczny! Rozpływam się właśnie w tej chwili, a jego nie ma ...... :(

Gość iwona32
jestescie chore!! a co maja pow te zdradzone zony?

Gość taka prawda
Tęsknię za Tobą Misiu!!!! :( Wy też tak macie? Że kochacie tak strasznie mimo tego, że wiecie że on ma żone??? Ja wiem, że jej nie kocha, ale to boli..... :( Nie chcę, żeby z nią sypiał......

Gość zonka3030303
naszczescie tekie małolaty jak ty nic o sexie nie wiedza i szybko sie nudza zonatym!

Gość siema sciema
oni i tak sypiaja z zonami!!!!! niewazne co mowia kochnca...na 100% moze nie tak czesto jak kiedys ale sypiaja bo gdyby nie sypiali przytrafiloby im sie to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3615386 czyz nie ma racji? byliby tak wyposzczeni hah

Gość taka prawda
Małolaty??? Ja mam 25 lat! I tak w ogóle to kręcą mnie takie rzeczy których małolaty nie lubią :o Kocham ostrzejszy seks, taki z odrobiną przemocy.... mmmmmmm :) A mój Misio wprost to kocha :) Ja się w jim poprostu zakochałam, co mam poradzić? Zrozumcie że ja go kocham.... :(

Gość szkoda 345
na świecie będzie wiele , wiele zdradzonych zon, jeśli będzie tyle chętnych kobiet , chcących sie kochać z cudzymi mężami Kochanka zonie to czyni :( Faceci to jednak tylko samce - liczy sie dla nich seksowna odmiana

Gość blablocha
dupodaje :O

Gość oo te wredne..
albo dupe daje heh i zazrosci zonkom ze maja ich na codzien a je dymaja tylko raz na jakis czas:)

Gość taka prawda
Ale on jej nie kocha, to jest inna sytuacja! Mają się rozwieść, tamta o nas wie! On chce ze mną dziecka :D Chce ze mna spać codziennie, chce ze mna chodzić na spacery.... :) Jest nam cudownie, bosko i chemy żyć razem :) Tyle :) A że jest doskonały w łóżku to inna sprawa :p

Gość zonka3030303
wie? narazie to ty swoje marzenia opisujesz. on cie kocha ty jego, tamta wie a narazie to ty sama jestes. marzyc zawsze mozna

Gość taka prawda
Wie na pewno, bo kiedyś do mnie zadzwoniła, tragedia.... Czemu n ie możecie zrozumieć że może ich miłość to już przeżytek, a łączą ich tylko dzieci??? Poznaliśmy się 15 m-cy temu, byłam stażystą w jego firmie i wiem że jego problemy z żoną zaczęły się już dużo wcześniej niż nasza znajomość!

Gość szkoda 345
taka prawda - szkoda, że on ci o tym wszystkim mówi i kocha sie z tobą powinien raczej słowa zamienić w czyn, rozwieść sie i byc z tobą

Gość taka prawda
Wszystko w swoim czasie :)

Gość gość
Taa 😴Ostatnio w rozmowach w toku był program o kochankach. Każda mówiła, jak to była tą jedyną dla swojego żonatego kochanka i jak ten jej sie zwierzał z kłopotów w domu i obiecywal, że sie z żoną rozwiedzie. Jedna na ten rozwód czekała chyba 10 lat, a doczekała się.......rywalki w postaci drugiej kochanki :classic_cool:

Gość szkoda 345
świat zwariował dowiaduję się teraz, że żony były potrzebne tylko po to, by przygotować (ćzytaj . wyćwiczyć faceta w seksie), bo taki sprawdzony facet pójdzie po seksik do młodszej, a stara zonę zostawi na pożarcie psom

Gość szkoda 345
sory z ton wypowiedzi, ale takie gosy wytrącają mnie z równowagi

Gość gość
On chce ze mną dziecka Chce ze mna spać codziennieTo dlaczego nie wypowadzi sie od żony juz teraz i z Tobą nie zamieszka?Przecież nie trzeba z tym czekać do rozwodu.

Gość antonhyyyy35
nawet nie wiecie jak to jest wsadzac w taka mloda dziunie sliczniusia! normalnie bajka ... zona juz mnie nie kreci jestesmy razem 8 lat... jestem 35 letnim facetem i mam swoje potrzeby a opalona sliczna i jedrna 20 latka to mmm... jest dobrze póki zonka nie wie nic:P

Gość bzyk bzyk bzyk
zycze ci zlotko aby ciebie tez zdradzał ze stażystą..no to tyle

Gość szkoda 345
żal mi ciebie Antony