Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamierzam wkrótce

kwas foliowy

Polecane posty

Gość zamierzam wkrótce

Be zrecepty dostępny jest w aptekach kwas foliowy w tabletkach o zawartości 0,4 mg. Czy to wystarczy, jeśli będę przyjmować go parę miesięcy przed planowaną ciążą? Wystarczy jeśli poproszę o niego farmaceutę, czy muszę koniecznie iść do lekarza?

bardzo dobre podejście, dobrze by było, gdyby i partner łykał :) Ja wspomagałam się też Centrum Materną, ale to dlatego, że jestem już po trzech ciążach i po trzydziestce. Zachciało się nam jeszcze dzidzi i stwierdziłam, że muszę wspomóc organizm przed kolejnym \"maratonem\". Pozdrawiam

Gość zamierzam wkrótce

Gość zamierzam wkrótce
dzięki

i jak juz bedziesz to tez bierz,bo to jest dla dzidziusia bardzo potrzebne, zapytaj twojego lekarza

Taka dawka w zupełności wystarczy, kup sobie 250 szt.firmy Puritans , za 250 szt.zapłacisz góra 15 zł i to chyba najbardziej ekonomiczna oferta :)powodzenia

Zawsze i wszędzie piszę,że nie tylko kobiety planujące ciążę, ale wszystkie w wieku rozrodczym, współżyjące płciowo powinny zażywać raz dziennie kwas foliowy. Zawsze może zdarzyć się wpadka i nie powinno się ryzykować. Tak jak wyżej Toskania napisała można naprawdę niewielkim kosztem zabezpieczyć dziecko!!! Szkoda,że tak mało się o tym mówi w mediach:(