Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona totalnie

Co jedzą ludzie na wsi

Polecane posty

to byl tylko przykład dla obrony wiejskiego jedzenia. Sama mieszkam w mieście i jem to co kupie w sklepie, nie wybrzydzam. Poprostu gdybym miała wybór to bym wolała jak najmniej przetworzone chemicznie jedzenie. A żyć 120 lat???? no sorry, ale kto by chciał? ja nie

Gość lalka25
no wiec widzisz,ja tez ci podalam przyklad tylko,a zreszta nie ma sie co sprzeczac,bo ja bede bronic mojej prztworzonej zywnosci,a ty swiezej i zdrowej:P

Osobiście nie przełknę domowego chleba, domowych jajek, mleka, sera czy wędliny, bo mi nie smakuje. Ktoś może lubić, ktoś inny nie. Ale gdyby ktoś mnie czymś takim poczęstował, zjadłabym z grzeczności, zamiast udawać \"wielką panią\", bo doceniłabym że ktoś jest gościnny względem mnie.

Gość lalka25
za pierwsza wizyta mozna zjesc,ale nie za kazdym razem,nigy nie robilam nic wbrew sobie,chocby nie wiem dla kogo,mowcie co chcecie,dziewczyna miala prawo sie wykrecic

Gość STEWART MALUTKI
jakby Wam dali mleko czy ser domowy, i powiedzieli, że to "kupne", to byście wpierdzielały i nawet nie zauważyły:D A tak to mówicie, że nie przełkniecie:D Nawet nie wiecie, jakie świństwa przełykacie, jedząc to wszystko kupowane...Np taki chleb z mąki, w której zdychały myszy:o

Gość lalka25
dlatego nie jem wiejskich pysznosci,bo wiem skad sa,lepiej zyc w niewiedzy,naprawde

Gość wieśniaki to buraki
A ja widziałem jak baba na wsi dawała kurom jeść z blaszanej miski, potem ją wytarła i jadła z niej obiad

oscypki świeże mleko -niedobre- i pyszne cieplutkie bułeczki przyniesione w olbrzymich ilościach ...:)

Gość Klient14
Wies Tomaszkowice kolo Wieliczki. Wsioki halasuja na zlosc sasiadom, puszczaja nagrania karetki pogotowia lub szczekajacego psa na zlosc sasiadom. Psychiatryk chyba takim p*****m by pomogl. To jest patologia wsiokow.Podloze to woda i dragi.Menele ale i wsioki to pija czyli woda i dragi a jak.