Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

nie wiem czy w dobrym tonie jest zalozyc temat

Polecane posty

Gość mam dzieci
i musze przyznac ze kolorowej dziecko jest brzydkie jak to jak mozemy jej to napisac? a co mamy jej pisac/ mamy pisac ze jest ładne skoro nie jest?

Całkowicie popieram Katis! 🌻 To zupełnie tak jak z kobietami: NIE MA BRZYDKICH KOBIET!!! Czasem tylko brakuje alkoholu.... :o

Całkowicie popieram Katis! 🌻 To zupełnie tak jak z kobietami: NIE MA BRZYDKICH KOBIET!!! Czasem tylko brakuje alkoholu.... :o

mam dzieci----> W takim razie nie musisz nic pisać. Twoje dziecko też podejdzie do koleżanki i powie jej: \"jaka ty brzydka jesteś\". Jaka matka, takie dziecko.

Gość Wklejając
na publicznym forum zdjęcia swojego dziecka i do tego obnażonego dajesz tylko pożywkę pedofilom,którzy tu z pewnością zaglądają.

Choć nie uważam Cię za życzliwą osobę (parę razy widzialam jak komus naprawdę niesprawiedliwie pojechalas,takze zresztą mnie) ,zdjęcia obejrzałam i córeczkę masz słodką.(choc moja i tak najsłodsza).

Kolorowa córeczkę masz prześliczną !!!!!! Ale ja nie rozumiem po jakiego zakłądasz temat z góry skazany na obozy: -Zuzia sie podoba -Zuzia się nie podoba . Potem \"jechane\"po osobach którym się nie podoba ..... :P ( chcoiaz to fakt chamstwo napisac ze dzziecko jest brzydkie ) a zapewne za kilka dni załozysz temat \"nie lubie juz kafeterii\" jak dla mnie jestes prowokacyjna ......

Gość do achy
chcoiaz to fakt chamstwo napisac ze dzziecko jest brzydkie ?jakie chamstwo napisac ze jest ładne widzac ze jest brzydkie to HIPOKRYZJA a tobie jak sie cos nie podoba mowisz ze jest piekne ,cudowne?

Nie no okey ....hipokryzja napewno gorsza .... ;) ale w kazdym dzieciatku znajdzie sie cos ładnego jak nie oczy to nosek etc ...;) jak mi nie przypada do gustu jakiś dzieciaczek to nic nie piszę poprostu:P

Kolorowa 🌼 sliczna córcia, piekne oczka i widze ze dobrze wygląda, ma tu i ówdzie :D :D :D :D

Gość ////////////////////
uwazam ze to dziecko jest przecietnej urody a kolorowa prowokuje kosztem swojego dziecka

"mozecie po mnie jechac a jak juz przejedziecie pocalujcie mnie w d**e " kolorowa wez pod uwaga to ze tu "jada" po twoim dziecku a kazda madra matka nie pozwolila by na takie cos

Gość brzydki bachor
:)

Gość katis ale ona wystawila
te zdjecia i po to zeby komentowac. zalozyla taki temat

Haris Pilton nikt tu sie nie podnieca wyrazam tylko swoje zdanie bo o to chyba chodzilo autorce

Haris \"podniecały niezdrowo\" kosztem dziecka .......? rozumiem zeby siebie wstawiła ....... dla mnie prowokatroka numer 1 w dodatku wulgarna .....az niesmacznie :O ciekawe co Jej dziecko pomyslałoby czytając te tematy ,,,,,za kilka lat :O

Gość dziewczynyyyyyyyyyyyy
kolorowa kiepska z ciebie matka skoro pozwalasz na to by smiano sie z twojego dziecka usun temat i wstydu sobie ozsczedz

otoz to załozyła temat czekajac na komentarze to sie doczekała sam a tego chciała

Gość barbara salesch
A mnie sie wydaje ze ta kolorowa jakas nienormalna jest! Dala by sobie juz spokoj z tymi prowokacjami! Chyba jej przyjemnosc sprawia ze tak ja obelgami obrzucaja! Ja sobie nie wyobrazam wystawiac zdjec swojego dziecka na forum, wiedzac ze zaraz mnie i dziecko tam blotem obrzuca! PRZECIEZ TO JAWNA PROWOKACJA!

jak sie z niej smiac nie znajac jej?

_acha_ i tu zgadzam sie z toba

mozecie po mnie jechac a jak juz przejedziecie pocalujcie mnie w d**e : sama tak napisała ale nikt nie jedzie po niej bo sama siebie nie pokazała tylko to dziecko juz nie pierwszsy raz zakłada ze wszsyscy wpadna w zachwyt

Haris Pilton --- to ze komus sie nie podoba dziecko kolorowei i sie nim nie zachwyca nie jest spowodowane antypatia do niej nie wszystkim musie sie podobac

no nie bede was przekonywac ale ja bym chyba szajby dostala jakbym tak przy kazdym poscie analizowała co auto mial na mysli i czy czasem nie ma tam ukrytego drugiego dna :D 🖐️

Oj baby,baby... wzięłybyście się za jakieś pożyteczne zajecie zamiast kłócić sie bez sensu na forum...:P