Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje Alter Ego

Mam dzis podly nastroj

Polecane posty

Sielanka... Gdybym jeszcze byla w swoim domu... A tak jestem u siostry, w Anglii... Nie ma do kogo ust otworzyc... Po prostu ciezko... Jak Ty sobie z tym radzisz?

ale ty pewnie masz jakies przyjaciolki...w polsce i siostre obok:) a mi sie przyjazn ktora byla \"cudowna\" a tak na prawde udawana dawno skonczyla wiec mam tylko faceta;/ i on mi musi wystarczyc...a zwierzyc sie kolezance ,przyjaciolce hmmm brak takiej osoby... No jakos trzeba sobie radzica ty??

Siostra caly dzien w pracy, niemal 7 dni w tygodniu. Od rana do wieczora. Kolezanek w Anglii nie mam, nie jestem tu czestym gosciem. Pozostaje Cafe i komunikator internetowy. Ale... To nie wystarczy... Robie jeszcze bizuterie, ale przez katar ledwo co widac... Najsmutniejsze jest to, ze gdy wroce do Polski, nagle kazdy bedzie mial dla mnie czas... Szkoda, ze taraz nikt go nie ma...

Dzieki, Spa_cja :) Lektury mam juz powyzej uszu :) Niedlugo oczy zwichne ;) Przyznam, ze marze o powrocie do domu, w domu lzej sie choruje ;)

Gość Fun Angel
ja też mam podły nastrój popsuty przez faceta no więc szliśmy z córka do lekarza i mój men patrzył na jakąś dziewczyne a potem na moją reakcje, więc ja mówie, przeciez wierz że droga wolna, wcale niemusimy byc razem do końca życia, jak masz chęci na jakąś młodszą to prosze bardzo, ja mam 27lat, a on do mnie; wiesz jak to mówią lepszy jest stary wypróbowany towar !!!!!! i tym sposobem mam podły nastrój