Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowanyyy

Kto mi doradzi?? Dotyczy ROZWODU!

Polecane posty

Gość zdesperowanty
SAD powiedzial, ze skoro jedna stronaa nadal czuje wwiez to na chwile obecna rozwodu orzec nie ozna.. Nalezy wykazac czasowa separacje i sprobowac jeszcze raz za co najmniej pol roku od zlozonego po raz pierwszy raz pozwu. Takze poczekam do Marca...:O W koncu da ... w pozwie napisaalem ze nas nic nie laczy ze wszystkie kryteria spelniam odnosnie ROZKŁADU.. ale sad jest oczwiscie madrzejszy.. Kiedy powiedzialem z emieszkam z kims innym sad zapytał zone co ona na to, a ona ze jest w stanie wybaczyc.. i chce sprobowac.. wiec sad dał czas na probe.. I tak wyglada ta rzeczywistosc nasza polska

Gość zzzzzzzzzzzzz
a czy ktos orjentuje się może w sprawach sądu rodzinnego mam rozprawe o zaprzeczenie ojcostwa czy na tej samej rozprawie moge zażądac alimentów od biologicznego ojca?

Gość zzzzzzzzzzzzz
na ta rozprawe czekałam aż 4 mc, jak będe musiała składacwniosek o alimenty to znowu kolejne 4mc będe czekała na rozprawe, masakra

nie bardzo rozumiem - jestes matką dziecka i wytoczyłaś powodztwo przeciwko dziecku i mężowi? Tak czy inaczej nie mozesz wystąpic o alimenty wobec biologicznego ojca... najpierw musisz wystąpic z powodztwem o ustalenie ojcostwa

Gość zzzzzzzzzzzzz
to jest tak niemineło mi 300dni od rozwodu i w akcie urodzenia dziecka wpisany jest mój były mąż, założyłam sprawe o zaprzeczenie ojcostwa, ponieważ to jest córka mojego partnera z którym byłam zwiazana i chciałam na jednej sprawie wystąpic o alimenty od biologicznego ojca ale chyba tak się nieda załatwic tego

nie da się, bo najpierw musisz wystąpic o ustalenie ojcostwa.... bo skoro chcesz wystąpic o alimenty to jak rozumiem ten partner dobrowolnie nie uzna dziecka..

Gość zzzzzzzzzzzzz
właśnie wszystko jest ok, uzna dziecko i ustalilismy kwote alimentów, dziecko bedzie nosiło jego nazwisko

to po co występujesz o alimenty, skoro dobrowolnie chce ponosić koszty utrzymania dziecka?

Gość zzzzzzzzzzzzz
bo niedostane wychowawczego bez wyroku sądu ,

Gość Zdesperooowany
Hmm.. no i poszła do psychiatry.. ciekawe tylko w jakim celu?? Moze ktos ma koncepcje??

Gość buła
nic nieprzychodzi mi do głowy ale daj znac co wymysliła