Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynetkkka

kiedy okres?po odstawieniu tabsów

Polecane posty

Gość novynetkkka

hej dziewczyny,brałam tabletki anty gdzieś 4 lata odstawiłam je 2 miesiąće temu miałam normalny okres który wynikał z odstawienia ,lecz kiedy już czekałam na ten swój naturalny to go nie dostałam choć miałam takie dolegliwości że myślałam że go dostanę,dziś powinnam mieć kolejny okres strasznie boli mnie brzuch,obrzęk piersi typowe objawy jak w trakcie miesiączki a ja nadal nie mam towarzyszą mi jedynie przezroczyste upławy zaś przedtem jakis tydzień temu miałam lepkie,ciągajace się białe.Zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie w zasadzie to nie miałam po czym w zajść w ciąże ale lepiej dmuchac na zimne.jak myślicie co może być przyczyna i czu któras ma podobną sytuację do mojej?

czesc:) ja mam zupelnie podobna sytuacje do Twojej z tym tylko ze ja bralam tabletki przez 6 miesiecy i odstawilam je miesiac temu a okresu jak nie bylo tak nie ma...:(:( tez mi towarzysza podobne do Twoich uplawy... obrzek piersi.. bol brzucha... i nic...a okresu ciagle nie ma... tez robilam test ciazowy...nawt 3 razy i za kazdym razem wynik byl jednoznaczny... negatywny.. brak ciazy chociaz ne bylo mozliwosci zajscia w nia... tez sie martwie dlaczego nie mam jeszcze okresu...:(:( musze poczekac... myslalam ze moja ginekolog przypisze mi luteine.. ale kazala rozpoczac nmowe opakowanie innych tabletek.. tera zmam diane 35... niecierpliwoscia czekam na okres... mam nadzieje ze sie pojawi... a Ty ile juz nie masz okresu???

Gość NOVYNETKKKA
nie mam okresu już drugi miesiąc byłam u lekarza i kazał zaczekać bo czasem organizm sam powraca jednak jak się nie zjawi to pewnie dostane jakieś tabsy,najgorsze jest to że brzuch mnie cholernie boli tak jakbym go miała i dokuczaja i wszystkie inne dolegliwości,ja robiłam jeden test ,ciąże wykluczam przyczyną braku sa pewnie zaburzenia hormonalne..juz nie moge się doczekac okresu jak nigdy heh

Gość NOVYNETKKKA
znaczy mi bół piersi i bóle brzucha towarzysza tylko wtedy kiedy powinien byc okres a go niestety nie ma choć czuje sie jakbym go miała.

Gość hynotka
ja dostalam 2 okresy normalnie po odstawieniu a potem nie mialm 3 miesiace, poszlam do lekarza i to od tabletek rozregulowany uklad hormonalny...teraz biore hormony ktore przyjmuja babki z menopauza;/ a poptem jeszcze jakies inne i mam nadzieje ze wroci okres!!!! trzeba robic przerwy co jakis czas biorac tabletki anty....ja ich nie robilam biorac 2 lata;/, czekam na okres po skonczeniu terapii....powodzenia wam zycze rowniez,pa

Gość hfhfg
Hej! Ja tez brałam tabletki ponad trzy lata bez przerwy. Odtswiłam je i pierwszy okres dostałam z trzydniowym opoźnieniem (ale krwawienie miałam tylko jeden dzien a przez nastepne cztery dni lekkie plamienie). Było to 29 wrzesnia. Teraz powinnam juz dawno dostać kolejny okres i nic...czekam i czekam. Robiłam test ciązowy i wyszedł nagatywnie